Fordeler, bruksområder, bivirkninger og interaksjoner av kanelolje

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Duften av kanel er krydret, søt og for mange, fulle av glade minner om deilig mat og koselige dager. L’kanelolje er verdsatt for sin frodige duft. Det er også knyttet til mange helsemessige fordeler og skjønnhet.

Kanel i en rekke former er designet for sin effekt på infeksjonskontroll, glukoseadministrasjon og andre forhold. utdanning De indikerer at kaneloljen har:

  • antibakteriell
  • antifungal
  • antidiabetisk
  • og antioksidantegenskaper

Typer av kanelolje

L’Kanelolje er avledet fra barken eller blader av forskjellige typer trær, inkludert L’Cinnamomum Verrum Tree og # 8217; Cinnamomum Cassia Tree.

De fleste av’kanelolje tilgjengelig på markedet er avledet fra # 8217; Cassia Cinnamomum-treet og kalles Cinella Cassia. Kanelen som kommer fra Cinnamomum Verum, kalles Ceylon Cinnamon. Denne variasjonen er dyrere.

Begge typer består av forbindelser og fytokjemiske stoffer, som for eksempel kaneldehyd og L’Eugenol. Disse elementene som gjør kanelfordeler for helse.

Bruk og fordeler med kanelolje

# 8217; humør

Egenskapene til’kanelolje gjør det til et populært valg for hjemmelagde aromaterapi-behandlinger.

Aromaterapi, essensielle oljer er utbredt eller sprayet i luften slik at de kan pustes eller absorberes av huden. L’Aromaterapi har vært forbundet med mange fordeler, inkludert reduksjon av depresjon og # 8217; angst og en bedre søvn.

L’Aromaterapiolje i aromaterapi.

Kjøp diffusorer av essensielle oljer.

Antibakterielle egenskaper

Forskning tyder på at kaneloljen:

  • Bekjempe bakterielle legemer som er vanskelige å behandle. EN studere, som brukte bakterielle avlinger og laboratorietester, fant at forbindelsene i # 8217; kanelolje hadde en antimikrobiell effekt mot pseudomonas aeruginosa, en potensielt farlig bakterie for liv og motstandsdyktig mot narkotika som påvirker planter, mennesker og andre dyr.
  • Støtter oral helse. De antibakterielle og antifungale egenskapene til kanel har vist seg å være effektive mot Streptokokker mutans Og Candida SSP Biofilm, To agenter som forårsaker orale infeksjoner og hulrom i tennene.
  • Desinfiseres. De antibakterielle egenskapene til kanelsbarkoljen gjør det til et trygt, effektivt og ikke-kjemisk tilsetningsalternativ som kan brukes til å bevare produktene og øke sin varighet. En studere Det har oppdaget at kaneloljen kan brukes effektivt som konserveringsmiddel i kosmetikk, toalettsaker og desinfeksjonsmidler.

Fullhet og hårvekst

Det er ingen vitenskapelig bevis som knytter kanel til hårvekst hos mennesker. Det har vært Topi studier som fant en viss fortykkelse og hårvekst.

Anecdotiske relasjoner og tradisjonell praksis indikerer at en maske basert på kanel, oliven og honning kan være effektiv for å fremme vekst og # 8217; hårtykkelse.

Mat og kosmetiske aromaer

L’kanelolje er tilgjengelig som essensiell olje og matolje. Det kan også bli funnet som en ingrediens i sukkerfrie dekk, hardt godteri, te og bakevarer forberedt.

L’Kanelolje brukes som en ingrediens i toalettsaker, for eksempel tannkrem, munnvann, såpe og kropps lotion. Det brukes også til å parfyme sprøyter for miljøer, stearinlys og sesongbaserte elementer som furuskoner og kranser.

Slik bruker du kaneloljen

Ifølge en avstemming Gjort av’Tisserand institutt, mange kanel essensielle oljeprodusenter anbefaler deg å unngå helt den aktuelle bruken.

En generell anbefaling er å holde konsentrasjonen av kanelolje lavt hvis det er i ferd med å komme i kontakt med huden. For eksempel er en konsentrasjonsfører på 01% eller lavere ekvivalent med 1 dråpe kanelolje i 30-40 ml (ml) flytende vektor.

Milliliter ounce ekvivalente skjeer ekvivalent 30-40 ml 1-1.5 oz. 2 spiseskjeer.

Legg til deodoranter for miljøer

For å paryme ditt hjem, prøv å legge til en dråpe kanelolje til klutposter eller tørre blomster. Eller du kan legge til et par dråper til en vanndiffusor. Noen deodoranter for kommersielle miljøer har aromaer av kanel laget for dem.

Legg til kroppsoljer og fuktighetsgivende kremer

L’kanelolje kan blandes med en vektorolje og brukes til massasje. Bland en dråpe kanelolje med to eller tre kopper av en vektorolje, som mandeloljen, og bruk den til å massere eller fukte huden.

Kjøp kaneloljen.

Bruk kanelpinner

Hele kanelpinner inneholder kanelolje og kan brukes i aromaterapi. Bare sett en eller to spisepinner i en stor pott med varmt vann og la blandingen simre, slik at dampen kan legge til parfyme i rommet.

Du kan også bruke kanelpinner mens du forbereder kaffe og te, eller som varme drikker agitatorer.

Bivirkninger og risiko for kanelolje

Kanel og lever

Kanelen avledet fra # 8217; Cinnamomum Tree Cassia inneholder par, et kjemikalie som kan forårsake leverskader og nyrer og kan forverre vilkårene i leveren. En overdreven mengde brukes.

Pass på at du følger indikasjonene på pakken når du bruker kanelolje Cassia og snakk med legen din før du … Bruk hvis du har en leversykdom.

Kanelolje og medisiner for diabetes

Hvis du har diabetes, snakk med legen din eller apoteket før du bruker kanelens essensielle olje. L’Aromaterapi kan forstyrre andre rusmidler du bruker til å kontrollere glukose.

L’kanelolje er veldig sterk og er lett å bruke for mye. Bivirkninger og bivirkninger inkluderer kutane eller brennende utbrudd.

Det er veldig viktig å fortynne kaneloljen med en vektorolje, før … Prøv å bruke en dråpe essensiell kanelolje i to eller flere kopper av en vektorolje, som olivenolje, mandler, jojoba eller sesam.

Ikke gni eller masser kaneloljen direkte på huden, med mindre den fortynnes med en vektorolje.

L’kanelolje blandes ikke med vann; vann. Ikke hell den ikke-fortynnede oljen direkte på badet vann, siden det vil miste og kan brenne eller irritere huden.

Også, du bør ikke innta kanelolje til full kraft eller helle den i kapsler som er bestemt til oral bruk. L’Kanelolje kan brenne slimhinner og esophagus fôr. Unngå å gni kaneloljen ved full styrke på tannkjøttet eller for å få det i øyet.

Noen mennesker er allergiske mot kanel. Pass på at du unngår kanel eller produkter som inneholder kanelolje hvis du har en’kanelallergi.

L’

L’kanelolje har en rekke fordeler for helse og skjønnhet. Den kan brukes som en antibakteriell og antifungal agent. Den kan også brukes i aromaterapi som avslappende. L’kanelolje er veldig sterk og bør brukes sparsomt.