Fordeler, bruksområder, bivirkninger og dosering av Dulcamara

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Beskrivelse

Plantene har lenge spilt en rolle i populær medisin for kulturer rundt om i verden som homøopatiske rettsmidler. Solanum Dulcamara, også kalt & # 8220; Belladonna Agrodolce & # 8221; O & # 8220; Belladonna Linnosa & # 8221; det er en plante som er mye brukt som homøopatisk terapi for forskjellige helsemessige forhold.

Tradisjonelt brukte folk belladonna til å behandle helsemessige forhold som leddgikt, influensa og hodepine. Dulcamara-baserte medisiner kommer fra stammen, som antas å inneholde antibakterielle og antiinflammatoriske forbindelser.

Dulcamara tilhører familien av Bodonna-planter, som også inkluderer flere spiselige næringsstoffer som tomater, poteter og auberginer.

Det antas at disse ofte konsumerte natt nyanser reduserer betennelse, bidrar til å helbrede psoriasis og gardin l’leddgikt. Noen mennesker er imidlertid allergiske mot natt nyanser og bør unngå å forbruke dem.

Fordeler Dulcamara

Som mange homøopatiske behandlinger, har Dulcamara ikke blitt godt studert av forskere. Så det er vanskelig å si hvor trygt og effektivt som et middel.

Det er imidlertid noen vitenskapelige bevis på at homøopatisk Dulcamara kan være trygg og nyttig hvis det brukes til å behandle noen hudproblemer, leddgikt, stress og betennelse.

Dulcamara blir ofte tatt oralt som en pille, oppløselig eller flytende tablett. Det kan også påføres huden som krem, gel eller farging.

Her er en oversikt over de ulike forholdene som brukes til å behandle:

Dulcamara for vorter, eksem, kløe, koker og akne

Vorter og bobler er vanlige hudforhold spredt gjennom følelsen av virus og bakterier. Dulcamara har lenge vært brukt som et populært middel for å redusere vorter og koker, forbedre deres utseende;. (2016). Homeopatisk vorte ledelse.
IJDD.I / artikkel.Asp?ISSN = 2455-3972; år = 2016; volum = 2; utgave = 1; spage = 45; sider = 47; aulast = oza Dulcamara. (Nd). https: // www.Homeopathycenter.Org / Remedy / Dulcamara-0

Det er også bevis på at Dulcamara kan være en effektiv behandling for eksem og hud kløe. Forskere i Europa anerkjenner at Dulcamara-fargestoff kan være en effektiv behandling av eksem, hud kløe og sopp hudsykdommer hos voksne. Fellesskapsmonografi på urter på Solanum Dulcamara L. Stipites. (2013).
EMA.Europa.EU / Dokumenter / Herbal-Monograph / Final-Community-Herbal-Monograph-Solanum-Dulcamara-L-Stipites_en.PDF

En viktig tysk rådgivende komité, Kommisjonen og godkjent Dulcamara for bruk av bærerapi for behandling av vanlige vorter og # 8217; vanlig eksem. Shenefelt PD. (2011). Kapittel 18: Herbal behandling for dermatologiske lidelser. https: // www.NCBI.NLM.NIH.Gov / Books / NBK92761 / Woody Nightshade Stem: Liste over tyske provisjoner og monografier (Phytoterapi). (1990). https: // buehecher.Heilpflanzen-Welt.DE / BGA-COMMISSION-E-MONOGRAPHS / 0378.Forskerne fant imidlertid at noen mennesker synes å ha en ugunstig hudreaksjon på Dulcamara.Calapai G, et al. (2016). Kontakt dermatitt som en bivirkning på noen europeiske urte medisiner som brukes til aktuell & # 8211; Del 3: Mentha × Piperita & # 8211; Solanum Dulcamara.
NCBI.NLM.NIH.Gov / PubMed / 26563681

Forskere fant også at Dulcamara er en nyttig behandling for akne takket være sine antibakterielle egenskaper.Nasri h, et al. (2015). Medisinske planter for behandling av Dell’Akne vulgaris: En gjennomgang av nylige bevis.
NCBI.NLM.NIH.Gov / PMC / artikler / PMC4740760 /

Ikke demonstrert fordeler

Dulcamara for ledsmerter (revmatisme)

Dulcamara har blitt annonsert som homøopatisk behandling for ledsmerter (revmatisme), spesielt når det er forbundet med sesongmessige endringer. Men legene anbefaler generelt folk med felles smerter for å fjerne nyanser av natten fra kostholdet fordi de kan forårsake smerte.

Selv om mange studier har blitt utført på effekten av Dulcamara på revmatisme, er de få undersøkelsene som eksisterer ikke lovende. Fisher P, et al. (2001). En randomisert kontrollert homøopati studie i # 8217; reumatoid artritt.
Academic.eup.com / reumatologi / artikkel / 40/9/1052/1787996 For tiden disconscons Dulcamara eller annen type homøopatisk medisin for behandling av revmatisme.

Dulcamara som beroligende

I noen land, som L’Iran, er Dulcamara brukt som en homøopatisk beroligende. Saki K, et al. (2014). De vanligste innfødte medisinske plantene som brukes til psykiatriske og nevrologiske lidelser i byen Urmia, nordvest for # 8217; Iran.
ePrints.Skums.B.C.IR / 2359/1/36.PDF Det er imidlertid ikke mange undersøkelser på sikkerhet og # 8217; Dulcamara effektivitet som beroligende.

Dulcamara for betennelse

I populær medisin ble Dulcamara brukt til å behandle inflammatorisk betennelse og sykdom. Forskere fant at Dulcamara inneholder sterke antiinflammatoriske forbindelser.Tunón H, et al. (1995). Evaluering av antiinflammatorisk aktivitet av noen svenske medisinske planter. Inhibering av biosyntese av prostaglandiner og # 8217; PAF-indusert eksocytose.
ScienceDirect.COM / Vitenskap / Artikkel / PII / 037887419501285L Men ikke C’Det var ingen undersøkelse som viser at Dulcamara kan brukes til å redusere folket i mennesker.

I noen begrensede søk har en aktuell Dulcamara medisin som brukes i Frankrike, vist seg å være effektiv for å redusere brystbetennelsen i meieriproblemer. Aubry og et al. (2013). Tidlig betennelse i brystet i melkekyr behandlet med en homøopatisk medisin (Dolisovet): En observasjonell prospektiv pilotstudie. https: // www.NCBI.NLM.NIH.Gov / M / PubMed / 23622264 /

Bivirkninger av Dulcamara

Mens mange natt nyanser er sunne å spise, noen er giftige. Disse inkluderer Belladonna og også Dulcamara, begge brukt i homøopatisk medisin.

Du bør unngå kontakt med disse plantene hvis du finner dem i naturen. Kontakt kan irritere huden. Alle deler av disse plantene, inkludert blader og frukter, er giftige.

Å spise planter som er i naturen kan føre til:

  • kvalme
  • Han retched
  • diaré
  • Heartbeat senket seg ned
  • Lammelse av nervesystemet
  • død

Selv om mange bruker Dulcamara-produkter uten negative effekter, kvalme og # 8217; hudirritasjon er vanlige bivirkninger. Barn er spesielt utsatt for gastrointestinale problemer forårsaket av Dulcamara-inntaket.

Definisjon av homeopati

Homeopatiske stoffer kalles rettsmidler. De er svært fortynnet, så fortynnet enn i middelet C’Det er et lite målbart stoff.

Disse små mengder av et stoff kan forårsake symptomer som ligner på sykdommen eller tilstanden som skal behandles. Og disse symptomene betyr at kroppen reagerer og helbreder seg selv. Denne homøopatiske praksisen er basert på overbevisningen om at & # 8220, lignende omsorg lignende & # 8221;.

Markedsføringen av homøopatiske behandlinger i USA er regulert av mat- og narkotikakontrollen.

Dulcamara bruker

Slik bruker du Dulcamara, avhenger av hva du prøver å håndtere. De mest studerte bruken av Dulcamara forventer at applikasjonen på huden som et fargestoff (blanding av ren Dulcamara-stamme i kokende vann), krem ​​eller gel. Men for andre forhold tilbys det som en pille, oppløst eller flytende tablett.

Dulcamara Dosering

Det er ingen Dulcamara etablert dose. Hvis du bruker et Dulcamara-produkt, oppnå deg selv til doseringsanvisningen på «etikett.

Hvor finner du det

Du kan bestille online Dulcamara-produkter gjennom Boiron USA. Eller på Amazon. Men sørg for at du snakker med en lege før du bruker Dulcamara.

Ta bort

Dulcamara ble brukt som homøopatisk behandling for mange helsemessige forhold over hele verden. Mange fortsetter å bruke det i dag. Selv om videre forskning er nødvendig for å forstå potensielle bruksområder og sikkerhet i Dulcamara, foreslår den første undersøkelsen at denne planten kan være nyttig i behandlingen av noen hudforhold som eksem og kløe, men ikke andre som det er propagandat.