Fordelene for helsen til kvinnelige vennskap og venner

Som introverted gjennom livet, følte jeg alltid mer rolig, kom ut med venner, kjærester, kolleger og praktisk talt noen andre mot en. (Intime samtaler: Ja. Stor gruppe Aktiviteter: Rådgivning Nei.) Og selv om termer som #girlsquad Stressino & # 8211; Vel, de fleste gruppesituasjoner stresser meg & # 8211; Jeg skjønner at jeg var obsessivt å stole på, og jeg kom tilbake til min kjerne av kjærester i løpet av årene.

De var 3 om morgenen postgraduate & # 8220; hva jeg gjør livet mitt ?!& # 8221; telefonsamtaler med mine høyskole venner, eller ydmykende 4a grillet ulykker (nei, det er ikke rart i det hele tatt at min beste venn og jeg presenterte oss regelmessig på døren til min fine nabo å spørre ham hva han ville spise til middag), mine venner hjalp Jeg blir sunn og sunn gjennom årene.

C & # 8217; er en vitenskap bak kvinnelige vennskap?

«Forskning viser at kvinner, kanskje mer enn menn, må holde disse forbindelsene. Øke serotoninet og # 8217; oksytocin, tiehormonet & # 8220; sier Alisa Ruby Bash, PSyd, LMFT. Studier i Stanford de ser ut til å bekrefte det, som det gjorde en UCLA Studio Demonstrere at i tider med stress, opplever kvinner ikke bare trykket mot kampen eller flykte, men slipper også oksytocin. Denne hormonelle bølgen kan tvinge kvinner til og få venner til å beskytte sine barn (hvis de har dem), men også å koble til med andre kvinner.

Opprettholde disse obligasjonene blir enda viktigere som vi aldre, ifølge Dr. Bash. & # 8220; Vi blir mer engasjert, med mer ansvar / # 8221; sier. & # 8220; gjør oss til å føle oss matet og validert å gå ut med venner med hvem vi kan være helt selv [med], minus eksternt press.& # 8221;

Dette er absolutt tilfelle av Aly Walansky, 38 år, bosatt i New York, ser på at vennene hennes gir henne, ingen dømmekraft & bare en slags ødelagt støtte og uten utelukkelse av treff som ikke finner fra ingen & # 8217; en annen del. «Med guttene, eller med familien min, må jeg temperere ting for å unngå å fornærme dem eller gjøre ting rart. Men vennene mine vil fortelle meg sannheten, og dette er alt, «forklarer han.

Også Julia Antenucci, 25 år, av Rochester, trekker komfort fra & # 8217; Enkel aksept som hans & # 8220; team & # 8221; av høyskole venner tilbyr dem. Selv om de er spredt rundt staten siden de er uteksaminert, finner de seg tid til å møte minst et par ganger alle «8217; år og deres forbindelse forsvinner ikke.

& # 8220; Jeg har aldri følt meg i stand til å være meg selv & # 8230; Som når de er med disse kvinnene, sier antenucci via e-post. «Det er hyggelig å vite at det spiller ingen rolle hvor jeg finner meg selv i verden & # 8230; Det er disse kvinnene som virkelig kjenner meg, elsker meg og støtter meg. Det er en følelse av sikkerhet som jeg aldri har prøvd før, selv med familien min. & # 8220;

Jeg vet hva det har til hensikt.

Selv om det kan virke som en kliché, for mange singler som meg, blir kjærester virkelig nærmere enn familien. Du kan se dem mer eller confide mer med dem. Å være en lang dato singel uten mange av de tradisjonelle ornamenter av voksenlivet (ingen mann eller barn, ingen arbeid D & # 8217; kontor fra 9 til 5), jeg har ofte vendt til vennene mine for selskapet og næring følelsesmessige Finn dem i sine partnere og barn.

Venner kan bidra til å ta vare på følelser av ensomhet?

Selv om dette ikke var et bevisst valg fra meg (jeg vil fortsatt finne en partner, takk), jeg er takknemlig for å ha de intime vennene jeg har. Spesielt fordi, i de senere år har studier gjentatte ganger vist at ensomhet kan være dødelig. I følge Indian Journal of Psychiatry, Det er oppfatningen av å være alene og # 8211; Ikke den objektive virkeligheten av hvor mange tilkoblinger har noen & # 8211; som skaper størst skade. Denne & # 8220; patologisk ensomhet & # 8221; som kan bidra til en rekke helseproblemer, blir stadig mer vanlig.

Årsakene til vår voksende sosial isolasjon er en myriade, men teknologien, sosiale medier og farene ved den sosiale konfrontasjonen spiller en klar rolle.

Forum for 10 år siden gikk folk til en bar og snakket med folk og observere Dr. Bash. «I dag i Amerika er vi så isolerte. Med sosiale medier, teknologi og SMS & # 8230; Folk føler seg mer sol. Selv om de ikke er fysisk alene, er de avhengige av stadig å se hva andre gjør & # 8220;.

Denne dikotomi mellom vår samtidige hyperkobling og # 8211; Har evigvarende kapasitet til å kontrollere fjerne venner og # 8211; Og den voksende følelsen av følelsesmessig fremmedgjøring av mange amerikanere gjør våre vennskap ansikt i det virkelige livet enda viktigere for å støtte.

Vi må gjøre disse vennene en absolutt prioritet & # 8221; sier Dr. Bash. «Programkvelder og lunsjer for jenter med venner! Gjør det på forhånd. & # 8221;

Bash foreslår også å ta telefonen og har, du vet, ekte samtaler i stedet for å sende meldinger eller chatte på Facebook. Tydeligvis betyr dette ikke at Internett ikke kan være et verktøy for å hjelpe deg med å skape eller dyrke vennskap. Tvert imot bygger mange kvinner betydelige vennskap gjennom Facebook-grupper, distriktslister, selv ulike apper for å finne venner i tinder stil, som Hei Vina Og Peanøtt.

Faktisk sier Julia Antenucci at et av hans største støttesystemer er en adresselisteservice basert i New York City of Women som regelmessig innsjekking via e-post, samt møte i person for å planlegge aktivister hendelser. Fordi antenucci ikke lenger bor i New York, kjenner de fleste av disse kvinnene bare bak en skjerm.

Fortsatt & # 8220; Det var min fortsatt av frelse og det ordspråklige digitale trough siden jeg ble med i fjor og merker: «8220; selv om jeg ikke kan snakke med dette [personlig] som hvit kvinne cis, jeg Vet at lignende grupper var veldig nyttige for minoriteter og queer individer & # 8230; som & # 8220; jenter & # 8221; hvor solidaritet ikke er ellers tilstede & # 8220;.

På slutten av dagen & # 8230; Du trenger en #girlsquad?

Åpenbart, ikke alle vennskap er de samme, og selv om det ville være ganske fint hvis hver kvinne i Amerika hadde en legitimt gjeng av jenter å stole på, med hvem å gå på ferie og planlegge domenet til verden, er alle forskjellige.

Ikke alle kvinner trenger & # 8211; eller de vil ha & # 8211; en & # 8220; team & # 8221;.

For noen kvinner kan bare noen få intime venner være mer enn tilstrekkelig. Julia W., 33 år, som bor i California, sier: «Min & # 8216; kvinnelige team & # 8217; er liten. Jeg har disse enhetene på 2: mine to beste venner i videregående skole. Mine 2 beste høyskole venner. Mine 2 beste venner av nettverk. & # 8220;

Hvilke saker er ikke som du finner ditt folk, er at du finner dem, eller i det minste prøve. & # 8220; Vær proaktiv & # 8221; husk Dr. Bash. & # 8220; prioriterer.& # 8221; Og hvis du ikke føler deg fornøyd med antallet eller kvaliteten på vennskap i livet ditt akkurat nå, er det ikke for sent å jobbe for å forbedre det.

«[Ofte] Vi har bekjente som vi ønsker å være bedre venner. Hvis vi gjør det første trekket og be dem om å spise lunsj eller ta en kaffe, kan dette hjelpe deg med å hjelpe Dr. Bash.

Tydeligvis kan du også gå ut og gjøre flere ting. Ta leksjoner, bli med en gruppe eller en klubb og gå alene til morsomme lokale arrangementer. [8220; [det handler om] Sett deg i en situasjon der du vil samhandle med folk og ser på Bash.

Og ikke la små forskjeller hindre deg i å nå en gammel venn fra hvem du kunne bruke deg selv litt og # 8216;. Hvordan dr sier det. Bash, «Vi må prøve å være tålmodig og empatisk med våre venner, selv om vi er på et annet sted. Kanskje din venn har et nytt barn og er ikke så nyttig; Kanskje du føler deg frustrert. Men [prøv å] forbli solidaritet og hjelpsom. Selv om vi krysser forskjellige faser, kommer vi sammen igjen senere. & # 8220;

Laura Barcella Det er en freelanceforfatter og forfatter som for tiden bor i Brooklyn. Han skrev for New York Times, Rollingstone.com, Marie Claire, Cosmopolitan, uken, VanityFair.com og mange andre.