Fluor tannkrem: Sikkerhet for nyfødte, små barn, barn og voksne

Hva fluoridet er?

Fluorid er et mineral som naturlig finnes i # 8217; vann, jord og i # 8217;. Nesten alt vannet; vann inneholder fluor, men fluornivåer kan variere avhengig av opprinnelsen til vannet;.

Videre er fluor lagt til mange offentlige vannforsyninger i Amerika. Mengden tilsatt varierer i henhold til området og ikke alle områder tilsettes fluor.

Det legges til tannkrem og lager D’vann fordi fluor kan hjelpe:

  • å forhindre hulrom
  • Styrke emaljen av svekket tenner
  • omvendt karies
  • Begrense veksten av orale bakterier
  • Sakte ned tapet av mineraler fra tennene emalje

Fluor tannkrem inneholder en større konsentrasjon av fluor med hensyn til det fluorerte vannet og må ikke inntas.

C’Det er noen debatt om sikkerheten til fluor, inkludert fluor tannkrem, men American Dental Association Det anbefaler fortsatt for barn og voksne. Nøkkelen er å bruke den riktig.

Fortsett å lese for å lære mer om de sikreste måtene å bruke fluor tannkrem og fluor alternativer.

Fluor tannkrem er trygt for nyfødte og små barn?

God oral helse er viktig siden’start. Før tennene til et barn kommer inn, kan du bidra til å fjerne bakteriene, munnen med en myk klut.

Så snart tennene begynner å komme inn, American Academy of Pediatrics anbefaler å bytte til en tannbørste og en fluoridet tannkrem. Men barn trenger bare en liten avfall av tannkrem, ikke mer enn størrelsen på et kornkorn.

Disse retningslinjene er a 2014 oppdatering Ved tidligere anbefalinger, som hadde foreslått å bruke en fluorid tannkrem til barn når 2 år.

For å minimere risikoen for å svelge, prøv å vippe barnets hode litt ned slik at tannkremet henger ut av munnen.

Hvis barnet ditt svelger litt og # 8216; av denne lille mengden tannkrem, er det greit. Så lenge du bruker den anbefalte mengden tannkrem, svelger en liten og # 8216; det bør ikke forårsake noen problemer.

Hvis du bruker en større mengde og barnet ditt eller barnet ditt svelger, kan de utvikle magesmerter. Dette er ikke nødvendigvis skadelig, men du vil kanskje ringe Giftkontroll bare for å være trygg.

Fluor tannkrem er trygt for yngre barn?

Barn utvikler evnen til å spytte rundt 3 år. Dette betyr at du kan øke mengden fluor tannkrem som legger på tannbørsten.

De American Academy of Pediatrics Anbefaler å bruke en hentet tannkrem i en ertstørrelse for barn i alderen 3 til 6 år. Selv om det bør unngås om mulig, er det trygt for barnet å innta denne mengden fluorid tannkrem i en ertstørrelser.

I denne alderen bør du pensle tennene dine alltid være en lagsinnsats. La aldri sønnen din bruke tannkrem eller børster alene uten tilsyn.

Hvis sønnen noen ganger svelger mer enn en mengde av en ert, kan det ha magesmerter. Hvis dette skjer, filen National Capital Poison Center anbefaler å gi dem melk eller andre meieriprodukter fordi fotball binder til fluor i magen.

Hvis barnet ditt regelmessig står større enn tannkrem, kan overskytende fluor skade tennene emalje og forårsake dental fluorose, som forårsaker hvite flekker på tennene. De risiko for skade Det avhenger av mengden fluor de inntar og hvor lenge de fortsetter å gjøre det.

Overvåke barn mens du børster og holder tannkrem kan bidra til å unngå det.

Fluor tannkrem er trygt for eldre barn og voksne?

Fluor tannkrem er trygt for eldre barn med spytte refleksjoner og fullstendig utviklet svelging og for voksne.

Husk at tannkremet ikke er konstruert for å bli inntatt. Det er normalt for noen å skyve deg ned i halsen av og til eller ved et uhell svelg noen. Så lenge dette skjer bare noen ganger, bør det ikke forårsake noen problemer.

Men L’langsiktig eksponering for overdreven mengder fluor kan føre til helseproblemer, inkludert a økt risiko av beinfrakturer. Dette eksponeringsnivået har en tendens til å bare forekomme når folk bare bruker godt vann i områder der jorden inneholder høye nivåer av fluor.

Og tannkrem med høy fluor?

Tannleger foreskriver noen ganger en tenner med høyt fluor for mennesker med alvorlige karies eller med høy risiko for karies. Disse tannkremene har en større konsentrasjon av fluor enn noe annet du kan kjøpe fra disken på din lokale apotek.

Som alle andre reseptbelagte legemidler, bør tannkremet med høy fluor ikke deles med andre familiemedlemmer. Hvis det brukes som angitt, er tannkremet med høy fluor trygt for voksne. Barn bør ikke bruke en høy fluor tannkrem.

Det finnes alternativer til fluor tannkrem?

Hvis du er bekymret for fluor, er tannkrem tilgjengelig uten fluor. Kjøp her en fluoridet tannkrem.

Den fluorfrie tannkremet bidrar til å rense tennene, men beskytter ikke tennene fra kariene på samme måte som en fluorid tannkrem.

Hvis du bestemmer deg for å bruke en fluorid tannkrem, sørg for å børste regelmessig og følg regelmessig dental rengjøring. Dette vil bidra til å identifisere forgjengelige noen karies eller tegn på karies.

Hvis du vil ha fluorfordeler, se etter tannkrem med de av’American Dental Association Godkjenning Sigile.

For å oppnå denne tetningen, må tannkremet inneholde fluor og produsenter må presentere studier og andre dokumenter som demonstrerer både sikkerheten og effektiviteten av produktet.

Bunnlinjen

Fluor tannkrem er generelt trygg og anbefalt for både barn og voksne. Men det er viktig å bruke det riktig, spesielt for nyfødte og små barn.

Hvis du er bekymret for sikkerheten til fluor, er det mange alternativer uten fluor tilgjengelig. Pass på at du bare kombinerer det med et sammenhengende børstetrogram og vanlige tannbesøk for å holde seg på toppen av karies og til Carie.