Flørting er juksing? 8 Ofte stilte spørsmål om grenser, forventninger og mer

Del på Pinterest

C & # 8217; er et enkelt svar?

Bortsett fra kanskje menstrual sex og de som er den beste karakteren av & # 8220; venner & # 8221; ikke noe argument er så diskutert hvis flørten er så juks.

Dette skyldes at hvert forhold har forskjellige regler, så det er ingen definisjon gyldig for alle å jukse, sier den psykiske helsepersonell Jor-El Caraballo M.Og ekspert i relasjoner og co-skaperen av Levende velvære.

& # 8220; juksing er enhver oppførsel som en person tar det krysser og betrays en grense av det spesifikke forholdet «sier». For noen som inkluderer flørting, for andre ikke.

Først: hva det betyr å flørte?

Svimte øyne og langvarig visuell kontakt. Armen er trukket og kroppshjulet. Den bevisste latteren og den suggestive smirket. De fleste av oss vet en flørt når du ser en (eller er det som starter).

Hva er viktig å forstå, andre Dr. Seth Meyers, Klinisk psykolog aktivert og ekspertforhold bosatt for harmoni, er at ikke alle flørtene er de samme.

De deler ikke alle de samme motivasjonene og følelsesmessige svaret på den flirten og # 8221; sier. Betyr at noen flirter med l & # 8217; går mer. Andre gjør det bare for moro skyld eller som en form for selvuttrykk.

Det er også viktig å forstå hva som ikke flirter.

Vær snill mot noen, gjør et kompliment til noen andre eller plager det er ikke nødvendigvis en flørt.

Hvor sosiale medier går inn i spillet?

«Ned i DM» av Cue Yo Gotti fordi det ofte går virkelig ned i DM. & # 8220; sosiale medier tillater oss å utføre en flørt eller et forhold fra bekvemmeligheten til sofaen din & # 8221; sier Caraballo.

Men DM I Love er ikke det eneste tegn på juks.

Ifølge Caraballo kan disse eksemplene overskride grensene til forholdet ditt og deretter kvalifisere som en juks:

 • Følg noen du finner attraktivt
 • Kommenterer innleggene til den personen
 • Kommentere eller svare med visse emoji
 • engasjere seg med frekvens
 • Ser på noen snaps eller instagram historier
 • Send selie til noen

Hvordan vet du om du har bestått grensen?

Noen tegn er åpenbare, andre mindre.

Din rapport gjennomgår negative konsekvenser

Vær online og offline, hvis dine handlinger påvirker forholdet ditt, kan det være en bedrag.

Tenk: Partneren din føles usikker i rapporten, eller du skal til noen andre for følelsesmessig støtte i stedet for din partner.

Du gjemmer deg for å ha en partner

& # 8230; eller bare ikke nevne det.

& # 8220; Hvis personen du flirter, vet du ikke at du har et forhold, det er et vanskelig territorium & # 8221;, sier Dr. Meyers. & # 8220; antyder at du kan være åpen for noe mer betydelig som foregår i fremtiden.& # 8221;

Det er ikke bare flørt. Han flirter med hensikt å jukse.

Du oppfører deg eller føler at du har noe å skjule

& # 8220; Hvis du oppfører deg som om jeg hadde noe å skjule, gjør du sannsynligvis det & # 8221; sier Caraballo.

Slett tekstmeldinger eller deaktiver noens meldinger slik at partneren din ikke ser dem? Du passerte sannsynligvis grensen.

Følgende følelser er også symptomatiske av bedragerisk oppførsel, sier Dr. Meyers:

 • skyldig
 • skammelig
 • hemmelig
 • Sint på deg selv (eller med den tredje delen)
 • redd
 • engstelig
 • lei seg

Og hvis jeg egentlig ikke vil gå utover flørten?

Hvis flørting er eksplisitt tillatt i forholdet ditt så lenge det forblir lekende (og ikke følelsesmessig eller fysisk), er det kosher.

Søkeord: tillatt. Og den eneste måten å vite om flørting er tillatt eller ikke? En samtale.

& # 8220; det er ikke så enkelt som å spørre noen om du vil være monogamous eller polyamorous & # 8221;, sier Dr. Meyers. Du må snakke om hva alle anser en svindel, og hvis flørten er en del av den listen.& # 8221;

Så hvis du og din etablerte partner som flirter, er å snyte, og du flørt, er dette juks.

På samme måte, hvis du er i et polyorativ forhold, og du og din partner er enige om at en flørt eller fysisk oppførsel er bra så lenge det ikke er med noen i gruppen din nærmere og flørte venner med noen i den gruppen, er dette også en svik.

Hva du bør gjøre hvis du passerer grensen?

Begynn å være ærlig med deg selv om hva som skjedde og hvorfor.

Hvis flørten din var premeditert eller er indikativ for en dypere misnøye i forholdet ditt, kan det være på tide å kutte linkene.

Hvis flørten din var enkelt & # 8220; du er deg selv & # 8221; (Aka du har en flørtende personlighet), kan bety at du ikke er klar for den type engasjementet din partner forventer.

Eller du må kanskje etablere nye grenser alle i forholdet ditt som tillater denne oppførselen.

Men hvis det var bare en & # 8220; oops & # 8221; Og partneren din ville føle seg forrådt hvis det hadde vært der eller hadde sett meldingene dine i kjærlighet, det er på tide å snakke med dem.

Fortell partneren din du har flørt med noen andre kan være unnerving, sier Jenni Skyler, PhD, Lmft, Gift and Family Therapist autorisert for Avansere.com.

& # 8220; er det endelige beviset på styrken av et forhold og din evne til å kommunisere og kompromittere.& # 8221;

Understreker at du beklager og forklarer hvordan du vil prøve å begå igjen Quell & # 8217, sier han.

Du kan også ha en samtale med personen du flirte eller skru den av neste gang den starter igjen.

Noen måter å snakke med personen du flirte på:

 • «Jeg vil be om unnskyldning fordi jeg passerte grensen under vår siste samtale. Jeg vil fortelle deg at mens jeg liker vennskapet ditt, har jeg et forhold som er forpliktet til noen jeg bryr meg om, og jeg vil ikke være forelsket i å gå videre. & # 8220;
 • Jeg vet at flørtende vitser har alltid vært en del av vår dynamikk, men jeg begynte nylig å se noen på en monogamistisk måte, så jeg vil ikke være forelsket i å være forelsket.& # 8221;
 • & # 8220; hei! Jeg hadde mye moro å snakke med deg på fredag, men jeg vil bare fortelle deg at jeg har et forhold, og jeg beklager hvis min flørtende oppførsel har angitt det motsatte. Ikke lenger skje. & # 8221;

Hvis flørten oppstod på nettet, kan det være nødvendig for unnskyldningene å være ledsaget av lås eller deaktiveringsknappen;. Din samtale og den for din partner.

Og hvis du ikke visste det C & # 8217; det var en linje som skulle starte?

Ha en ærlig samtale. Ikke nødvendigvis på flørtet du kunne ha gjort eller ikke, sier Caraballo, & # 8220; men på hva er grensene til ditt forhold & # 8221;.

Unngå denne samtalen vil bare føre til fremtidige følelser av skyld, forvirring, usikkerhet eller verre.

Ta det i et nøytralt miljø (aka et sted ut av soverommet på et tidspunkt som ikke er umiddelbart etter å ha sex).

Og forstå at partneren din kan ha noen rekke reaksjoner, inkludert å være D & # 8217; enighet med flørting utenfor rapporten og vil også kunne flørt, som ønsker å avslutte rapporten.

Noen måter å få det til å vises:

 • «Jeg liker virkelig å tilbringe tid sammen og fordi du respekterer og hvor denne rapporten går. Jeg vil gjerne snakke om flørting, kyssing eller å se andre mennesker er noe vi vil kunne gjøre & # 8220;.
 • «I går byttet en barista i baren og jeg noen flørtende barer. Og jeg følte meg skyldig fordi jeg ikke er sikker på at det er tillatt i vårt nåværende forhold. Du ville være tilgjengelig for å ha en samtale på grensene? & # 8221;
 • «Se deg i noen uker, og vi har aldri snakket om hva vi leter etter i et forhold. Se etter noe eksklusivt? & # 8220;

Til slutt: Hvis du ikke vet hva grensene til forholdet ditt er, er det ikke sikkert hva det utgjør, og hva som ikke utgjør en bedrag, er det på tide å etablere dem.

Slik setter du grensene ALL & # 8217; interiør i et forhold?

Her er noen skritt du kan forplikte deg til å etablere grenser på hva som utgjør, og hva som ikke snakket.

Gjør det snart. Tidspunktet kan variere, men vanligvis fra tre til seks måneder i rapporten er det ideelle.

Det blir spesifikt. Du snakker om noen sosialt tiltrukket av ok? Hva med å ta kaffe alene med en kollega? Det er annerledes hvis det er middag? Det har lov til å sende meldinger til en tidligere?

Komprimere forberedt. Ulike mennesker har forskjellige personligheter. Hvis personligheten til en partner er glitrende eller fascinerende, kan det være nødvendig å stille til hvor de styrer denne «8217; energi. Hvis en partner er spesielt sjalu, kan det trenge å jobbe alene for å korrigere den sjalusi.

Planlegg fremtidig innsjekking. En konvo er vanligvis ikke nok, så ta litt tid i noen måneder før du kommer sammen.

Bunnlinjen

Hvis flørting betyr å svikte avhenger av grensene til forholdet ditt. Det er derfor å etablere grensene, så snart som mulig, bør det være en prioritet.

Hvis du og din partner bestemmer deg for at flørting er en bedrag, er det viktig at valget ikke mangler med respekt.

Tross alt, mens flørting kan okkupere A & # 8217; grå område på skalaen & # 8220; juksing & # 8221; mot & # 8220; ikke fusk & # 8221;, svik for grenser nr.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på benk eller poledans. Følg den opp Instagram.