Flea Bites: Symptomer og behandlinger

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hva er loppene?

Loppene er små insekter. De vokser ikke mye større enn toppen av en penn og går fra lysebrun til nesten svart.

De har ingen vinger, så de beveger seg ved å hoppe fra et sted til # 8217; andre.

Deres tynne kropper og retter og det harde skallet betyr at du ofte må knuse dem mellom neglene eller to harde overflater for å drepe dem. Selv da, hvor CE N & # 8217, er en, følger mange ofte ham.

Lemene reproduserer raskt, spesielt hvis du har kjæledyr hjemme. Men selv om du ikke har kjæledyr, kan hagen din potensielt være vert for lopper, og du kan ende opp med en haug med mystiske biter.

De er nesten umulige å eliminere uten en plantevernmiddel.

Hva er symptomene på en loppebitt?

Flea Bites har flere vanlige symptomer. De er veldig prurdige og huden rundt hver bit kan bli irritert eller vondt. Du kan ha elvebliv eller utvikle en / 8217; utslett i nærheten av en bit.

Scratch mye kan ytterligere skade huden og potensielt forårsake en «-bakteriell infeksjon i # 8217; biteområdet.

Unngå å skrape hvis du kan. Overvåker bitene dine for tegn på en infeksjon på 8217, inkludert hvit eller A & # 8217 boller;.

Hva ser ut til at du har loppe biter?

Flea biter er ganske merker. De ser ut som små røde fremspring i grupper på tre eller fire eller en rett linje. Dossi forblir liten, i motsetning til myggbitt.

Du kan legge merke til en & # 8220; alene & # 8221; rød rundt midten av bitt. De vanligste stedene å finne disse bittene er rundt bena eller ankler. Flea biter er også vanlige rundt livet, armhulene, brystene, alle «glødet eller brettet av albuer og knær.

Bilder

Flea Bites kan forårsake andre problemer?

For mennesker, risikoen for å kontrahere A’andre loppe sykdommer er svært lav. Men bakteriene kan komme inn i kroppen din gjennom bitt og forårsake en infeksjon, spesielt hvis riper. En infisert bit blir rød, varm og kan frigjøre pus.

Flea biter kan også forårsake en allergisk reaksjon hos personer som er følsomme for dem. Symptomene kan variere fra blåmerker i lettelse på huden til respiratoriske vanskeligheter.

Flea biter kan også forårsake komplikasjoner i kjæledyr, for eksempel allergiske reaksjoner og til og med blodtap anemi. Derfor er det viktig å bringe dyr fra veterinæren hvis de har lopper.

Finn loppene hjemme

Hvis du har et firbent hårete dyr, vil du sannsynligvis vite nøyaktig hvor du har lopper.

Lemene foretrekker å leve på hunden din eller katten, men de kan også bosette seg på et annet dyr eller på deg. Hvis befolkningen vokser, kan lopper ekspandere og begynne å leve i tepper, sengetøy eller hage.

En dårlig loppeangrep kan være veldig åpenbar. Prøv å gå på teppet iført hvite sokker. Se på sokkene dine senere. Hvis du ser små svarte insekter, er de sannsynligvis lopper.

Hvor hundene biter loppene?

Flea biter i hunder ligner mye til menneskelig hud. De danner små røde fremspring, noen ganger omgitt av en rød sirkel.

Det kan være vanskeligere å identifisere disse bittene under den tykke pelsen av kjæledyret ditt. Et detektor tegn på at hunden din var bitt, er mye riper. Du kan også se manglende pelsområder eller rødhet på dyrets hud.

En jakt gjennom hundens hår med en antipulci-kam vil avsløre disse små skapningene. Det er veldig sannsynlig at du kan finne dem på nakken, på magen, på nedre rygg og basert på kjæledyrets kø.

Hvis du ikke ser de virkelige loppene, kan du identifisere deres ekskrement eller # 8220; skitten & # 8221;. De ser ut som små svarte pepparkorn på hundens hud.

Loppene kan bite folk uten kjæledyr hjemme?

Ja, lopper vil også bite mennesker uten kjæledyr. Hvis du ikke har et kjæledyr, kan loppebitene dine komme fra hagen din eller # 8217; dyr av en en annen person.

Lemene foretrekker det høye gresset og skyggefulle områdene nær broer, trebunker eller lagringsbygninger.

Akkurat som kjæledyr eiere må ta vare på sine hjem hvis de er infested, å bli kvitt en’åpen loppinfeksjon, må du kanskje ta vare på hagen din.

Hvis du finner deg selv, kjemper små røde biter etter en dag i hagen din, se en desinfestasjonsekspert.

Myggbitt mot loppepunkter

De større prurdiginøse fremspringene er et tegn på at du har blitt bitt av en mygg, ikke fra loppene. Du kan se en bit eller en gruppe av forskjellige biter.

Kvinner Myggene forlater disse fremspringene når du spiser blodet ditt. Vanligvis er myggbitt ufarlig, men hos personer med svekket immunforsvar kan forårsake symptomer som feber eller hodepine.

For å behandle en myggpunktur, vask området med varmt vann og såpe. Hvis kløe gir deg forstyrre deg, hold en ispakke på bittene, ta en antihistamin eller gni på en anti-forsvarlig benk.

Mygg kan også overføre sykdommer som Western Nile Virus. L’Bruk av noen forebyggende tiltak hjemme kan hjelpe deg med å unngå kløe i myggbitt og redusere risikoen for å kontrahere en «8217; mer alvorlig infeksjon.

Morse biter mot loppe biter

Feilene er A’andre små skapninger som feeds på menneskelig blod. I motsetning til lopper kommer bugs bare ut om natten. De gjemmer seg i madrasser og tepper og biter mennesker mens de sover.

I motsetning til loppe biter, som oftest er funnet rundt føttene og anklene, biter bugsene i overkroppen. Du vil se små mørke røde flekker på områder som ansikt, nakke, armer og hender. Som loppe biter, vises disse punktene ofte i en klynge eller en linje.

Bedbug biter bør forsvinne seg selv innen en eller to uker. Hvis de plager deg, prøv å bruke en steroidkrem.

Du er ikke sikker på at du har en loppebitt eller en feil? Se hvordan du forstår forskjellen.

Hvordan loppe biter blir behandlet?

Flea biter vil gå bort uten behandling. Men for å unngå å være Morsi må du bli kvitt loppene selv.

For å lindre symptomene på loppebitt, test anti-kløe og benk-himmelske kremer.

Unngå å skrape området. Hvis kjente tegn på infeksjon i bite setet, som en hvit lomme eller en / 8217; utslett, fikse en avtale med legen din.

Kjøp Anti-Itch Creams og Antihistamine Medisiner Online.

Hvordan behandle loppebiter hos barn?

Selv loppene hjemme som biter deg eller hunden din kan bite babyen din. Flea biter er ikke farlige i små barn, men de er irriterende.

Bittene vil virke små røde fremspring på babyens hud. De kan bli røde, svulme og danne blærer.

Spør din barnelege den beste måten å behandle biter basert på barnets alder. Behandlinger kan inkludere:

Ring din barnelege hvis barnet ditt:

Loppe gikk av for alltid

Gratis ditt hjem fra lopper er en to-trinns prosess:

Sjekk kjæledyret ditt for å se om det er kilden til problemet ditt med lopper. Flytt pelsen tilbake for å se etter lopper eller loppebit på huden. Hvis du er riper oftere, kan dette være et tegn som har lopper.

Bruk en sjampo og et anti-loppepulver for å kvitte seg med loppene som hunden din for tiden har. Derfor vurdere antipulci-kragen for å hindre at loppene beveger seg igjen.

Kontakt din veterinær for råd på # 8217; bruk av aktuelle eller muntlige stoffer til kjæledyrstypen din. Mange behandlinger er tilgjengelige uten medisinsk resept, mens andre må foreskrives av veterinæren.

Kjøp Antipulci Shampoo og Collars Online.

Når det gjelder ditt hjem, anbefaler vi deg å passere støvsugeren på teppene, som er hvor lopper elsker å gjemme seg. Kast posen eller kast ut innholdet i # 8217; støvsuger.

Vask alt sengetøy (din og kjæledyret ditt) i varmt vann og tørk det ved maksimal temperatur kan bidra til å drepe lopper.

Ellers, for å fullstendig frigjøre hjemmet ditt fra lopper, må du kanskje bruke insektmidler alle i hjemmet ditt, som generelt innebærer å måtte gå hjem for litt / # 8216; av tiden til sprayen ikke tørkes.

Et parasittisk kontrollfirma kan hjelpe deg med å bestemme den beste linjen D’handling når det gjelder plantevernmidler.