Flaym psoriasis: q&A med Josh Cumming

Alle som lever med psoriasis, vil fortelle deg at det ikke er det beste. Symptomene er inkonsekvent, noen ganger smertefulle og ikke spesielt morsomme & # 8230; Med mindre du er Josh Cumming.

Han klarte å forvandle sin tilstand til målet om mange morsomme vitser. Faktisk er det ganske godt kjent for sine humoristiske riffs Flaym, Et sosialt nettverk som forbinder folk som har psoriasis.

Men Josh var ikke alltid i stand til å chuckle for å leve med psoriasis. Vi spurte ham hvordan han lærte å le av det, og fordi han bestemte seg for å dele sin følelse av # 8217; humor med andre.

Hvor lenge har du lider av psoriasis?

Jeg hadde psoriasis for første gang da jeg var 17, så 10 år nå. Det startet på albuen og da, etter en ganske stressende ulykke på jobben, har den spredt seg gjennom hele kroppen.

Alle’Jeg kunne ikke absolutt le av det. Jeg var 17, ikke langt fra 18 år, alderen hvor du vil gå ut om natten, møte nye mennesker. Jeg ville bekymre meg for merkelige ting, som å lene seg med albuene på en bar eller et bord og deretter løfte dem for å finne ut at halvparten av albuen min fortsatt var på overflaten eller bare riper hodet mitt og forårsaker en liten snøstorm!

Men over tid stoppet jeg bekymringsfullt. Mine venner og jeg kommuniserer praktisk talt fornærmende hverandre. De fleste ting er ikke utenfor grenser, og min psoriasis var ikke helt av grenser, som tenker ganske små lyder, men i virkeligheten er det motsatt. Motta små vitser fra folk jeg vet at de bare tuller meg, hjalp meg med å se en morsom side, og det passerte ikke lenge før du begynte å spørre om meg selv.

Du har virkelig en god følelse av # 8217; humor når det kommer til å leve sammen med psoriasis. Hva gjorde at du bestemmer deg for å dele den med andre på et sosialt nettverk?

Takk skal du ha! Jeg har aldri hatt hensikt å dele historier eller vitser på psoriasis. Min venn fortsatte å merke meg i flere ting relatert til psoriasis på facebook, og en dag merket han meg i dette innlegget på flaym. Jeg hadde ingen interesse i en støttegruppe eller noe sånt, men jeg trodde, jeg vil sjekke flaym.

Da jeg ble med meg, var det første jeg la merke til C’de var noen innlegg seriøst sjokkerende & # 8211; C’Det var enda en dårlig jente som postet sa at han følte seg død. Jeg ville bare prøve å få folk til å føle seg bedre & # 8211; jeg håper det!

Hvordan humor humor var nyttig for deg å leve med psoriasis?

Jeg tror at hvis du har noe, kan ingen andre bruke det mot deg. Dessverre, fra det øyeblikket du er diagnostisert med psoriasis, blir det en del av hvem du er, og du har to valg: Prøv å skjule den delen av hvem du er eller omfavne den, eller vise folkene du er, og hvis de ikke gjør det som dem, dette er deres problem.

Være i stand til å joke om det er egentlig bare et første skritt for å være sikker på det. Uansett, så jeg tror. Jeg er sikker på at de andre kan føle seg annerledes!

Noen av innleggene dine adresserer spesifikke situasjoner, slik på folk som bytter flaym for et møteområde. De er basert på ting som har skjedd, eller du tar en kreativ lisens?

Det meste av det offentligheten er basert på ting som skjedde med meg, og noen er bare overdrivelser av daglige ting som de fleste med psoriasis kan forholde seg til. For eksempel, endrer arkene og forårsaker en snøstorm. Noen ganger ser det virkelig ut som dette!

Det av møtet var en PO & # 8216; en kombinasjon. Den første delen av innlegget ble født fordi jeg hadde et par meldinger om jenter som lurte på hva jeg lette etter på nettstedet og ting som det. Da la jeg merke til at noen kvinner på nettstedet ble bombardert av meldinger om gutter som trodde det var et møteområde.

Det tar bare fem sekunder med å rulle fôret for å merke seg at det ikke er et møteområde. Jeg har aldri møtt noen på et sted med avtaler som sa noe som: Jeg kutter rødt kjøtt og nå er jeg fri for flager & # 8221;, så jeg vet ikke hvordan folk hadde feil.

Den andre delen av det innlegget er noe som alle med psoriasis kan forholde seg til: de kontinuerlige reiser fra leger og alle kremer, Uendelig kremer, mange kremer! Jeg trodde det ville vært morsomt å kombinere de to og plage folkene som bytter det for et sted med avtaler og gi dem en liten del av hva de var påmeldt. Det skjer fortsatt skjønt & # 8211; Kanskje noen mennesker bare har en wobbly fetish!

Hva du liker mest om posten og # 8217; interaksjon med flammesamfunnet?

Få folk til å le, spesielt. Hvis noe du plasserer, kan lyse noen som følte seg ned, selv i et par minutter, så er det verdt å gjøre det.

Det er hyggelig å motta kommentarer og meldinger fra folk som takker for at du får meg til å le og ting som det. Og jeg liker å se andre mennesker scenere sine morsomme historier og deres vitser. Hvis noe jeg publiserte inspirerte noen andre til å dele en morsom historie, så er det strålende!

Det ser ut til at de fleste av dine flalym følgere reagerer godt på innleggene dine, men det er alltid unntak. Hvordan håndtere folkene som blir sint på din følelse av # 8217; Humor?

Det er egentlig ikke bekymret. Ingenting av det jeg sier tar sikte på å forstyrre de som bor med psoriasis, akkurat det motsatte. Men jeg forstår at noen mennesker ikke vil sette pris på vitsene om det, og de menneskene trenger ikke å se eller lese innleggene mine.

Men jeg vil anbefale alle å prøve å finne følelsen av # 8217; humor på ethvert problem har. Det gjør det veldig lettere.

Hvilken av dine innlegg er din favoritt? Fordi?

Dette: Summer Jeg jobbet i et barns felt, et barn så meg albuer, slo meg på beinet mitt og spurte meg tilfeldig: Du er en demon?& # 8217; & # 8230; Liten dritt. & # 8220;

Jeg tror dette kunne ha vært det første jeg postet, men jeg elsker dette innlegget. Det er 100 prosent sant til hva som skjedde og får meg til å le hvordan brutale barn kan være!

Men det er også et perfekt eksempel på hvorfor det er viktig å ha sans for humor. Selv om jeg vet at gutten ikke ville fornærme, kan det lett være en voksen som peker på fingeren eller en fryktelig kommentar, og det beste du kan gjøre er å vise at du ikke bryr deg.

Det jeg savnet av det innlegget, var mitt svar på barnets spørsmål, som var & # 8220; Ja & # 8221;. Jeg trodde det ville være morsomt, men jeg gråt og jeg måtte bruke 20 minutter for å forklare det «8217; er psoriasis og det faktum at jeg ikke er en demon.

Takk, Josh, for å ha dedikert tid til å snakke med oss. Hvis du likte å gi en’se på Joshs vitser, og du vil ha mer, gå til Flaym og følg ham for andre spennende statusoppdateringer.

Rena skriver om sunt liv og design. Han har en grad på engelsk og fungerer som frilansskribent i fem år. På fritiden dyrker det en organisk byhage og bidrar til å planlegge aktiviteter for barn i et lavinntektssamfunn i Washington, DC du kan følge den opp Twitter.