Flat kjærlighet: Behandlingsalternativer og tilhørende forhold

Beskrivelse

L’Flat kjærlighet er en tilstand som induserer folk som ikke skal uttrykke følelser på samme måte som de kunne gjøre andre mennesker.

For eksempel, når en person uten hengivenhet er glad, kan han smile briljant eller på en annen måte å vise at han er glad. En person med en flat kjærlighet viser ikke ansiktsuttrykk. De kan også ikke ha noen verbale reaksjoner.

L’Flat kjærlighet er et symptom på andre forhold. Det er ikke en tilstand eller en forstyrrelse i seg selv.

Folk som viser symptomer på flat kjærlighet, bør undersøkes av en psykolog eller psykiater. Disse legene diagnostiserer og tar vare på mental helse. Mange årsaker på bunnen av # 8217; flat hengivenhet er resultatet av en lidelse eller en psykisk lidelse.

Symptomer

Folk som lider av flat hengivenhet, viser symptomer, inkludert:

 • Nei eller lavt følelsesmessig uttrykk på ansiktet
 • Ingen eller lav følelsesmessig reaksjon i verbale og ikke-verbale måter
 • Apati utseende
 • En monotont talende stemme
 • Unngå visuell kontakt med andre
 • Liten eller ingen endring i ansiktsuttrykk

Tilhørende forhold

De fleste forholdene som forårsaker l’flat kjærlighet er knyttet til hjernen. Disse forholdene inkluderer:

 • Schizofreni: Denne lidelsen slår alt, fra hvordan en person utfører sine oppgaver og oppfører seg, til hvordan han føler og reagerer. Noen mennesker med schizofreni rapporterer for å prøve et bredt spekter av følelser ennå, men kan ikke vise de følelsene i form av ansiktsuttrykk.
 • Autisme: L’Flat kjærlighet er vanlig hos personer med en autistisk spektrumforstyrrelse. Noen mennesker med autisme ser ut til å ha liten følelsesmessig reaksjon på aktiviteter.
 • Depresjon: De kjemiske ubalanser av depresjon kan forstyrre den riktige funksjonen i hjernen. Dette kan føre til symptomer inkludert L’flat kjærlighet.
 • Hjerneskade: Skader, som en traumatisk hjerneskade kan forårsake en rekke symptomer. Disse inkluderer deprimert humør, tap av interesse for ting som vanligvis gir glede og hengivenhet.
 • Post-traumatisk stressforstyrrelse: Denne lidelsen er vanlig hos personer som har opplevd en betydelig begivenhet som ble oppfattet som traumatisk. Den resulterende tilstanden forårsaker en rekke symptomer, inkludert depresjon, angst, følelsesmessig tilfluktssted og flat hengivenhet.

To andre vanlige årsaker til flat hengivenhet er ikke et resultat av en’endret hjerneaktivitet. Disse inkluderer:

 • Bivirkninger av narkotika: Noen stoffer som antidepressiva og antiepileptiske stoffer kan påvirke effektene.
 • Ansiktslammelse eller muskelforstyrrelser: Muskelforstyrrelser eller ansiktslammelse kan hindre at noen mennesker viser følelser de føler.

Våre initiativer

L’Flat kjærlighet kan være resultatet av en, uvanlig hjerneaktivitet. Spesielt, L’hjerneområdet ansvarlig for spenningen vises ikke så aktiv som hos personer som ikke opplever mangelen på følelser.

Vis tegn på kjærlighet betyr ikke at en person ikke føler følelser. Noen mennesker med flat kjærlighetsrapport for å føle følelser, men de viser ikke det på ansiktet eller i deres handlinger. Dette er ikke fordi de ikke har følelser. Deres hjerne og deres kropp har problemer med å omdanne en «8217; følelser i en fysisk reaksjon.

Behandling

Behandling for L’Flat hengivenhet er delt inn i to hovedkategorier.

Den første typen behandling tar sikte på å møte den underliggende årsaken til symptomene. For mange av de vanligste årsakene til flat kjærlighet, narkotika, terapi eller en kombinasjon av to, kan det redusere symptomene betydelig. Behandlingen av disse primære årsakene kan øke visualiseringen av følelser.

Den andre typen behandling hjelper folk med flat kjærlighet til å lære å skape følelsesmessige reaksjoner når de ikke skjer naturlig. En psykolog, en atferdsterapeut eller ergoterapeut kan hjelpe folk å gjenkjenne følelser i andre mennesker og skape passende svar. Disse svarene kan inkludere både ansiktsreaksjoner og verbale kommunikasjonsteknikker. Lære å svare på andre kan hjelpe deg med å skape og støtte sosiale relasjoner.

Forebygging

L’Flat kjærlighet er et symptom på forskjellige forhold. Forhindre eller behandle disse forholdene, unngå mulig bivirkning.

Hvis du har blitt diagnostisert med noen av forholdene, samarbeider med en lege, en terapeut eller en spesialist i nevrologi for å behandle den underliggende årsaken. Forutse symptomer og behandle dem før de blir verre, kan bidra til å forhindre flat kjærlighet.

Outlook

L’Flat kjærlighet er et symptom på forskjellige forhold for psykisk helse. Disse forholdene kan behandles. Behandling av den underliggende årsaken kan bidra til å forhindre eller forbedre symptomene som L’flat kjærlighet.

Den gode nyheten for noen mennesker med en flat kjærlighet er at behandlingen kan bidra til å gjenopprette normal følelsesmessig utsikt. For noen mennesker kan tilstanden imidlertid være permanent.