Flakes Ceramine: Årsaker, Ascendcy, Helseforhold og mer

Beskrivelse

Kerumen, en voksaktig olje produsert av # 8217; øre kalt cerumen, er en oransje eller brun opphopning i ørene som beskytter og smører innsiden av øret eller øret eller den hørbare ledningen.

Kerumen skal være der. Hold ørene dine fra kløe, beskytter det dype indre øre mot bakterier, og så merkelig det kan virke, hold den hørbare ledningen ren. Mesteparten av tiden kommer cerumeren ut av ørene naturlig eller vasket bort når du bader.

Hva er årsakene til Shaky Cerumen?

Noen mennesker har en våt og klebrig voks som er mørkere og kan til og med lukte. Andre mennesker har en klarere og veldig tørr fargeflak. Dette flaking ceramine har en tendens til å komme seg ut av høreanalene alene mye lettere enn voks med en klebrig konsistens.

Det er noen grunner til at seremonien din kan være så com & # 8217;.

Ætt

L’Ascendation synes å være en faktor i typen cerumer du har. For folk med kaukasisk og afrikansk-amerikansk opprinnelse, har cerumen en tendens til å være klebrig og mørkere farge. For indianere og de som synkende fra øst-Asia, er de lyse flakene Ceramine mer vanlig.

Også, genet som sjekker lukten av armhulene synes å være det samme genet som påvirker typen av cerumer vi har og dens lukt.

Helsetilstander

Imidlertid er Shaky Cerumen ikke alltid på grunn av bare genetikk. Noen ganger kan det være et tegn på helsetilstand som eksem og psoriasis. Begge forholdene kan forårsake hud peeling alle’# 8217; øre eller cerumen med en squamous konsistens.

Noen eksterne faktorer kan påvirke produksjonen av cerumen, inkludert frykt og angst. Produksjonen av kortisol i kroppen kan hente produksjonen av cerumen, akkurat som det kan få deg til å svette på pannen eller under armene.

Kerumen kan også rapportere en «8217; # 8217; medium eller internt øre hvis det vises i farger som grønn, gul, hvit eller jevn svart. A’infeksjon krever umiddelbar oppmerksomhet til en lege, i tillegg til de riktige antibiotikaene for å eliminere bakterier.

Slik fjerner du cerumen trygt

Noen ganger kommer cerumen ikke ut alene og er pakket i den hørbare kanalen, noe som forårsaker en blokk på slutten som skader høringen. Dette kan skyldes:

  • Bruk av fremmedlegemer for å rense ørene, som bomullsfiOC
  • Bruker ofte hodetelefoner
  • infeksjon

Det er flere måter å behandle en gerummingblokk hjemme, ved hjelp av enkle, sikre og enkle teknikker.

Du kan begynne å vantere L’Hit Ear. En delikat måte å gjøre dette på er å fordype en bomullspute i ett av følgende:

  • hydrogenperoksid
  • mineralolje
  • baby olje
  • Steril saltoppløsning
  • En benkløsning designet for å rengjøre ørene

Deretter plasserer det bomullsputen rett i øret (ikke i den hørbare kanalen) og ligger på en side med øret med interessert overfor L’høy i ca 15 minutter.

Væsken vil dra i # 8217; øre, fuktighet og oppløsning av kvitterte cerumeren og forlater den ut av seg selv. Vipp hodet ditt slik at det interesserte øret vender ned og samler alt som kommer ut fra # 8217; øre i et lommetørkle eller klut.

Du kan også bruke en pære sprøyte for å sette inn varmt vann i høreapparatet. Så la & # 8217 avløp; vann og gjenta om nødvendig. Dette kan også utføres i dusjen.

Hvis du ikke klarer å eliminere en akkumulering av ceramine alene hjemme, bør din generiske lege eller en øre-nese-gorge-spesialist (orl) kunne rengjøre cerumen med en enkel prosedyre på kontoret. Om nødvendig, kan de også foreskrive en salve eller dråper senere.

Hvis en infeksjon All’øre er årsaken til cerumen, vil du foreskrive et reseptbelagte orale antibiotika, og kanskje vil du bli bedt om å ta et antihistamin for å tørke væsken i # 8217; indre øre.

Fjerning metoder for å unngå

Bomullsputer

Unngå å bruke bomullsfiOC eller bomullsfiOC i ørene dine. De kan gjøre mer dårlig enn bra.

I tillegg til å potensielt sette voksen mer dypt inn i den hørbare ledningen, risikerer du også å bore tympanum. En perforert tympanum kan forårsake tap av høringen eller en alvorlig infeksjon og behov for legenes umiddelbare oppmerksomhet.

Stearinlys for ører

Selv øre stearinlys, et annet middel som er mye annonsert for akkumulering av cerumen, kan representere en sikkerhetsrisiko. L’Bruk av øre stearinlys avslører deg med risikoen for brannskader, boring av trommehinnen eller hindring av den hørbare ledningen. Det stikker best til rettsmidler som er foreskrevet av legen og fra disken.

Bunnlinjen

Hvis du har en Shaky Cerumer, kan det bare være et tegn på din genetiske arv. Det kan også indikere en helsetilstand dersom det vises i kombinasjon med andre helseproblemer som eksem, psoriasis eller A’infeksjon ALL’øre. Du kan bruke hjemme rettsmidler for å eliminere overskytende ceramine eller konsultere legen din for kontorbehandling og antibiotika resept hvis nødvendig.

Hvis du manifesterer noe symptom på A’infeksjon All’øre, bør du konsultere en lege for behandling.