Fitness og mosjon for barn for aldersgruppe

Del på Pinterest

Fitness for barn

Det er aldri for tidlig å oppmuntre kjærlighet til L’fysisk aktivitet hos barn som eksponerer dem til morsomme trenings- og idrettsaktiviteter. Legene sier at deltakelse i ulike aktiviteter utvikler motoriske ferdigheter og muskler og reduserer risikoen for å utvikle overdreven skader.

I retningslinjene på # 8217; fysisk aktivitet for amerikanere, Institutt for helse og menneskelige tjenester (HHS) i USA Anbefaler til barn og ungdom i alderen 6 og 17 år å gjøre minst en og # 8217; timen av aerob trening av moderat høy intensitet hver dag. Selv styrketreningsaktivitetene som bygger muskler, bør være en del av en 60-minutters treningsrutine minst tre dager i uken.

Det kan virke mye, men det er lett å se hvordan minutter kan legge opp hvis du vurderer alt arbeidet som et barn gjør daglig. Her er noen retningslinjer for å hjelpe deg med å velge treningsaktiviteter som passer for barna dine.

Fra 3 til 5

Barn fra 3 til 5 år for å være fysisk aktiv i løpet av dagen. L’vanlig aktivitet kan bidra til å forbedre beinhelse og starte modeller for å holde dem med en sunn vekt mens du vokser.

Førskolebarn kan øve lagsporter, for eksempel kalsium, basketball eller t-ball, så lenge dine forventninger er realistiske. Enhver sport i denne alderen bør forholde seg til spillet, ikke konkurransen. De fleste 5 år gamle barn er ikke koordinert nok til å slå en ball lansert og ikke ekte ferdigheter i å håndtere ballen på fotballen eller basketballbanen.

Svømming er en annen sunn måte å oppmuntre din sønn til å være aktiv. Det er godt å introdusere barn til sikkerhet i vann mellom 6 måneder og 3 år. De American Røde Kors, Den viktigste Idrica utdanning og sikkerhetsorganisasjon av landet, anbefaler til førskolebarn og foreldrene deres til å registrere seg først på grunnskole.

Disse leksjonene lærer vanligvis blåser bobler og alle undersøkelser av undervannsundertøy før du starter formelle svømmelektioner. Barn er klare til å lære pustekontroll, flytende og grunnleggende slag på ca 4 eller 5 år.

Fra 6 til 8

Barn utviklet seg nok til en alder av 6 år som er mulig for dem å slå en baseball ball og passere en fotball eller basketball ball. De kan også gjøre rutiner for gymnastikk og pedaling og kjører en tohjulet sykkel trygt. Nå er det på tide å avsløre barn til forskjellige atletiske og treningsaktiviteter.

Flere sportsstressende vekstplater og variasjon bidrar til å sikre sunn helseutvikling. Overdreven skader (for eksempel stressfrakturer og hæl smerte i fotballspillere) er stadig mer vanlige og oppstår når barn trener den samme sportsesongen etter sesong.

Fra 9 til 11

Øyehånds koordinering går virkelig i spill på dette punktet. Barn er vanligvis i stand til å slå og lansere en baseballkule og etablere en solid kontakt med en golf eller tennisball. Det er godt å oppmuntre til konkurranse, så lenge det ikke er konsentrert helt på seier.

Hvis barn er interessert i å delta i hendelser som korte triathlon eller eksterne racing løp, er disse trygge så lenge de er opplært for arrangementet og opprettholde en sunn hydrering.

Fra 12 til 14

Barn kan miste interessen i det teksturerte sportsmiljøet organisert når de når tenårene. I stedet kan de ønske å fokusere på styrke eller muskelkonstruksjonsøvelser. Men med mindre din sønn har gått inn i puberteten, motvirker han løftet av tunge vekter.

Oppfordrer sunnere alternativer, for eksempel elastiske rør og band, samt frie kroppsøvelser som knep og push-ups. Disse utvikler styrke uten fare for bein og ledd.

Prepublish barn bør aldri forsøke maksimalt en repetisjon (maksimal vekt som en person kan løfte i en enkelt test) i vektrommet.

Barn har større risiko for skade i perioder med plutselig vekst, som de som er erfarne i løpet av den første ungdomsårene. Et barn som løfter for mye vekt eller bruker en feil form når han lanserer eller kjører, kan lide signifikante lesjoner.

Alder 15 og over

Når sønnen din har krysset puberteten og er klar til å skaffe seg vekter, forman ham å følge et kurs med vekt eller noen økter med en ekspert. En dårlig form kan skade musklene og forårsake brudd.

Hvis videregående skole uttrykker interesse for motstandsarrangementer som triathlon eller maraton, er ikke C’er ingen grunn til å si nei (selv om mange løp har minimumsalderkrav).

Husk at tilstrekkelig opplæring er viktig for tenåringer så mye som for foreldrene sine. HOLD D’EYE L’Nutrering og Lær å gjenkjenne tegnene på varme-relaterte sykdommer.

L & # 8217;

Forbli aktiv i enhver tid bidrar til å fremme generell helse.

Å bygge en sunn base er viktig for å utdanne barn til å være sunne voksne. Barn er naturlig aktive og oppfordrer dem med treningsguide vil skape varige vaner.