Ferulinsyre: Anti-aging fordeler for huden

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

COS’er L’Ferulic Acid?

L’Ferulinsyre er en vegetabilsk base antioksidant som hovedsakelig brukes i anti-aging hudpleieprodukter. Det finnes naturligvis i en rekke matvarer, inkludert:

 • kli
 • havre
 • ris
 • eggplant
 • sitrus
 • Applefrø

L’Ferulinsyre har samlet mye interesse takket være evnen til å bekjempe frie radikaler, og øker også effektiviteten av andre antioksidanter, for eksempel vitaminer A, C og E.

Selv om det hovedsakelig brukes i hudpleie, jobber ekspertene for tiden for å se om den ferulinsyren også har andre fordeler.

L’Ferulic Acid er virkelig alt’Høyde på anti-aging clamor? Les videre for å lære mer.

Hva er behovet for L’Ferulic Acid?

L’Ferulinsyre er tilgjengelig både i tilleggsform og som en del av anti-aging serums. Det er hovedsakelig brukt til å bekjempe frie radikaler, som spiller en rolle i hudproblemer knyttet til alderen, inkludert flekker og rynker.

Det er også tilgjengelig som et supplement beregnet for daglig bruk;. Noen studier tyder på at 8217; Ferulinsyre kan være nyttig for personer med diabetes og pulmonal hypertensjon.

Men Ferulic Acid Supplements ser ikke ut til å ha samme kraft for hudens hud av sera som inneholder ferulinsyre.

L’Ferulinsyre brukes også til matlagring. Også, noen ganger er det brukt av # 8217; farmasøytisk industri i noen rusmidler. Videre forskning pågår på andre potensielle bruksområder av denne allment tilgjengelige antioksidanten, inkludert L’Alzheimers og kardiovaskulære sykdommer.

Hva er fordelene med Ferulic Acid’Ferulic Acid for huden?

I sera for hud, L’Ferulinsyre har en tendens til å fungere godt med andre antioksidant ingredienser, spesielt vitamin C.

Vitamin C er en vanlig ingrediens i mange anti-aging hudpleieprodukter. Men vitamin C alene er ikke veldig stabil. Det nedbrytes raskt, spesielt hvis det blir utsatt for sollys. Derfor er vitamin C Sera vanligvis tilgjengelig i ugjennomsiktige eller ravter flasker.

Du tror at 8217; Ferulinsyre bidrar til å stabilisere vitamin C, og øker også sin fotoproteksjon. Fotoproteksjon refererer til evnen til noe å minimere solskader.

TIL 2005 studie antyder at 8217; Ferulinsyre har potensial til å tilby dobbelt mengden fotoproteksjon hvis kombinert med vitamin C og E.

Forfatterne av studien merker også at disse kombinasjonene av antioksidanter kan redusere risikoen for en fremtidig foto-aldring og muligens av hudkreft. Men disse effektene er ikke helt klare ennå.

L’Ferulinsyre forårsaker bivirkninger?

Samlet, L’Ferulinsyre er trygt for de fleste hudtyper. Hvis du har sensitiv hud, er det imidlertid en god ide å teste en liten mengde produkt på forhånd, akkurat som du ville gjøre med noe nytt hudpleieprodukt.

C’Det er også muligheten for å utvikle en allergisk reaksjon all’Ferulinsyre. Dette skyldes ingrediensen der den driver. For eksempel, hvis du har en’kli allergi, kan du være følsom for den ferulinsyren avledet fra denne vegetabilske kilden.

Du bør slutte å bruke ethvert produkt som inneholder ferulinsyre hvis du utvikler en av følgende bivirkninger:

 • rødhet
 • utslett
 • urticaria
 • klø
 • hud peeling

Hvor jeg kan finne den ferulinsyre?

Hvis du vil prøve de potensielle fordelene med Ferulinsyre for huden, se etter et serum som inneholder både ferulinsyre og vitamin C.

Noen populære alternativer inkluderer:

 • Serum Dermadoctor Kakadu C 20% Vitamin C Med Ferulic Acid og Vitamin E. Dette alt-i-ett-serumet bidrar til å glatte tynne linjer og rynker, og forbedrer også konsistensen, elastisitet og # 8217; hudhydrering. Bruk hver morgen for å få de beste resultatene.
 • Dermadoctor Kakadu C Intensive C-vitamin Peel Pad med Ferulic Acid og Vitamin E. Det touted serum ovenfor er også tilgjengelig i en peeling-versjon hjemme for daglig bruk;. Du kan være mer interessert i skallet hvis du prøver å bli kvitt de døde hudcellene for en jevnere hud.
 • Peter Thomas Roth Potent-C Power Serum. Det sies at dette serumet to ganger om dagen inneholder vitaminnivåer over 50 ganger høyere enn tradisjonell sera. L’Ferulinsyre forsterker deretter effektiviteten av dette kraftige vitaminet for ekstra anti-aging resultater.
 • Petraderma C Serum med vitamin C, E, B, Ferulinsyre og Hyaluronsyre. Dette høykvalitets serum inneholder en slag rik på antioksidanter. Den inneholder også hyaluronsyre for å fremme kollagenproduksjon.

L’Ferulinsyre har en tendens til å fungere mer effektivt hvis den brukes lokalt gjennom et serum eller peeling.

Men hvis du er interessert i kosttilskudd med ferulinsyre, kan du ta en titt påblikket ALLE’Trans-Ferulic Acid Source Naturals. Dette synes å være den eneste ekstra formen for ferulinsyre tilgjengelig på markedet akkurat nå.

Hvis du har en grunnleggende helsetilstand eller ta reseptbelagte eller motvirkende medisiner, må du kontakte legen din før du tar et nytt tillegg.

Bunnlinjen

L’Ferulinsyre er en antioksidant som arbeider for å øke effekten av andre antioksidanter. Når det brukes i hudpleieprodukter, bidrar det til å beskytte hudens generelle integritet ved å redusere utviklingen av tynne linjer, flekker og rynker.

Hvis du er interessert i å prøve L’Ferulinsyre, bør du vurdere å ta det i en aktuell serumformel som også inneholder andre antioksidanter.