Ferie gaver til personer med ra

Hva er en god gave til noen med ra?

Rheumatoid artritt (RA) er en autoimmun sykdom som fremkaller immunsystemet for å angripe kroppsleddene. Denne sykdommen forårsaker kronisk betennelse og symptomer som leddsmerter, hevelse og stivhet. Siden L’Ar kan påvirke forskjellige ledd, inkludert fingrene og hendene, leve med denne tilstanden, kan forstyrre hverdagen.

Avhengig av alvorlighetsgraden av betennelsen, har noen mennesker problemer med å fullføre daglige aktiviteter.

Hvis du er på utkikk etter en gave til noen som har RA, vil du kanskje få noe som gjør livet deres litt & # 8216; enklere. Vi kontaktet vår Ra facebook Gruppe for råd om de beste gaver for å få noen med ra. Her er hva de sa:

$

Del på Pinterest

Epsom Salter

Fordi nedsenking av deg selv i et varmt bad kan lindre smerte og stivhet forårsaket av den revmatoid artritt, kan noen som bor med en’kronisk fellesbetennelse kan sette pris på Epsom Salter. Epsom-salter inneholder magnesiumsulfatkrystaller som kan øke magnesiumnivået opp til 35 prosent.

Magnesium er et viktig mineral i kroppen og fremmer helsen til bein og muskler. Magnesiummangel kan forårsake kramper, smerte og svakhet.

Epsom salter er billige og finnes i dagligvarebutikker. Du kan også kjøpe Epsom salter med lavendel, som gir ekstra hjelp til å slappe av og sove godt.

Hansker eller kompresjonstrømper

fingerless Kompresjonshansker De anbefales ofte av ergoterapeuter. Denne typen hanske kan forbedre blodsirkulasjonen og øke ytelsen til hånden hos personer med AR. Studier har også vist at kompresjonen lindrer stivhet og hevelse forårsaket av & # 8217;.

Kompresjonstrømper De bæres ofte av idrettsutøvere for å hjelpe dem gjenopprette etter en treningsøkt. Noen utdanning De viste at kompresjonstrømper kan forhindre bensår i mennesker med AR.

Boks åpner

Åpning av en krukke kan være vanskelig for folk med moderat ar til alvorlig, spesielt når sykdommen angriper leddene i fingrene og hendene. Boks åpner Gjør oppgaven enklere. Disse assistanseenhetene er en fantastisk gave til personer med AR som har en begrenset håndstyrke.

Trykk på kontakten

Hvis du trykker på en lampebryter, kan det virke som en enkel oppgave, men det kan være smertefullt og utfordrende for folk med AR fordi det krever fine motoriske ferdigheter. Trykk på lysende stikkontakter Løs dette problemet. Disse enhetene konverterer en hvilken som helst lampe med metallforbindelse i en taktil lampe.

Hot Pack

En elektrisk tallerken kan lindre smerten i AR og slappe av de smertefulle musklene. Du kan kjøpe varmeplater a Home Goods Stores. For en mer personlig touch kan du Lag en Bakt til mikrobølgeovn.

$$

Del på Pinterest

Varme ull sokker

Kald temperaturer kan gjøre smerte og stivhet av leddgikt;. Dette kan forårsake smerter på føttene og gjøre det vanskelig å gå eller stå opp. Varme ull sokker Som er lys kan holde føttene varme, som kan lindre artrittiske smerter og oppløse leddene.

Elektrisk teppe

Å holde kroppen varm er viktig under søvn. Et miljø der kult kan forårsake stivhet og morgen smerte, noe som gjør det vanskeligere for en person som lider av ar komme ut av sengen. Siden dyner ikke alltid gir tilstrekkelig varme, kan folk som bor med RA dra nytte av en elektrisk teppe. De vil forbli varme om natten og våkne med mindre smerte.

Parafin manuell stasjon

Fordi fuktig varme kan lindre smerte og stivhet av AR, A’annen gaveide er en Manuell parafin-nedsenkningsstasjon. Gavemottakeren nedsenker hendene i voksen, dekker hendene med en plastpose og et håndkle, fjerner deretter voksen etter flere minutter.

Såpe og balsam dispenser

Stive og smertefulle ledd kan gjøre det vanskelig å presse flasker. Så det kan være vanskelig for noen som bor med L’AR presse såpe eller sjampo fra et rør. Alternativt, Pump dispensere som ikke krever mye styrke på hånden, kan de være nyttige.

Elektrisk åpner

L’ved hjelp av en manuell åpner krever styrken på hånden, som noen med RA kanskje ikke har i en forverring. L’Manglende evne til å bruke en boksåpner kan forstyrre måltidspreparatet. EN Elektrisk åpner Det er lettere på hender og ledd.

Kuber av mat

Hogge eller skive mat er en utfordring på kjøkkenet som kan slå folk med ar. EN Kuber av mat er en venn venn av’AR som eliminerer smerte under matlaging. Kuber kan kutte poteter, løk, agurker, paprika, epler og mer.

Oppvarmet madrassdeksel

Hvis du ikke finner en termoform eller et elektrisk teppe, a Oppvarmet madrassdeksel er en’andre gavealternativ for noen med ra. Det er det perfekte tillegget til soverommet fordi det gir fullstendig lettelse til kroppen. Madrassens varme lindrer smerten og stivheten til hender, føtter, ben og rygg. Morgenstivhet kjemper også.

$ $ $

Del på Pinterest

Glatt hårbørste

Hvis du ikke har RA, kan du ikke innse hvordan sykdommen begrenser hår styling. Når leddene i hendene og fingrene blir smertefulle og hovne, blir daglige aktiviteter som børsting og utjevning av hår for vanskelig.

Lengre mennesker med AR bruker hender, jo mer deres hender vondt. Bruk en Børste til glatt hår Reduserer tiden som trengs for å gjøre håret ditt, noe som kan redusere smerten til leddene.

Vektet teppe

PONDERATE TEKETS De brukes ofte av mennesker som lider av angst og søvnforstyrrelser. C’rettssaken at bruken av et vektet teppe forbedrer søvnkvaliteten. Studier har vist at folk med AR TRURO mer smerte når de ikke sov godt. Fordi vektede tepper kan forbedre søvn, kan de også redusere smerte forbundet med # 8217;.

Elektronisk leser

På grunn av smerte og kraft av den begrensede hånden, kan det være vanskelig for folk som lider av AR for å holde en bok eller slå sider i lange perioder. EN e-leser Det er den perfekte gaven fordi den er lett og lett å holde i hånden din. Mottakeren kan støtte bena eller knærne for en håndfri moro.

Ideer til gavekort

Del på Pinterest

Massasje gavekort

Broke noen med Ra med en svensk massasje. Massasje manipulerer mykt vev for å forbedre blodsirkulasjonen og oppmuntre til avslapning, som kan redusere smerte og spenning. Svenske massasjer bruker moderat trykk. Ifølge en studere, Personer med revmatoid artritt som fikk moderat trykkmassasje rapportert mindre smerte, større mobilitet og større gripekraft.

Folk med AR bør unngå dyp vevsmassasje. Denne typen terapi kan utløse betennelsen og forverre symptomene på # 8217;.

Vaskehjelp

Husrengjøring krever muskel- og energikraft, noe som kan være vanskelig for en person med AR. Som et resultat kan de forbli tilbake i husholdningsarbeidene som rengjøring, passerer støvsugeren eller vaskerom. Hvis du ikke kan hjelpe din egen, gi gave av en engangs eller vanlig rengjøring.

Flytende tank gaveesertifikat

De flytende tankene tilbyr hvile, avslapning og lettelse fra stress. Søk etter lokale spa som tilbyr flytende terapi. Denne typen terapi kan gi et naturlig middel for smerte og stivhet av leddgikt. Tankene er fylt med saltet vann som gjør det lettere å flyte komfortabelt. Studier har oppdaget det Flytende terapi Reduserer stress, l’angst, depresjon og smerte, forbedring av søvnkvaliteten.

Gavekort for lydbøker og e-bøker

Den kjære kan laste ned en lyd eller elektronisk bok direkte på smarttelefonen eller nettbrettet. Slik at de kan lytte til hendene fri mens de hviler leddene.

Brukerstøtte

Det er mange måter å vise deg til å ikke bruke penger. L’AR påvirker alle annerledes, så det som hjelper en person kan ikke hjelpe en & # 8217;. Ikke vær redd for å være kreativ og husk at å skape minner kan være en enda bedre gave enn et vesentlig objekt. Plan dagsturer, som en dag i byen eller en biltur over hele landet.

Å leve med kronisk tilstand kan ta mye tid og energi. Noen ganger er den beste gaven å tilbringe tid sammen. Ta litt tid å lytte til og lære mer om tilstanden. Og med mindre de kjære ikke uttrykker interesse, hopp over bøkene, koppene eller temakoppene.

Folk som har ra vil bli behandlet som noe mer enn deres tilstand. Du kan ikke gå galt ved å lytte til dem og gi henne hjerte.