Fellesskap av: KOL, Diabetes og mer

Her i Healthline vil vi være din mest pålitelige allierte i søket etter helse og velvære. Vi tror på # 8217; # 8217; menneskeheten og # 8217; empati, enten det er å koble folk som har lignende helseproblemer eller støtte som fortjener organisasjoner.

På dette tidspunktet er det tusenvis av mennesker som deler behandlingsrådgivning, nyheter og personlige historier i alle våre Facebook-fellesskap. Hvert samfunn tilbyr sine medlemmer L’Mulighet for å komme i kontakt med folk som virkelig forstår. Enten du opplever med en kronisk tilstand eller bare prøver å leve ditt sunnere liv, C’er et helsemessig samfunn for deg. Av en’se nedenfor.

Healthline

Vi holder vår Main Facebook-fellesskapet oppdatert med hva som skjer på Healthline.com. Dette inkluderer alt, fra helse på helse og hjemmemedisiner for å avgifte og kroppspositivitet. Vårt Healthline Community er det ideelle stedet å møte andre mennesker som bryr seg om deres helse.

Multiple sklerose (SM)

Ur
Samfunnet Det tilbyr støtte for de som bor sammen med MS, sammen med sine venner og familie. Del historien din, oppfordrer andre og holder deg oppdatert på nye søk på MS. Med våre pålitelige svar, vil vi hjelpe deg med å orientere deg selv.

Bevissthet om mental helse

Utfordringene for mental helse kan være vanskelig å håndtere. Men om du opplever en betingelse for mental helse som angst, depresjon eller bipolar lidelse & # 8211; Eller du kjenner noen som er & # 8211; Støtte kan bli funnet på mange steder. I vår Psykisk helse samfunnet, Ta del i samtaler om mental helse, les forslagene om industrieksperter og kommer i kontakt med andre som kan forstå hva du passerer. Og husk alltid, du er ikke alene.

Diabetes

Du kan finne mer enn 100 millioner Amerikanske voksne sameksisterer for tiden med diabetes eller prediabetet. Vår Diabetes samfunn kan komme i kontakt med de mange som bor og er påvirket av denne tilstanden. Lær hvordan du bor bedre med diabetes Få den nyeste forskningen, deilige oppskrifter som passer for diabetes og forslag til å holde seg i form.

Anafylaksi

Enten du har mottatt en diagnose av anafylaksi eller både foreldre til et barn som er rammet av anafylaksi, vår Anafylaksis samfunnet er en «utmerket støttekilde for de som lider av alvorlige allergier. Motta nyheter og oppdaterte søk, del historien din og finn støtte og forslag fra dette fantastiske samfunnet.

Bevissthet om # 8217; HIV

Folk av alle sosiale utvinninger sameksisterer med HIV og forskning er stadig utviklet. Vår HIV-fellesskapet Det er et rom å stille vanskelige spørsmål, vær oppmerksom på ny forskning og tilby gjensidig støtte. Sammen kan vi bringe bevissthet om hva de virkelig skal leve med hiv og dele våre historier.

Artrose (OA)

L’OA er den vanligste kroniske felles tilstanden og dette livlig Samfunn eller Det er dedikert til de som bor med den. Medlemmer publiserer regelmessig spørsmål for andre medlemmer og gir råd og støtte. Her finner du informasjon om de nyeste behandlingene, mottar forslag revidert av legen og vet at du støttes på din tur til helse.

Reumatoid artritt (RA)

Ur
Samfunnet Det er et sted hvor folk som bor med l’AR kan gå bedre til å forstå symptomene sine, lære mer om behandlingsmuligheter og koble til med andre som lider av tilstanden. Del dine erfaringer med et fellesskap av krigere og still spørsmål til de som vet at de vil forstå.

Crohns sykdom

Å leve med en kronisk intestinal inflammatorisk sykdom kan være vanskelig & # 8211; og om 3 millioner amerikanere lever med en. Vår Crohns sykdomssamfunn Det fokuserer på å støtte folk som er berørt av Crohns sykdom. Motta nyheter og forslag til denne tilstanden, del dine spørsmål og historier med samfunnet og støtte kollegaene dine #chronie.

Hepatitt C

Ur
Fellesskap av’hepatitt c. Det er dedikert til å dele de siste nyhetene, behandlinger og forskning på Hepatitt C & # 8217. Les råd fra leger og spesialister og se hvordan nyere fremgang har forvandlet denne sykdommen. Fremfor alt, koble til med andre som deler dine erfaringer.

Copco

I vår KOL Community, Vi tilbyr muligheten til de som bor med KOL for å koble mellom dem i et stort nettverk av folk som lider. Dra nytte av samtaler om livsstilsforslag, del din historie og motta nyheter omsorgsfullt av eksperter for bedre å forstå denne tilstanden.

Hypothyroidisme

Med over 20.000 medlemmer, vår Fellesskap av hypothyroidisme Målet er å støtte de som bor med en iPoaktiv skjoldbrusk. Diskuter din tilstand i et trygt rom, les oppdatert og pålitelig forskning og hjelpe folk med ny diagnose for å motta den støtten vi alle fortjener.

Psoriasis

Å leve med psoriasis blir litt og enklere når du er omgitt av oppmuntring, støtte og folk som får det. Det er derfor vår Psoriasis samfunnet Det er så viktig. Vi tar sikte på å koble til og tillate folk som bor med psoriasis for å dele sine historier, bytte forslag og behandlingstips og dele #personen din.

Eksem

Det anslås at eksemet påvirker 30 prosent av befolkningen i USA. Enten du eller ditt barn, vår Fellesskap av eksem Det hjelper deg med å finne den støtten du trenger. Finn de beste måtene å behandle rehabilitering, dele forslag og naturlige rettsmidler og finne komfort å vite at du har et samfunn som tar vare på deg.

Brystkreft

Ur
Brystkreft samfunnet Det er dedikert til folk som bor med brystkreft, deres familier og deres venner. Utveksle stimulerende historier, bli med i samtaler om ny forskning og behandlinger og koble til folk som også lever med denne sykdommen og kjemper.

ADHD

Det spiller ingen rolle om du er en voksen som bor med ADHD eller en forelder for et barn med ADHD & # 8211; vår ADHD-fellesskapet Det gir støtte for alle som lider av denne tilstanden. Hold D & # 8217 Øye Nyhetene på # 8217; ADHD, finn ut hvordan du bedre kan administrere symptomene dine og lese personlige historier som du kan forholde deg til.