FDA tilbyr nye grafiske advarselsetiketter for sigaretter |

På språket utarbeidet av USAs general kirurg, har advarselsetikettene på sigaretter proklamert i flere tiår at røyking gjør vondt vondt.

Nå, under de nylig avdukte advarselsetikettene som tilbys av den føderale maten & Drug Administration (FDA) i USA, som språk og tilhørende bilder blir mer grafikk.

Med slagord som & # 8220; sigaretter kan drepe deg & # 8221; og «Sigaretter forårsaker en dødelig lungesykdom» 8221; De foreslåtte advarselsetikettene tar en mye mer aggressiv posisjon mot farene ved tobakk.

FDA advarsler tilbyr vise bilder av lik, kister, gravstein, magesår, folk som røyker gjennom halsen i halsen og folk dør av kreft. Noen er ekte bilder, mens andre er mindre grafiske ikoner. Noen inkluderer selv tegneserier, til tross for at FDA kjempet L’bruk av tegneseriefigurer i reklame av tobakksselskaper.

Hvis advarsler ble godkjent, ville de være til stede på hver pakke sigaretter solgt i USA innen 22. juni 2011. Den samme loven som sier at tobakksselskapene må overholde nye advarsler, krever også at de samme advarslene opptar minst 20% av noen tobakkreklame.

Innsatsen utvider FDAs kamp for å varsle publikum på farene ved tobakk, som er knyttet til ca. 443 000 dødsfall, alt 8217; år.

I tillegg til lungekreft har røyking vært knyttet til en større sjanse for mange helseproblemer, inkludert (men ikke begrenset til) hjertesykdom, hjerteinfarkt, hjerneslag, fødselsskader, for tidlig aldring, psoriasis og erektil dysfunksjon.

Et nylig studio viser at tung røyk & # 8211; Mer enn to pakker per dag & # 8211; I middelalderen kan det fordoble risikoen for Alzheimers sykdom og demens i 20 år.

Studier har imidlertid vist at helsemessige fordeler som kommer fra røyking slutte, kan følges umiddelbart og nesten helt reversibel hvis en person slutter å røyke før 35 år.

De 36 foreslåtte advarslene, diktert av Familiens røykforebygging og tobakkskontrollloven, er for tiden åpne for offentlig gjennomgang. Etter gjennomgangsprosessen vil FDA konsultere vitenskapelige studier sammen med offentlige kommentarer for å se hva som er mest effektive for å holde folk vekk fra tobakksprodukter.

Den første sigarettvarslingsetiketten ankom i 1956. Han sa bare: & # 8220; Sigaretter kan være farlig for helse & # 8221;. Siden da var det en konstant debatt om at advarsler har eller ikke bremser folk fra røyking.

De viktigste tobakksselskapene har sluttet seg til å tenke en føderal årsak til å utfordre loven som krever nye etiketter. Deres avhandling er at annonsene ville være så stor at det ville være vanskelig å se merkevaren av sigaretter på pakken.

Se alle advarselsetiketter foreslått på FDA-nettsiden Alle’Adresse www.FDA.Gov / tobaccoproducts / merking.

Du vil slutte å røyke? Besøk Læringssenteret for opphør av Healthline Røk for nyttig informasjon.