Fasting IBS: Fordeler, Risiko, hvorfor kan eller ikke virke

Del på Pinterest

Lever med syndromet til det irriterbare tarmen (IBS) er livsstilen for 12 prosent av amerikanere, forskningsestimater.

Selv om den nøyaktige årsaken til # 8217; IBS er ukjent, symptomene på abdominal ubehag, intermitterende magesmerter, diaré, forstoppelse, hevelse og gass er velkjente for de som håndterer denne gastrointestinale lidelsen (GI).

Med så mange forverrende symptomer som også kan være uforutsigbare, lurer mange på om livsstilsendringer som faste kan bidra til å håndtere IBS;.

Fasting hjelper IBS L & # 8217?

En modifikasjon av livsstil som noen ganger kommer til når vi snakker om IBS er fasting. De to faste skjemaene relatert til IBS er intermitterende fasting og langsiktig faste.

Med intermitterende fasting er perioder med å spise og perioder med ikke å spise vekslet.

En populær intermittent fastingsmetode består i å begrense matforbruket på en åtte-timers periode. For eksempel vil matforbruket være mellom 1:00 og 9:00

Langsiktig fasting innebærer begrensning av mat og muligens væsker i lengre tid (dvs. fra 24 til 72 timer).

Sekund Ryan Warren, Rd, Ernæring av New York-Presbyterian Hospital og Weill Cornell Medicine, fordelen eller mangelen på faste på IBS, avhenger veldig mye på typen IBS og årsaken til # 8217; IBS.

Pasienter som lider av IBS opplever et bredt spekter av symptomer på grunn av en rekke etiologies underliggende & # 8221; sa Warren. & # 8220; Dette må alltid tas i betraktning før formulering av kliniske anbefalinger.& # 8221;

Imidlertid, den Undersøkelser På fasting som en måte å administrere IBS er minimal. Nyere studier er nødvendig for å virkelig finne ut om faste påvirker positivt på iBS.

COS’er migrantmotorkomplekset og hvordan er hurtigrelatert med IBS?

Migrerende motorkompleks (MMC) er en tydelig modell av elektromekanisk aktivitet observert i glatt gastrointestinal muskulatur i perioder mellom måltider, for eksempel fastende perioder.

Warren sier å tenke på dem som tre faser av & # 8220; rengjøring bølger & # 8221; Naturlig i den øvre mage-tarmkanalen som forekommer hvert 90 minutter mellom måltider og snacks.

Dette er teorien om at noen sier, bidrar til de positive effektene av fasting med IBS. Men selv om det er mange undersøkelser på samme MMC, er det svært få eller ingen vitenskapelig bevis for å støtte sin rolle for å minimere symptomene på # 8217; IBS.

Fordi faste kan forbedre L’IBS

Hvis symptomene oppstår som svar på å spise, for eksempel gass, hevelse eller diaré etter å ha spist, sier Warren at de raskeste perioder lengre (eller strukturerte måltidsintervaller) kan være nyttige for å administrere disse typer symptomer.

Dette skyldes at fastende modeller kan bidra til å fremme MMC-mekanismen. Warren sier at han kan forbedre noen symptomer på # 8217; IBS, spesielt når den mistenkte eller bekreftede årsaken er den bakterielle proliferasjonen av G’mykt tarm.

& # 8220;utdanning Vis at den ikke-optimale MMC-funksjonen er relatert til den myke tarmbakteriell proliferasjonen (SIBO), som ofte kan være en grunnårsak til # 8217; IBS & # 8220; forklarte Warren.

Fasting-modellene kan forbedre gastrointestinal motiliteten som er forbundet med MMC, noe som gjør at tarminnholdet kan bevege seg effektivt gjennom mage-tarmkanalen og tilsettes.

Denne optimale motiliteten er betydelig, sier Warren, fordi det bidrar til å redusere forekomsten av Sibo og L’Overdreven gjæring av matinnhold som til slutt kan utløse symptomene på # 8217; IBS.

Fasting er også koblet til antiinflammatoriske fordeler og intestinal utvinning gjennom sin forslag aktivering av # 8217; autofagia (en naturlig prosess som skadet celler nedbrytes og forynge). Dette kan i sin tur ha positive effekter på symptomene på IBS.

Videre sier Warren at fasting kan kobles til gunstige endringer i intestinal mikrobiota. Vedlikehold av en tilstrekkelig balansert tarmmikrobiota (dvs. med et bredt spekter av gunstige arter) er grunnleggende i styringen av # 8217; IBS & # 8221 ;, la til.

Fordi faste kan ikke hjelpe L’IBS

Ifølge Warren kan faste ikke hjelpe L’IBS i tilfeller der lange perioder med fasting i enden fører til forbruket av større deler av mat på slutten av fasting.

& # 8220; Et overdreven volum av matinnhold i den øvre mage-tarmkanalen kan utløse symptomer hos enkelte individer & # 8221; sa Warren. & # 8220; Fasting, derfor kan retort mot betydelig hvis det blir en begrunnelse for overflødig rekruttering i løpet av dagen.& # 8221;

Warren sier at i sitt arbeid med pasienter som viser visse typer tarmhypersensitivitet, kan følelser av sult eller mangel på mat være en utløsende faktor.

Forklar at noen symptomer på IBS kan forekomme som svar på den tomme magen i disse personene. Symptomene kan omfatte:

 • smerte
 • krampe
 • kvalme
 • Mage grumbling
 • sure oppstøt

For disse pasientene kan små og hyppige måltider anbefales som et alternativ til avstanden av teksturerte måltider eller lange perioder med fasting & # 8221; sa Warren.

Hva er de forskjellige måtene å behandle IBS L & # 8217?

Siden vitenskapelig forskning og fastende tester er knappe, er det viktig å undersøke andre måter å behandle IBS L & # 82177.

Den gode nyheten er at det er flere livsstilsendringer og medisiner å vurdere som kan behandle symptomene på # 8217; IBS:

Kostholdsendringer

Et av de første stedene å begynne å behandle IBS er med kostholdet ditt. Identifisere og unngå utløser mat er nøkkelen til styring av symptomer.

Avhengig av alvorlighetsgraden av symptomene, kan dette inkludere mat med gluten og en type karbohydrat kalt FODMAP. FODMAP Rich Foods inkluderer noen typer frukter og grønnsaker, meieriprodukter, frokostblandinger og drikkevarer.

Selv å spise mindre måltider på vanlige tider er et vanlig forslag, som motsetter seg ideen om fasting. Når det er sagt, er det mer forskning på forbruket av vanlige måltider enn på faste.

Videre kan legen anbefale å øke fiberinntaket og øke væsken.

Fysisk aktivitet

Delta i vanlige fysiske øvelser og fysiske aktiviteter du liker kan bidra til å redusere stress, som hjelper med symptomene på IBS.

Redusere stressnivåer

Øvelse av aktiviteter for å redusere stress, for eksempel dyp pusting, avslapning, meditasjon og fysisk aktivitet, kan hjelpe deg med å slappe av musklene og redusere stress. Noen mennesker lykkes også med ordterapi for å håndtere stressnivåer.

Probiotika

Probiotika Jeg er et benktilskudd som legen din kan anbefale å hjelpe til med å gjenopprette intestinal flora.

L’ide på grunnlag av probiotika er at du kan introdusere levende mikroorganismer i systemet ditt som kan forbedre helsen din. Snakk med legen din som probiotika og dosering ville være egnet for deg.

Medisinering

Legen kan foreskrive et stoff for å hjelpe med IBS. Noen av de vanligste hjelper:

 • kolon
 • Lindre diaré
 • Hjelpe deg med å overvinne avføring lettere
 • Forhindre bakteriell proliferasjon

Hvordan diagnostisert L’IBS?

Legen vil først undersøke din kliniske historie og symptomer. De vil ønske å utelukke enhver annen tilstand før de går videre.

Hvis det ikke er tvil om andre helseproblemer, kan legen råde deg til å teste glutenintoleransen, spesielt hvis du lider av diaré.

Etter disse innledende screenings kan legen bruke spesifikke diagnostiske kriterier for IBS;. Dette inkluderer den Rom-kriterier, Hva du vurderer ting som magesmerter og smerternivåer under passasjen av avføringen.

Legen kan også be om en blodprøve, en fyrkultur eller en koloskopi.

Hvilken sak l’IBS?

Dette er et million dollar spørsmål og uten et definitivt svar. Når det er sagt, fortsetter eksperter å undersøke noen faktorer som bidrar, inkludert:

 • alvorlige infeksjoner
 • Endringer i bakterier i # 8217; tarmene
 • Betennelse i # 8217; tarmen
 • Kolon overdreven følsom
 • Signaler dårlig koordinert mellom hjernen og tarmen

Også selvfølgelig Livsstilsfaktorer Det kan utløse IBS, for eksempel:

 • Maten du spiser
 • En økning i stressnivået ditt
 • Hormonelle endringer som følger med menstruasjonssyklusen

Hva er symptomene på # 8217; IBS?

Selv om alvorlighetsgraden av symptomene kan variere, er det noen vanlige tegn for å søke når du identifiserer IBS, for eksempel:

 • smerte Alle’Abdomen
 • Endringer i tarmbevegelser
 • Diaré eller forstoppelse (og noen ganger begge)
 • opphovning
 • Følelsen som om jeg ikke hadde fullført en tarmbevegelse

Bunnlinjen

Mens noen mennesker finner lindring fra symptomene på’IBS gjennom fasting, er forskning og vitenskapelig bevis minimal. Ytterligere studier er nødvendig.

Hvis du tenker på Fasting, kontakt legen din eller en registrert dietiker. Kan hjelpe deg med å bestemme om dette er riktig tilnærming for deg.