Fascial Sandblasting: COS & # 039, er og fungerer?

Del på Pinterest

I de senere år har behandlingen av bånd Det eksploderte i popularitet. L’ideen er at bandet eller myofascial stoffet bidrar til smerte og cellulitt når den er spent.

Av denne grunn har manipuleringen av bandet, en teknikk som tar sikte på å løsne bandet gjennom fysisk manipulasjon og trykk, blitt et trendargument i rike av helse og velvære.

En bredt utbredt metode er sprengningen av bandet. Denne teknikken bruker et verktøy som er utformet for å løsne bandet, som skal redusere smerte og cellulitt.

Mens noen rapporterer at sprengningen av bandet har mange fordeler, er andre mindre entusiastiske om effektene.

Her gjør vi en dypere nedsenkning i sandblåsingen av bandet og vitenskapen ved foten av metoden.

COS’er bandet?

Forskere lærer fortsatt om bandet. Faktisk, C’er svært debatt om sin offisielle definisjon.

Imidlertid er det allment akseptert at bandet er et kontinuerlig lag av bindevev som dekker alle muskler, bein, organer og nerver. Det er hovedsakelig laget av kollagen, og bidrar til å forme kroppen din.

Den kontinuerlige naturen til bandet bidrar til å flytte kroppens deler. Bandet angriper, omslutter og skiller muskler og andre indre organer, slik at disse strukturene kan strømme og bevege seg gjennom kroppen.

Når bandet er sunt, er det ganske fleksibelt for å vri, glide og bøye. Men # 8217; betennelse og traumer kan stramme bandet, forårsaker smerte. Videre inneholder bandet mange smertefølsomme nerver.

Smerte til bandet er forbundet med ulike forhold, for eksempel:

Det antas også at bandet har en rolle i cellulitt, Tekstur av Peel Skin D’Orange med dimples som vises oftere på lår, hofter og skinker.

Cellulitt oppstår når huddelene trekkes ned fra fibrøse bindebånd, som angriper huden til muskelen. Huden blir krøllet når fettcellene samles mellom båndene.

Ifølge en 2002 studie, Kvinner med cellulitt har svakhet i dermis og i bindevev, inkludert overflatebåndet. Dette er imidlertid en gammel studie, og videre forskning er nødvendig for å bekrefte båndet mellom svekkelsen av bandet og cellulitten.

Hvordan sprengningen av bandet fungerer?

Fascial sandblåsing er en form for fascial manipulasjon. Det er et hardt plastverktøy kalt Mandablaster, oppfunnet av Ashley Black. Instrumentet ser ut som en lang pinne med små klør eller føtter festet til det.

Mens Mandablaster er den mest populære enheten, realiserer andre selskaper lignende produkter. De kalles ofte anti-cellulittblasters eller bandmassasjepinner.

Et blasterband er designet for å bli massert på hele kroppen, A’område om gangen. Det sies at dette lånet bandet.

Det er flere måter å sandblåsing på, men her er det som det vanligvis fungerer:

 • Varm kroppen med en elektrisk tallerken eller en varm dusj. Du kan også litt massere huden med blasteren av bandet.
 • Bruk olje til området der du vil jobbe.
 • Gni forsiktig blasterenheten til bandet på huden med en gnidningsbevegelse. Fortsetter i 2-5 minutter i A & # 8217;.
 • Gjenta på andre områder av kroppen om nødvendig.
 • Hvis du er ny på sprengningen av bandet, starter vi vanligvis med 1 minutt eller ikke for å se hvordan kroppen din føles etter.

  Det er tilrådelig å massere huden litt og drikke mange væsker etter prosedyren. Du kan også ta en kald dusj for å redusere hevelse.

  Det er fordeler i sprengningen av bandet?

  Noen som har prøvd sprengningen i bandet, rapporterer at den har ulike fordeler, inkludert:

  • Cellulittreduksjon
  • Soda hud
  • Mindre muskelsmerter
  • Mindre leddsmerter
  • økning i omløp

  Til tross for disse anekdotiske relasjonene, er det ikke mange søk på sprengningen av bandet.

  I dag, l’den eneste forskningen som er gjennomført er en liten 2019 studie. Artikkelen ble skrevet av Ashley Black, L’Inventor of the Bandablaster, og av forskere i Applied Science and Performance Institute of Tampa, Florida.

  Studien involverte 33 kvinner med Lårcellulitt. Deltakerne brukte bandablaster på lårene 5 dager i uken i 12 påfølgende uker. Forskerne målte det subkutane fettet av låret av kvinner, eller fett under huden, hver 4. uke.

  Etter 12 uker fant forskerne at det subkutane fettet av låret av kvinner hadde redusert. De observert også en reduksjon i utseendet på cellulitt. Ifølge forfatterne av denne studien, kan manipuleringen av bandet hjelpe cellulittfrie fettcellene fra de fibrøse bandene.

  Men dette er bare en liten studie. Flere grundige undersøkelser er nødvendig for å støtte bandet sandblåsende fordeler.

  Hvilke bivirkninger er?

  Andre anekdotiske tester, kan sprengningen av bandet ikke være sikker for alle og kunne ha noen potensielle bivirkninger.

  Noen som har prøvd sprengning av bandet, hevdet å ha utviklet ulike symptomer fra [8217; bruk av denne teknikken. Noen av de rapporterte bivirkningene inkluderer:

  • seriøse blåmerker
  • Hudbleking
  • Cellulitt økning
  • økt åreknuter
  • Økt smerte
  • Ekstrem tretthet og tretthet
  • vektøkning

  Noen som har brukt Bandablaster gjorde det Lagrede rapporter Med mat og narkotikamisstyring (FDA). Det er viktig å merke seg at alle kan presentere et forhold til FDA for en bestemt grunn.

  Igjen er det behov for videre forskning for å forstå disse påståtte bivirkningene, samt de potensielle fordelene med sprengningen av bandet.

  Det finnes andre alternativer?

  Bandblåsing er ikke den eneste måten å stimulere bandet på. Det finnes andre måter å behandle forholdene knyttet til bandet, inkludert:

  • Rulling av skum. Sammenlignet med båndets blaster, skumruller de er mykere og delikate på kroppen. Det antas at skumrull reduserer cellulitt og myofascial smerte.
  • Massasje. massasje De er ideelle for å lindre generell smerte relatert til bandet, inkludert lumbal smerte. Noen massagere tilbyr massasje & # 8220; anti-cellulitt & # 8221; selv om resultatene ofte kontrasterer.
  • Lipomassage. Lipomassage bruker en bærbar maskin til å knede og glatte huden. Resultatene er generelt midlertidige, ifølge American Academy of Dermatology.
  • MioFascial Release Therapy. Mange mennesker med myofascial smerte finner lettelse fra MioFascial Release Therapy. En massør eller kiropraktor masse bandet manuelt for å lindre spenning.
  • Ultralyd. Ultrasonic Liposculpture kan redusere utseendet på cellulitt som ødelegger fettceller. Ultrasonisk terapi, som innebærer lydbølgene for å fremme blodsirkulasjonen, kunne lindre myofascial smerte.
  • Tøye ut. En vanlig strekker seg Rutinen kan hjelpe forholdene knyttet til bandet som plantar fasciitis, syndromet av myifascial smerte og fibromyalgi.

  Bunnlinjen

  Mens tilhengerne av sprengningen av bandet bekrefter at det reduserer smerte og cellulitt, er det ikke mye forskning på effektiviteten. Fordelene som er rapportert er anekdotiske og teoretiske.

  I mellomtiden hevder noen brukere å ha utviklet bivirkninger som alvorlige blåmerker og økt smerte forårsaket av båndeksplosjoner.

  Hvis du ønsker å prøve sprengningen av bandet, snakk først med legen din. De kan bidra til å avgjøre om det er en sikker teknikk for deg.