Farge Cerum: Graf, Infeksjon, Cerum Tap og andre

Beskrivelse

Kerumen, eller cerumen, er et normalt naturlig stoff som hjelper øret til å holde seg frisk.

Kerumen bidrar til å forhindre oppføring av rusk, smuss og andre ting i den hørbare kanalen og bidrar også til å forhindre infeksjonen. Faktisk er ørene selvrensende og den gamle cerumen, sammen med de døde hudceller, flyttes fra interiøret # 8217; 8217; 8217; Ytterage; øre, hvor på slutten faller.

Kerumen kan variere i farge, i toner av gul, hvit, brun og jevn svart. Det kan være mykt, hardt eller skakket. Det er mange variasjoner med cerumen, avhengig av forskjellige variabler.

Generelt, når cerumeren akkumuleres, er den naturlig utvist fra # 8217; øre. Noen ganger produserer kroppen vår en overdreven mengde ceramine, spesielt hvis vi er stresset eller skremt. Hvis C’det er en overproduksjon og ikke tvunget ut av # 8217; øre kan forårsake en blokk.

Vanlige farger av cerumen

Det er To Kommunale typer Cerumen:

  • Gulbrun, som har en tendens til å være våt
  • Hvitgrå, som er tørr

Fargen på cerumen kan variere avhengig av side 8217; en persons helse og helse.

en studere oppdaget at tørr ceramine er vanlig blant de dinske folket i Øst-Asia. Vetten er vanlig blant folket i de fleste andre etnisiteter. Dette skyldes en mutasjon av et gen som hjelper våt ceramine.

Det finnes ulike typer keramer og andre øretelefoner, så ikke panikk hvis du ser en rekke farger og tekstur over tid.

Cerum farge motivogisk og myk MoreFormerformer mer mørkere og sodcthere / ligner den eldste caprameraume og eldre pilidocherum som har flyttet til utsiden av den ytre Dell / # 8217; øre eller bivirkning av solfylte voks fjerning og uklare infeksjoner ALL’svart øre i # 8217; øre og komprimert øre

Det er alltid bedre å ringe legen din hvis du merker cerumeren eller uvanlige sekreter for deg.

Slik fjerner du cerumen hjemme

Ikke c’Det er grunn til å aldri sette inn noe i ørene for å fjerne cerumen. Ceriumet er bare format I den tredje eksterne av den auditive kanalen. Bruk ting som hårnål eller applikatorer med bomullspiss for & # 8220; ren & # 8221; Kerumen kan faktisk skyve cerumeren, noe som forårsaker sløsing med cerumen.

Del på Pinterest

Håpene på ‘8217; øret har blitt annonsert som et alternativt middel for å fjerne cerumen, men denne teknikken anbefales ikke, siden det ikke ble ansett som en effektiv behandling og faktisk kan forårsake alvorlige forbrenninger eller skader.

Slik rengjør du ørene dine hjemme

Mesteparten av tiden skal ørene ikke være rene på en bestemt måte, og cerumeren må ikke fjernes.

For å rense ørene dine, vask bare øret med en myk klut; ingenting må gjøres internt.

Slik fjerner du tung cerummer akkumulering

Hvis C’det er en liten opphopning av ceramine, mange ganger hjemmebehandlinger er vellykkede. Du kan sette et par oljedråper for barn eller dråper for kommersielle ører i # 8217; øre, som skal myke voks og legge til rette for fjerning.

Dagen etter bruk av dråper, bruk en sprøyte med gummipær for å sprøyte varmt vann i # 8217; øre. Vipp hodet og trekker ytre øre opp og tilbake, Han sier Mayo Clinic. Dette bidrar til å rette den auditive kanalen og hjelper ærlig å gå ut.

Når du er ferdig, vipper på sidetiden igjen og la «8217;. Det kan være nødvendig å gjenta i noen dager, avhengig av akkumuleringsnivået. Hvis du ikke hører en reduksjon i symptomene, ring legen din.

L’Den eneste gangen Kerumeren må fjernes spesielt er når C’Det er en ganske alvorlig akkumulering for å forårsake symptomer som:

  • Mal d’ører
  • Tap av delvis hørsel
  • buzz i # 8217; øre
  • nedlasting

Legen kan også fjerne akkumuleringen hvis cerumeren forhindrer dem i å evaluere høreapparatet riktig. Denne situasjonen kalles cerumeneath.

Hvordan leger fjerner cerumen

En lege kan fjerne cerumen ved hjelp av vannings- eller øret sprøyten.

Dette innebærer innføring av DROPS D’vann, fysiologisk løsning eller cerumen i den hørbare kanalen. Omtrent halvparten av 5217; nå etter, er ørene irrigert og voksen er fjernet.

Selv om det er kits hjemme, er det alltid en god ide å være veldig forsiktig og få ham til å gjøre det fra en lege. En otorhinolaryngologist kan også manuelt fjerne cerumen manuelt.

Når skal du ringe en lege

Samlet sett er cerumen normal og kan variere i # 8217; utseende og konsistens. Hvis du merker at ceriumet er betydelig forskjellig fra det du har sett før, er det alltid godt å ringe legen din og sjekke om det er noe du bør se etter.

Hvis cerumper akkumulasjon symptomer oppstår og hjemme rettsmidler ikke har vært vellykket, kan legen måtte manuelt fjerne utrolige og trygge.