Fantasy Game: Fordeler, forslag og ideer fra fødsel til skolealder

Del på Pinterest

Bare se for deg! Få kjøkkenstoler og rene ark blir en festning i den dype skogen av hundre hektar. En treskje er en mikrofon og to andre er spisepinner. En stabel med gamle aviser er et drage egg av papierapesta som venter på å skje. Åh, mulighetene!

Spillet er en del av den evolusjonære kulturen og et viktig aspekt av barnets helse og utvikling. Spillet kan forberede barn på kompleksiteten i hverdagen, justerer kroppens svar på stress, forbedrer den generelle hjernestrukturen og fremmer en sunn trykk mot mål. Spillet og L’læring er uløselig tilkoblet Siden ferdigheter er raffinert på en morsom og fantasifull måte.

Men hva betyr «8220; fantasifullt spill & # 8221;? Hva du bør gjøre? Du må kjøpe bestemte leker og lager opp av materialer for håndverk? Og hvis jeg bare hadde en sønn? Og hvis du bodde i en liten leilighet?

Og hvis du ikke hadde & # 8230; fantasi & # 8230;?

COS’er det fantasifulle spillet?

Rett og slett, det er et rollespill. Det reciterer ulike oppgaver og teksturer. Betyr uttrykke positive og negative følelser, oppdag valg og opplev resultatet av flere beslutninger i et trygt og kontrollert miljø. Det fantasifulle spillet er falskt. Redde prinsessen, drep dragen og leiren under stjernene i stuen er alle gamle eksempler.

Som definert Dell’American Academy of Pediatrics (AAP), spillet «er A’iboende motivert aktivitet innebærer en aktiv forpliktelse og oversetter til en gledelig oppdagelse. Spillet er frivillig og har ofte ingen ekstrinsiske formål; Det er morsomt og ofte spontan. & # 8220;

The Game & # 8220; Imaginative & # 8221; Det er forskjellig fra spillet & # 8220; aktiv & # 8221;. Det aktive spillet refererer til tagspill, svinger på svinger, glir langs lysbilder og fotturer i skogen. Det fantasifulle spillet er fiksjon og fantasi. Det er mer nysgjerrig og mer nysgjerrig fordi vi ikke kan våkne i søvn gigant som solgte min doblones d’gull til en troll som bor under trappen.

Psykologer kan definere det fantasifullt spill som & # 8220; historier som fungerer som involverer flere perspektiver og lekfull håndtering av ideer og følelser & følelser & # 8221;.

Det er din sønn som gir mening til denne verden.

Hva er fordelene med det fantasifulle spillet?

Det kreative og åpne spillet er med det samme at med foreldrene er måten barn lærer å knytte sosialt, respektere andre, kommunisere og balansere personlige følelser med andres følelser.

Spillet øker koblingen mellom foreldre og sønn, og skaper et trygt, stabilt og næringsrikt forhold. Den kognitive, sosiale, følelsesmessige og språkutviklingen som oppstår, utgjør et solid grunnlag for stresshåndtering og sosio-emosjonell motstandskraft.

Det er mange fordeler du får når en forelder og et barn engasjerer seg i et sunt og kreativt spill sammen. I tillegg til de som er nevnt ovenfor, kan det fantasifulle spillet:

 • lavere angst
 • Forbedre akademiske ferdigheter
 • Redusere forstyrrende oppførsel
 • Øk forståelsen av litteraturen
 • Øke følelsesmessig kompetanse
 • Øvelse og skaffe forhandling og deling ferdigheter
 • Express og utforske følelser
 • Utøve logisk begrunnelse kapasitet
 • Forbedre konsentrasjon og konsentrasjon

Hvordan du kan oppmuntre fantasifullt spill?

Bestem om hele ditt hjem er tilgjengelig, hvis bestemte områder er forbudt, eller hvis bare ett rom er designet for spillplassen, er det imidlertid en tom vinkel i et rom alt et barn virkelig trenger. Hvis ikke C’det er en tom vinkel å bruke, gå under kjøkkenbordet. (Kraftige ting viser seg å være under et kjøkkenbord!)

Det er ikke nødvendig å bruke penger til nye leker for fiksjonsspillet. En pappkasse kan bli en båt, en kjørebil og en dukkehus eller en tunnel som fører til en annen verden: alt du eller barnet ditt kan du tenke på. Angre et ark på hjørnet og klær stoff for et skrånende telt. Baldakin og leke telt legger verdener av moro til det fantasifulle spillet.

Under en boks med klær full av hatter, skjerf, bandanas, gamle klær og komplett, poser, parykker, hansker og falske briller. Legg til en’annen boks full av uformell søppel, for eksempel Tupperware-beholdere, plastblomster, te kopper, en gammel telefon med tråd, en tom absorberende papirrull, dukker og plysj dyr. Pass på at du kan bevare disse elementene trygt.

En gang i måneden passerer den boksen, ta noen objekter og erstatt dem med en quichos’andre. Dette vil holde ditt spennende og innbydende barns lek. Anser ideen om å transformere gamle og ikke-tilsvarende strømper til dukker. Hvis du kommer over en kikkert på loftet, kast dem innvendig.

Pass på at alle elementene er trygge og egnet for barnets alder (og husk at potensielt må du lytte til alt som skaper mange, mange ganger).

Se interesse for alt som barnet ditt gjør under dette fiksjonsspillet. Din forsterkning er viktig for deres selvtillit og sikkerhet i å spille åpent. La sønnen din styre showet. De American Academy of Pediatrics Se på at L’læring trives når barn styres av deres handlinger.

Hvis barnet ditt har problemer med å finne ideer under spillet, skriver du ut eller skriver forskjellige scenarier på små strimler av papir, bretter og legger dem i en krukke. Hver gang sønnen din trenger, kan den nå krukken og trekke ut en’eventyr.

Hvis sønnen din ber deg om å spille, si & # 8220; ja!& # 8221; Prøv å spille med barnet ditt hver dag, selv i 15 minutter. Organiser spillmøter med andre barn i samme alder så ofte som mulig. Bruk fantasien med jevnaldrende er like viktig som med foreldrene, men gir andre erfaringer.

En av de viktigste årsakene til å inkorporere det fantasifulle spillet i sønns liv, presser ikke intelligensen og # 8217; utdanning, men gir interaksjoner og støtte og kalorøse relasjoner. Som foreldre kan du observere barnets gresinteresser og få en bedre forståelse av hvordan man kommuniserer.

Ideer for fantasifulle spill

Fra fødselen til 2 år

 • Imiterer lyder, lyder og men-mas som gjør babyen din. Når du smiler, smil tilbake. Denne forsterkningen er et spill som styrker sosio-emosjonelle ferdigheter.
 • Les historier og synger høyt til barnet ditt. Bruk forskjellige ansiktsstemmer og uttrykk. Inkorporerer forskjellige rytmer og hjelper barnet ditt til å gi rytmen til bevegelse.
 • Sett barnet ditt i en babybærer eller vikle den mot kroppen din mens du ønsker, sanger og danser & # 8211; Kanskje på & # 8220; Wanna dansen med noen & # 8221; av Whitney Houston?
 • Hold barnet ditt i forskjellige stillinger for å se verden fra forskjellige perspektiver, og holde de små føttene og flytte dem som om de pedaler på en sykkel.
 • Spill Peekaboo. Det er et veldig viktig spill å bygge hjernen. Foreldre vil ha det gøy å se hvordan konseptet & # 8220; nå ser jeg deg, nå gjør jeg det ikke & # 8221; inspirerer utallige små morsomme giggles.
 • Vis ditt barn lyse og fargede gjenstander av forskjellige former. La barnet ditt holde disse objektene, sett objekter i munnen, utforske objektene. (Først må du sørge for at objektene er trygge for barnet å leke med!)
 • Hold et speil foran barnets ansikt og la dem se og utforske ansiktsuttrykk.

2 til 5 år

 • Ta med din sønn på nye interessante steder, for eksempel parken, dyrehagen, supermarkedet, stranden og biblioteket, for å vise forskjellige miljøer, tegn og scenarier og å utforske og observere nye bakgrunnsbilder.
 • Ta en kort spasertur. En 2012-studie oppdaget bare dette 51 prosent av foreldrene bringer barn ut å gå eller leke hver dag og noen klasser av’asyl har fullstendig eliminert rekreasjon.
 • Under utgangene dine, still spørsmål. Indikerer ting som et lite insekt og spør sønnen din som det ville være liv hvis det var det «8217; insekt. (Du kan forestille deg å være så liten? Vi er Giants for de’insekt? Hvor det vil gå dit?) Indikerer et tre og spør barnet ditt hva han ville gjøre hvis han levde på det & # 8217;. (Det skal være kabel, slik at de kan leve alle «8217;? Det tjener en stige for å komme på de høyeste grenene, hvor de ville ha bygget et hus på # 8217; treet? Venter på å ha huset på # 8217; treet?)
 • Lag en piknik eller en tefest. Inviter plysj dyr, superhelt tegn og brødre å delta.
 • Les ditt barn regelmessig. Deretter spør sønnen din om å fortelle historien og deretter recitala. Vær oppmerksom på tegnet de bestemmer seg for å tolke. Det er her at du vil få verdifull informasjon om barnets indre følelser og på visjonen om verden rundt ham.
 • Syng sanger og spiller rytmene sammen. Finn tilfeldige objekter rundt hjemme og opprett en musikalsk gruppe. En tom bøtte og en treskje er trommer. De elastiske bandene rundt en tom skoboks blir en gitar. Fyll et rulle av tomt toalettpapir med tørr og rå ris og fyll en tom penny kan. Dekke og forsegle eventuelle åpninger, og du vil ha to shakers med to forskjellige lyder. COS’Mer du kan legge til musikkbåndet ditt?
 • Program spill datoer. Gi til barn Ulike scener og ekstravagante roller som skal tolkes. Gjør et show.

5 til 7 år

 • Åpne en restaurant. La barnet ditt planlegge en meny og spør bestillingen din. Enten du lager et fem-retters måltid bilder i de mest elegante restaurantene, eller at du forteller deg alle de 10 disgusted smoothie smaker (banan smoothie og pop-tart smoothie), prøv alt. Spør om mer. Spør om det er spesialtilbud. Dette spillet tilbyr timer med moro.
 • Bygge en by med lego eller blokker.
 • Leke skole. Be din sønn å trekke ut ulike plysj dyr, action figurer, dukker og spør din sønn å være læreren.
 • Syng sanger og les historier med sønnen din. Bland for å se om de betaler oppmerksomhet. Av & # 8216 ;: «Maria hadde et lam, et lam, et lam. Maria hadde et lam hvis fleece var hvit som kortet! & # 8221; Din sønn retter deg? Din sønn blir med, og legger til et annet lag av dumhet til neste barnehageryme?
 • Være explorer. FAI går alle’åpen. På forhånd, ta en liste over ting å finne. Langs veien, slett hvert element oppdaget av # 8217; listen. Samle unike blader eller bergarter.
 • Forvandle en pappkasse til & # 8230; hva som helst. A’bil, et fly, et skilpadde skall, et hus, en hule & # 8230; La de bestemme og se hva som foregår.
 • Skriv og illustrere en bok sammen. Det er lett å ta en håndfull enkelt hvitt kort, bøy sidene i halvparten og grave.
 • SII Scientist! Bruk gamle oversize hvite skjorter og falske briller. Nerd opp. Det er mange sikre eksperimenter med liten eller ingen rengjøring. For eksempel, skaper en vaskelampe ved hjelp av en 2-liters tom brusflaske, litt og vegetabilsk olje, matfarge og glitrende tabletter (som Alka-Seltzer). Eller det forbereder en deig med mel, salt, cemor-tartar, olje og vann.

Ta bort

Det er så mange måter du og din sønn kan gjenforene deg selv for et fantasifullt spill. Nyt hvert øyeblikk!

Fra Peekaboo til politimenn og tyver (og når de er enda større, fra cosplay og ekstracurricular aktiviteter til electives of college), vil du ha direkte tilgang til den indre verden som er barnets sinn.

Oppdag verden fra sønns synspunkt, nyt vennskapene innså som de samhandler med andre jevnaldrende og bygger en reserve av minner for livet.