Fallende hud: Fordi det er den og hva skal jeg gjøre med det

Del på Pinterest

Hvis du tilbrakte timer i treningsstudioet, prøver du å gå ned i vekt, vet du sikkert at flaccid hud kan være en topp bivirkning for vanlig. Flaccid hud, både på ansiktet og på kroppen, er ofte forbundet med tapet av fett.

Forverringen eller reduksjonen av kollagen og # 8217; elastin i dermis er A’annen årsak til hudfeil.

Selv om noen kan ha flaccid hud, er det mer sannsynlig å forekomme hos folk aldring. Selv folk som har mistet betydelige mengder vekt, er mer utsatt. Noen medisinske forhold kan også være årsaken.

Kutan avslapning kan være vanskelig å håndtere hjemme, men det er muligheter for å faste huden som kan hjelpe, fra benkprodukter til kirurgiske løsninger.

Hva forårsaker slaph hud?

Soda hud kan forlenge og ta det enkelt. Når huden mister denne kapasiteten, begynner den å vekke. Seasonable hud kan skje nesten hvor som helst på kroppen. De fellesarealene hvor du kunne se den fallende huden inkluderer:

 • øyelokk
 • kinn
 • hake
 • hals
 • Øvre kunst
 • mage

Det er flere årsaker til hudutbytte. De inkluderer:

Aldring

Med aldring av huden, mister det to viktige proteiner produsert i dermis: elastin og kollagen.

Som navnet antyder, gir Elastin elastisitet til huden. Gir brus hud muligheten til å gjenopprette når den er langstrakt.

Kollagen er produsert av fibroblaster. Når huden er spent og brus, må den takke kollagen. Kollagenet består av strengt byggede fibre, som hjelper huden til å opprettholde sin struktur og kompaktitet.

Både elastin og kollagen produksjon reduseres med l’alder. Disse to proteinene kan også forverres over tid av eksterne faktorer, for eksempel:

 • UV-eksponering
 • forurensende stoffer i # 8217; miljø, inkludert sigarettrøyk
 • Noen livsstilsfaktorer, som dårlig ernæring og overdreven alkoholforbruk

For mye eksponering for solen og ikke ta vare på huden din eller helsen din, kan akselerere hudens aldringsprosess. Dette kan gjøre huden din flaccid og rynket i en ung alder.

Vekttap

Gi en ekstra vekt i lengre tid kan forårsake skade på kollagenfibre og elastin i huden. Dette gjør huden skyting vanskeligere når vi går ned i vekt. Hvis du mister en betydelig mengde vekt på 100 pounds eller mer, kan det oppstå betydelige mengder flaccid hud.

Kutan avslapning er mer sannsynlig å oppstå når vekttap er rask, som etter bariatrisk kirurgi. I noen tilfeller kan disse vekttapsprosedyrene føre til store mengder sagging og fallende hud som henger på kroppen.

Fordi den yngre huden tar raskere, kan selve alderen på vekttapet spille en rolle i måten huden blir flabby.

Svangerskap

L’Oppkjøp av en viss grad av hudavslapping og flaccid er vanlig etter graviditet. Kvinner som bærer flere, som tvillinger eller tripler, kan se mer hudavslapping rundt og # 8217; magen sammenlignet med de som har på seg et barn. Selv L’Materal alder kan spille en rolle.

Sykdom

Det er noen medisinske forhold som er merket med fallende hud. En av disse er en svært sjelden subtype av T-celle lymfom t, kjent som granulomatøs, myk hud.

Folk med denne tilstanden ser en svært gradvis avslapning av huden på albuene og på knærne. Utsatt hud forårsaket av granulomatøs lasassa skinn, svarer ikke generelt godt på behandling.

Ehlers-danlos syndrom

En annen tilstand som forårsaker slank hud er syndromet til ehlers-danlos (EDs), en sjelden arvelig bindevevssykdom. Personer med EDs har en defekt i kollagenproduksjonen som oversetter til en flaccid og pasty hud, ofte på ansiktet.

Behandlingsalternativer for å gi huden

Hvis du er bekymret for det fallende hudområdet, er det ting du kan gjøre for å redusere det eller eliminere det.

Mengden fallende hud kan variere fra mild til signifikant. Når du bestemmer behandlingsalternativer, bør du vurdere disse faktorene:

 • Områdene i kroppen hvor avkastning skjer
 • Mengden avkastning
 • Dine følelser om tilstanden din

For å redusere mindre feil

Hvis du har en liten feil, eller du er fornøyd med beskjedne resultater, er det opsjoner hjemme som du kan prøve på ansikt og kropp. De inkluderer:

Trening

Kroppen som gir hud forårsaket av moderat vekttap eller graviditet, kan forbedres med trening. Enhver bevegelse som bygger muskelmasse eller strammer muskler, kan redusere utseendet på en liten hudavslapping. For eksempel:

 • Vektløfting eller motstandsøkt. Trening med vekter, maskiner eller motstandsbånd bidrar til å øke muskelmassen.
 • Pilates. Også kjent som motologen, bruker Pilates kontrollerte bevegelser for å stramme og styrke kjerne, skinker, ben og armer av kroppen.
 • Ansiktsøvelse. C’er en liten mengde bevis at ansiktsøvelser kan redusere slank hud rundt hake, kinn og hals. Mange yoga-støttestøtter mener at noen øvelser er nyttige for å redusere flakcid ansiktshuden. En’utmerket pose å prøve for dette er simhasana (løve pose).

Kosttilskudd

Flere studier å ha funnet det Muntlige kosttilskudd som inneholder ingredienser som kollagen og hyaluronsyre for å redusere hudavslapping på grunn av alderen.

Aktuelle behandlinger

Krem, lotioner og sera som inneholder ingredienser som retinol kan forbedre elastisiteten rundt øyet og ansiktet i ansiktet. Både tellerprodukter (OTC) og reseptbelagte legemidler kan hjelpe.

Reseptbelagte retinoider, som tretinoin og retina a, øker kollagen produksjon. Disse produserer vanligvis mer signifikante resultater enn deres OTC-kolleger.

Endringer i livsstilen

Å holde seg hydrert, bruk solkrem og eliminere skadelige vaner som røyking kan hjelpe huden til å virke mer frisk og mindre avkastning.

Finn ut mer om livsvalg og måter å forbedre hudens elastisitet på.

For å redusere moderat feil

Ikke-invasiv og minimal invasive behandlinger kan forbedre tonen og slappe av hudens elastisitet. De pleier å være mer effektive hvis du kombineres med sunne livsvalg, for eksempel røyking sigaretter og aldri tan. Disse prosedyrene utføres av en hudlege og inkluderer:

 • Laserterapi. Ulike typer laserterapi-behandlinger kan bidra til å øke kollagenproduksjonen og forbedre den generelle hudtonen. De fleste ser de beste resultatene etter flere behandlinger. Laserterapi kan være nyttig for å øke øvre del av armene og magen, så vel som andre områder av kroppen.
 • Laser resurfacing. Denne svært effektive prosedyren bruker også en laser, men det er mer invasivt og har en lengre gjenopprettingstid, vanligvis om lag to uker. Laser resurfacing fjerner de øvre lagene i huden og sender varme i dybden i de nedre lagene. Noen ganger er det angitt som en laser peeling.
 • Mikropokaliserte ultralyd (MFU). Denne teknikken sender dyp varme inn i lagene i huden, som støtter kollagenproduksjon og løfting av flaccid hud. Det kan ta flere måneder før du begynner å se en forbedring i kompaktitet og # 8217; elastisitet i huden din. Resultatene av ultralyd er ikke permanente og varer vanligvis ca. 1 år.

For å redusere signifikant feil

Kirurgiske prosedyrer for å fjerne FLACCID-hud anbefales ofte etter en operasjon for vektreduksjon. I de fleste tilfeller anses de kosmetiske prosedyrer og kan ikke være dekket av forsikring. Disse prosedyrene faller inn i kategorien Body Remodeling Surgery.

Kroppsreproduserende prosedyrer kan etterlate en viss grad av synlige arr på områder som den øvre delen av armene. Krever også en betydelig mengde tid for gjenoppretting, som varer fra 2 uker til 1 måned. Du kan velge å behandle et kroppsområde eller flere områder.

Typer av kroppsreparasjonsintervensjoner inkluderer:

 • Abdominoplasty (abdominoplastikk)
 • Armløftintervensjon (brachioplasty)
 • løfting
 • Løft av nakken
 • Løfter bunnen av kroppen
 • Løfter overkroppen
 • Rett i medial låret

Hva er perspektivet hvis du har den fallende huden?

Hjemmebehandlinger for Flaccid Hud kan gi resultater fra små til moderat.

Ikke-kirurgiske prosedyrer for denne tilstanden er effektive, men ofte midlertidige.

Hvis du har en kirurgisk prosedyre for å fjerne FLACCID-hud, er det viktig å følge legenes instruksjoner om gjeldende vektstyring.

L & # 8217;

Flaccid hud er ikke en medisinsk tilstand og er ikke et problem for alle. Men for noen kan det være frustrerende eller innflytelse på selvtillit. Hvis du har den saggy huden som ikke svarer godt på hjemmebehandlinger, kontakt legen din for å diskutere alternativene dine.