Facing restriksjoner på fødselen under Covid-19

Mens L’Covid-19 epidemi vedvarer, er amerikanske sykehus pålegge begrensninger til besøkende i barselsavdelinger. Gravide kvinner hvor de forbereder seg på.

Del på Pinterest

Helsesystemene prøver å dempe overføringen av det nye koronaviruset ved å begrense ikke-essensielle besøkende, til tross for at støttepersonene skal være avgjørende for en kvinnes helse og trivsel under og umiddelbart etter fødsel.

NewYork-Presbyterianske sykehus suges kort alle besøkende, og bringer noen kvinner til å bekymre seg hvis forbudt støttepersoner under arbeidskraft og fødsel vil bli en utbredt praksis.

Heldigvis den 28. mars signerte New York Governor Andrew Cuomo en executive rekkefølge som krever sykehus i hele staten for å tillate en kvinne å ha en partner tilstede i Travaglio-rommet og fødselen.

Mens dette garanterer at New York Women har dette riktig for nå, har andre stater ennå ikke gitt samme garanti. For kvinner med en partner, en doula og andre som har tenkt å støtte det, må du kanskje gjøre vanskelige avgjørelser.

Gravide pasienter trenger støtte

Under mitt første arbeidskraft og fødsel har jeg blitt indusert på grunn av preeklampsi, en komplikasjon av potensielt dødelig graviditet preget av hypertensjon.

Fordi jeg hadde en seriøs preeklampsi, administrerte legene mine meg et stoff som heter Magnesiumsulfat under fødsel og i 24 timer etter datterens fødsel. Stoffet fikk meg til å føle seg ekstremt disorientert og bedøvet.

Føler meg allerede dårlig, jeg brukte lenge på å presse datteren min i verden, og jeg var ikke i mental tilstand for å ta noen form for beslutning for meg selv. Heldigvis var mannen min til stede og en’ekstremt snill sykepleier.

Bindingen som jeg har etablert med disse «8217; sykepleier viste seg for å være min salvifica nåde. Han kom tilbake for å se meg på sin frie dag mens en lege jeg aldri hadde møtt, var å forberede meg selv, selv om jeg fortsatt følte meg veldig dårlig.

Sykepleieren så på meg og sa: & # 8220; oh nei, kjære, ikke kom hjem i dag & # 8221;. Han ga umiddelbart legejakt og fortalte dem å holde meg på sykehuset.

Innenfor en’Nå fra dette kollapset jeg mens jeg prøvde å bruke på badet. En vitale tegnkontroll viste at blodtrykket mitt var tilbake til stjernene, noe som forårsaket en annen magnesiumsulfattur. Jeg har en fortjeneste til den’sykepleier som forsvarte meg for å redde meg fra noe mye verre.

Min andre levering innebar A’andre serier av ekstreme omstendigheter. Jeg var gravid med monokrial / diamniotiske tvillinger (mono / av), en type identiske tvillinger som deler en placenta, men ikke en fosterveske.

Til min 32 uker ultralyd, oppdaget vi at barnet var død og barnet B var i fare for komplikasjoner knyttet til hans tvilling. Da jeg ble med på en treningsøkt på 32 uker og 5 dager, fødte jeg en keisersnitt nødhjelp. Legene viste meg bare min sønn før han ble brakt til neonatal intensiv behandling.

Da jeg møtte den livlige og kalde legen i sønnen min, var det klart at medfølelsen manglet for våre vanskelige forhold. Han adopterte en’veldig spesifikk ideologi for barnas omsorg: Gjør det som var bedre for barnet, uavhengig av meninger og behov til noen andre i familien. Han klarte ham veldig tydelig da vi fortalte deg at vi planla å mate vår sønn med kunstig melk.

Han brydde seg ikke til legen som jeg måtte begynne å ta en nødvendig medisin for en nyresøkning som er kontraindisert for amming, eller at jeg aldri har gjort melk etter min datters fødsel. Neonatologen har vært på rommet mitt D’sykehuset mens jeg fortsatt kom ut av # 8217; anestesi og han forenet meg og fortalte meg at min gjenværende sønn var i alvorlig fare hvis han næret ham med kunstig melk.

Han fortsatte å gå selv om jeg selv sobbing åpent og spurte dem gjentatte ganger for å stoppe det. Til tross for tiden min for å tenke og for henne å forlate, gjorde han det ikke. Min mann må gripe inn og be henne om å gå. Først da forlot han rommet mitt i en fascibula.

Selv om det inkluderer omsorg for legen at morsmelk gir næringsstoffer og beskyttelser som er nødvendige for for tidlige barn, vil amming også forsinke min evne til å styre problemet mitt til nyrer. Vi kan ikke for barn ignorere moren: Begge pasientene fortjener oppmerksomhet og hensyn.

Hvis mannen min ikke hadde vært til stede, har jeg følelsen av at legen ville ha vært til tross for mine protester. Hvis det hadde bodd, vil jeg ikke engang tenke på effektene han ville ha på min mentale og fysiske helse.

Hans verbale aggresjon presset meg utover grensen mot utviklingen av depresjon og postpartum angst. Hvis han overbeviste meg om å prøve å amme, ville jeg ha suspendert stoffene som var nødvendige for å håndtere en nyresykdom lenger, noe som kunne ha fysiske konsekvenser for meg.

Mine historier er ikke unormale verdier; Mange kvinner opplever vanskelige fødselscenarier. Å ha en partner, et familiemedlem eller en doula tilstede under Travaglio for å gi komfort og forsvare mors helse og velvære, kan ofte forhindre unødvendige traumer og sørge for at Travaglio fungerer enklere.

Dessverre kunne den nåværende offentlige helsekrisen plassert av Covid-19 gjøre det umulig for noen. Det er imidlertid måter å sørge for at mødre har den støtten de trenger under arbeidskraft.

Ting endrer seg, men du er ikke maktløs

Jeg snakket med ventende mødre og en perinatal mental helse spesialist for å finne ut hvordan du kan forberede deg på et sykehus opphold som kan virke veldig forskjellig fra det du forventet. Disse forslagene kan hjelpe deg med å forberede:

Vurder andre måter å få støtte på

Selv om du tenker på å ha din mann og din mor eller din beste venn med deg mens du jobber, vet at sykehusene over hele landet har endret sine retningslinjer og begrenser besøkende.

Som den fremtidige moren Jennie Rice sier: «Nå er det bare en støtteperson i rommet. L’Sykehuset tillater normalt fem. Barn, familie og flere venner er ikke tatt opp på sykehuset. Jeg frykter at sykehuset igjen vil endre restriksjonene og ikke lenger bli tillatt som en enkelt støtteperson, min mann, i leveringsrommet med meg & # 8220;.

Kjære Koslow, MS, en autorisert profesjonell konsulent i Scranton, Pennsylvania, Sertifikat i Perinatal Mental Helse, sier: «Jeg oppfordrer kvinner til å vurdere andre støttealternativer for arbeidskraft og fødsel. Virtuell støtte og videokonferanser kan være gode alternativer. Selv å ha familiemedlemmene som skriver brev eller gir deg minner å ta til sykehuset, kan være en måte å hjelpe deg med å føle deg nærmere dem under arbeidskraft og etter fødsel. & # 8220;

Har fleksible forventninger

Koslow sier at hvis du sliter med lynet angst i lyset av Covid-19 og endrede restriksjoner, kan du hjelpe deg med å reflektere over mulige arbeidsscenarier før fødselen. Vurder et par forskjellige måter som din fødselsopplevelse kan finne sted, kan hjelpe deg med å etablere realistiske forventninger til den store dagen.

Med alt endrer seg så mye akkurat nå, sier Koslow: «8220; ikke fokusere for mye på & # 8221; Dette er akkurat som jeg vil gå og fokusert på & # 8221; Dette er hva jeg trenger & # 8220; & # 8221;.

La gå visse ønsker før fødselen kan hjelpe deg med å redusere dine forventninger. Dette betyr at du kanskje må gi opp ideen om å ha din partner, en fødselsfotograf og din venn som en del av leveransen. Du kan imidlertid prioritere partneren din som ser fødselen til en person og kobler seg til andre gjennom et videosamtale.

Kommunisere med leverandører

En del av’å være forberedt er å holde deg informert om gjeldende retningslinjer for leverandøren din. Den gravide moren Jennie Rice kalte hennes sykehus hver dag for å holde seg oppdatert om eventuelle endringer som er gjort alt 8217; Maternity Unit. I den raskt utviklende helsesituasjonen endret mange kontorer og sykehus raskt prosedyrene. Kommunisere med legenes studie og sykehuset ditt kan hjelpe dine forventninger til å holde deg oppdatert.

Også, ha en åpen og ærlig samtale med legen din kan hjelpe. Selv om legen din kanskje ikke har alle svarene i denne enestående perioden, uttrykker du tvil om at du kanskje har på potensielle endringer før systemet gir deg tid til å kommunisere før fødsel.

Etablere kontakter med sykepleiere

Koslow sier at søker en forbindelse med din sykepleier av arbeidskraft og fødsel er så viktig for kvinner som vil føde den covids 19 perioden. Koslow sier: Sykepleiere er virkelig på forsiden i leveringsrommet og kan bidra til å forsvare en mor i arbeidskraft & # 8221;.

Min erfaring støtter Koslows uttalelse. Etablere en lenke med min sykepleier av arbeidskraft og fødsel forhindret meg i å falle inn i sprekkene på sykehuset mitt.

Å etablere en god forbindelse, l’sykepleier av travaglio og fødselen jillian s. antyder at en mor i Travaglio kan bidra til å fremme forbindelsen ved å true hans tillit til sykepleieren. «La sykepleieren [jeg] hjelpe deg. Vær åpen for det jeg sier. Lytt til hva jeg sier. Gjør det jeg ber deg om å gjøre. & # 8221;

Vær klar til å forsvare deg selv

Koslow foreslår også at mødre skal føle seg rolig i å forsvare seg hvis de var. Med færre personer tilgjengelig for å støtte en ny mor, bør du være klar og i stand til å uttrykke dine bekymringer.

Ifølge Koslow, «føler mange kvinner at de ikke klarte å forsvare seg hvis de var. Leger og sykepleiere er mer i en makt situasjon under arbeid og fødsel som de går til fødselen hver dag. Kvinner vet ikke hva de kan forvente, og de skjønner ikke at de har rett til å snakke, men de gjør det. Selv om du ikke føler at du ble hørt, fortsett å snakke og uttrykke det du trenger til du blir hørt. Slavhjulet får olje. & # 8220;

Husk at disse retningslinjene beskytter deg og barnet

Noen fremtidige mødre finner faktisk lettelse i nye politiske endringer. Som den fremtidige moren Michele M sier., «Jeg er glad som ikke vil la deg inngå sykehus, siden de ikke alle følger retningslinjene for sosiale fjerning. Får meg til å føle meg litt og # 8216; tryggere under fødselen. & # 8220;

Føl deg som at du jobber for å beskytte helsen din, og det med barnet ditt, kan du hjelpe deg med å føle deg mer i kontroll i dette usikre øyeblikket.

Ikke vær redd for å be om hjelp

Hvis du i økende grad eller ukontrollert engstelig eller skummelt før fødselen på grunn av Covid-19, kan du be om hjelp. Koslow anbefaler å snakke med en terapeut for å hjelpe deg med å håndtere din angst. Spesielt foreslår å lete etter en sertifisert terapeut for perinatal mental helse.

Gravide kvinner på jakt etter ekstra støtte kan kontakte Postpartum Support International For en liste over erfarne terapeuter i perinatal helse og andre ressurser.

Dette er en raskt utviklende situasjon. Koslow sier: «For øyeblikket må vi bare ta ting dag for dag. Vi må huske hva vi kontrollerer på dette tidspunktet og fokusere på det. & # 8220;

Jenna Fletcher er en freelance skribent og skaperen av innhold. Skriver mye på helse og velvære, foreldre og livsstil. I et tidligere liv jobbet Jenna som en sertifisert personlig trener, pilates og gruppe trenings trener og danselærer. Han har en grad på Muhlenberg College.