Eyebrow Flandruff: Behandling, Hårtap, Hjem Remedies og mer

Beskrivelse

Flass er en kronisk tilstand som vanligvis utvikler seg i hodebunnen og forårsaker hudflaking. Det er veldig vanlig, og noen ganger kan det oppstå på andre steder enn hodebunnen, som øyenbryn. Selv om det kan være irriterende, er den gode nyheten at det er ganske enkelt å behandle.

Eyebrow flass kan skje med noen, i alle aldre, av barn (der det vanligvis kalles «8220; melkeskor til eldre voksne. Det skjer vanligvis etter pubertet i hudområder hvor det er mange oljeproduserende kjertler, og derfor vil du ofte se flass på hodet eller ansiktet (øyenbrynene).

Hva er årsakene til øyenbrynet flass?

En vanlig årsak til flass er seborrheic dermatitt. Dette kan være en kronisk tilstand hos voksne og er den samme tilstanden som forårsaker melkete skorpe hos barn. Årsaken:

  • A’utslett
  • fet og irritert hud
  • Hvite og sprø skalaer

Malastezia er en sopp som er tilstede i sekresjonene om fet hud som kan forårsake flass. Svampen er forbundet med flass, eksem, seborrheic dermatitt og andre hudforhold. Det kan også forårsake kløe, betennelse og rødhet eller irritasjon.

Hvis du bruker et nytt vaskemiddel eller ansikts sjampo, kan øyenbryn flass skyldes kontaktdermatitt. Kontakt dermatitt kan forårsake en rød og pruriginøs utslett og en squamous og skummel hud. Hvis du vet at ansiktets hud har kommet i kontakt med et nytt stoff / # 8211; Sjampo, balsam, såpe, selv parfyme & # 8211; Du kan prøve et annet produkt for å unngå bivirkninger.

Hvilke andre symptomer kan følge øyenbrynet?

Symptomene på øyenbryn-flasset ligner på de generelle symptomene på flasset: biter av hvit eller gul squamous hud, kløe eller røde flekker og irritert. Det kan også være en’utslett, avhengig av årsaken på foten av øyenbrynet flass.

Du kan merke et skjult utseende rundt øynene av øyenbrynene og til og med de områdene som ser ut som en liten & # 8216; Greas.

Hvordan øyenbrynet er behandlet?

Avhengig av årsaken til øyenbrynene flass, kan behandlingen variere. Noen ganger hva som fungerer for en person, kan ikke fungere for en ellers, så ikke bli motløs hvis en behandling ser ut til å ikke fungere bra for deg. Det finnes en rekke hjemmelagde behandlinger du kan prøve.

Å behandle seborrheic dermatitt

Seborrheica dermatitt er noen ganger forverret av det kalde og tørre klimaet eller fra stress. En aktuell antimpikotisk krem ​​kan være nyttig, så vel som den medisinske antiphorchorale sjampoen. Hvis hjemmemedisinene ikke hjelper symptomene dine, snakk med legen din på foreskrevne aktuelle behandlinger.

Å ta vare på Malassezia

Behandling for Malassezia er vanligvis antiferranish sjampo eller aktuelle behandlinger som fuktighetsgivende kremer eller anti-kløe krem. Hvis symptomene ikke reduserer, kan det hende du trenger noe sterkere fra en hudlege.

Antifrafla Shampoos kan bidra til å behandle øyenbrynet Dandruff: Lag et skum og gni det på øyenbrynene når du er i dusjen, og la den stå i noen minutter før skylling. Sjampoene som inneholder selen sulfid, som Selsun Blue, kan hjelpe med Malastezia, og sjampoene som inneholder ketokonazol, er gode å huske på om andre antiphorchorale sjampo ikke virker. Mens noen av ketokonazolsjampoene bare er på resept, er det andre, som Nizoral, som jeg er fra disken. Forsikret bare at den ikke tørker for mye; Du vil ikke tørke huden rundt øyenbrynene fordi dette kan føre til peeling, du prøver å eliminere.

L’Tea Tree har antifunginegenskaper og effektiviteten i behandlingen av flass har faktisk blitt studert. En studie funnet det at folket som brukte sjampoen med mele olivenolje (styrke på 5%) viste en reduksjon i flass symptomer.

Du kan blande 5% av Melaleuca olje med en lotion eller aloe gel og bare gni den til området som er berørt på alternative dager. Som symptomene dine forbedres, kan du bruke dem sjeldnere. Til slutt kan du bruke den en eller to ganger i uken for å holde symptomene i sjakk.

Å behandle kontaktdermatitt

Hvis skyldige var kontaktdermatitt, unngå produktet som forårsaket irritasjonen, bør bidra til å løse det. I mellomtiden, hold huden hydrert rundt øyenbrynene, kan bidra til å redusere irritasjon og peeling. L’bruk av en anti-klurig krem ​​eller L’å ta et antihistamin som Benadryl kan bidra til å redusere kløe og # 8217; påføring av friske og fuktige pakker i 15-30 minutter om gangen kan bidra til å lindre irritasjon og klø.

Ring legen hvis:

  • plutselig utvikler et smertefullt utslett
  • Symptomer forstyrrer daglige aktiviteter
  • Symptomene begynner ikke å løse om tre uker
  • Pus notat fra irritert hudsoner
  • det ser smittet ut
  • Har du feber

Selv om infeksjoner er sjeldne, må du sørge for at du ikke har en.

Hva er utsiktene for øyenbryn flass?

Øyenbryn flass er ganske vanlig. Det er en kronisk tilstand som vanligvis ikke bekymrer seg for. Det er mange hjemme rettsmidler som du kan prøve, og hvis man ikke virker, prøv en annen.

Hvis du ikke ser forbedringer om noen uker, snakk med legen din for å se en hudlege. Reseptbelagte behandling kan være nødvendig for å holde det under kontroll eller behandle rehabilitering.