EXOTECTION: Typer alternative og intermitterende og behandlingsalternativer

Beskrivelse

L’Esotropia er en tilstand på # 8217; øye hvor en eller begge øynene vender seg til innsiden. Dette fører til utseendet på kryssede øyne. Denne tilstanden kan utvikle seg i alle aldre.

L’eksotement er også tilgjengelig i forskjellige undertyper:

 • Konstatasjonseksempel: øyet er alltid vendt mot interiøret
 • Intermitterende eksotement: L’Øyet vender mot interiøret, men ikke alltid

Symptomer på eksottering

Med esotropien går øynene dine ikke på samme sted eller samtidig alene. Du kan innse når du prøver å se på et objekt foran deg, men du kan se det helt med ett øye.

Symptomer på’eksotement kan også være tydelige av andre. Du kan ikke si at det ser på deg selv i speilet alene, på grunn av feiljustering.

Ett øye kan krysses mer Dell’andre. Dette kalles ofte colloquial & # 8220;lat øye.& # 8221;

Våre initiativer

L’eksotement er forårsaket av misalignment av øynene (Strabismus). Selv om strabismen kan være arvelig, vil ikke alle familiemedlemmer utvikle samme type. Noen utvikler esotropia, mens andre kunne utvikle øyne som vender seg til ytre til eksternt (eSotropia).

Sekund College of Optometrists i Vision Development, L’eksotement er den vanligste formen for strabismo. Samlet sett lider opptil 2% av mennesker av denne tilstanden.

Noen mennesker er født med esotropia. Dette kalles medfødt eksotement. Tilstanden kan også vokse senere i livet ved ubehandlet hypermetropi eller andre medisinske forhold. Dette kalles kjøpt eksotement. Hvis du er vekkelig og ikke bruk briller, kan den konstante spenningen på øynene dine til slutt tvinge dem til en krysset stilling.

Følgende faktorer kan også øke risikoen for esotropi:

 • diabetes
 • familie historie
 • Genetiske lidelser
 • Hyperthyroidism (hyperaktiv skjoldbruskkjertel)
 • Nevrologiske lidelser
 • for tidlig fødsel

Noen ganger L’eksotement kan skyldes andre underliggende forhold. Disse inkluderer:

 • Øyeproblemer forårsaket av skjoldbrusk sykdommer
 • Horisontale okulære bevegelsesforstyrrelser (Duane syndrom)
 • Hydrocephalus (overskudd av væske i hjernen)
 • knapp
 • slag

Behandlingsalternativer

Behandlingstiltak for denne typen okulær patologi er avhengig av tyngdekraften og hvor lenge jeg har hatt. Behandlingsplanen kan også variere basert på det faktum at feiljusteringen påvirker en eller begge øynene.

Personer med esotropia, spesielt barn, kan bære briller for å bidra til å korrigere feiljustering. I noen tilfeller kan det hende du trenger briller for hypermetropien.

Kirurgi kan være A’alternativ for alvorlige tilfeller. Denne behandlingsplanen brukes imidlertid hovedsakelig til nyfødte. Kirurgi fokuserer på å rette øynene ved å justere lengden på musklene rundt øynene.

I noen tilfeller kan botulinumtoksininjeksjoner (BOTOX) brukes. Dette bidrar til å redusere små mengder eksotement. I sin tur kan visjonen din være justert. Botox brukes ikke så mye som andre behandlingsmuligheter for eksotementet.

Noen typer av Øyeøvelser kan også hjelpe. Disse er ofte angitt som visningsterapi. For eksempel kan legen råde deg til å bruke en bandasje på # 8217; øye på # 8217; sunt øye. Dette tvinger deg til å bruke L’feiljustert øye, som styrker det og bidrar til å forbedre synet. Øyeøvelser kan også styrke musklene rundt øynene for å forbedre justeringen.

Esotropia hos nyfødte sammenlignet med voksne

Nyfødte med esotement kan ha et øye som kan være syndes syndes mot interiøret. Dette kalles Infantile Esotement. Etter hvert som barnet ditt vokser opp, kan du merke problemer med kikkert visjon. Dette kan forårsake vanskeligheter med å måle avstanden til leker, objekter og mennesker.

Sekund Medisinsk senter i Southwestern’Texas University, Nyfødte med denne tilstanden blir vanligvis diagnostisert mellom 6 og 12 måneder. Kirurgi kan være nødvendig.

Hvis Strabismo er tilstede i familien din, kan du vurdere å sjekke sønns øyne som en forholdsregel. Dette gjøres av en spesialist kalt oftalmolog eller pediatrisk optometrist. Vil måle den generelle utsikten over barnet ditt og se etter noen form for feiljustering i ett eller begge øyne. Det er viktig, spesielt hos barn, behandler strabisme så snart som mulig for å forhindre eventuell tap av visning i # 8217; ser frem til.

Hvis ett øye er sterkere enn en annen, kan legen gjennomføre flere tester. De kan også måle barnet ditt for astigmatismen, så vel som for myopi eller hypermetropien.

Folk som utvikler krysse øyne senere i livet, har det som kalles kjøpt eksotement. Voksne med denne typen eksotement klager ofte på en dobbeltsyn. Ofte oppstår tilstanden når daglige visuelle aktiviteter blir vanskeligere. Disse inkluderer:

 • guide
 • lesning
 • Spiller sport
 • Utfør aktiviteter knyttet til arbeid
 • skriving

Voksne med esotropia kjøpt trenger ikke kirurgi. Briller og terapi kan være tilstrekkelig til å bidra til å rette visningen.

Perspektiver og komplikasjoner

Hvis ikke behandlet, kan esotropien føre til andre komplikasjoner av øynene, som:

 • Binokulære synsproblemer
 • Dobbeltsyn
 • Tap av visning 3-D
 • Tap av syn i ett eller begge øyne

De generelle utsiktene for denne tilstanden av øyet er avhengig av tyngdekraften og typen. Fordi spedbarnets ekstremtrope ofte behandles i en ung alder, kan slike barn få få problemer med syn på fremtiden. Noen kan trenge briller for hypermetropien. Voksne med esotropia ervervet kan trenge behandling for en underliggende tilstand eller spesielle briller for å hjelpe med øyetjusteringen.