EXOTECTION: Symptomer, ledelse og andre

Beskrivelse

L’esotropia er en type strabisme, som er en feiljustering av øynene. L’esotropia er en tilstand der en eller begge øynene vender mot ottet bort fra nesen. Er motsatt av de kryssede øynene.

omtrent 4 prosent folk i USA lider av strabismisme. L’eksotement er en vanlig form for strabismo. Selv om det kan slå noen i alle aldre, er det vanligvis diagnostisert med begynnelsen av livet. L’eksotement representerer opp til 25 prosent av alle misaligments av øynene i små barn.

Fortsett å lese for å lære mer om denne tilstanden.

Typer eksotement

L’eksotement er generelt klassifisert i henhold til sin type.

Medfødt eksottering

L’Medfødt eksotement kalles også spedbarn Extrotia. Folk med denne tilstanden har en rotasjon av # 8217; øye eller øyne mot utsiden fra fødselen eller tidlig barndom.

Sensorisk eksottering

En dårlig syn på øyets øye betyr at det vender seg mot den eksterne og ikke fungerer i tandem med det rette øye. Denne typen eksoteksjon kan forekomme i alle aldre.

Kjøpt eksottering

Denne typen eksotement er resultatet av en sykdom, et traumer eller andre helsemessige forhold, spesielt de som påvirker hjernen. For eksempel kan slag eller nedsyndrom øke risikoen for denne tilstanden.

Intermitterende eksottering

Dette er den vanligste formen for eksoting. Streik to ganger så mange kvinner hvor mange menn.

Den intermitterende eksotingen betyr at øyet noen ganger beveges til utsiden, ofte når du er trøtt, syk, søte drømmer eller ser på avstanden. Andre ganger, L’øye forblir rett. Dette symptomet kan sjelden forekomme eller kan skje så ofte at det blir konstant.

Hva er symptomene på’esotropia?

Øynene som ikke konsentrerer seg og ikke jobber sammen, kan forårsake en rekke øyeproblemer og fysisk helse.

Syn

Når øynene ikke konsentrerer seg sammen, sendes to forskjellige visuelle bilder til hjernen. A’bilde er det som ser det rette øye og det andre er det som ser øyet.

For å unngå dobbeltsyn, # 8217; Amblyopia eller L’Lazy Eye oppstår og hjernen overse L’bilde fra # 8217; øye. Dette kan forårsake svekkelsen av øyets øye, noe som resulterer i forringelse eller tap av visning.

Andre symptomer

Andre symptomer kan omfatte:

 • en eller begge øynene vender mot ytre
 • Hyppig øye gnidning
 • Klem øynene dine eller dekk deg selv når du ser i et sterkt lys eller prøv å se fjerne objekter

Komplikasjoner

Denne tilstanden kan også føre til komplikasjoner. Følgende kan være et tegn på esotropia:

 • hodepine
 • Leseproblemer
 • Øye tretthet
 • tåkesyn
 • Liten 3-D visjon

Myopia er også vanlig hos mennesker med denne tilstanden. Ifølge en studie publisert på American Journal of Ophthalmology, Over 90 prosent av barna med intermittent esotement blir myope når de er 20 år gamle. Studien bemerker at Myopia har utviklet uavhengig av om barn ble behandlet for tilstanden.

Årsaker til eksottering

L’eksotement oppstår når C’er en ubalanse i okulære muskler eller når C’det er et signalproblem mellom hjernen og hjernen og # 8217;. Noen ganger kan en helsetilstand, som for eksempel katarakt eller # 8217; Stroke, forårsake dette. Tilstanden kan også arves.

Om 30 prosent av barn med Strabismo har et familiemedlem som lider av denne tilstanden. Når det ikke er mulig å identifisere en familiehistorie, en sykdom eller en tilstand, er legene ikke sikker på hva som forårsaker utviklingen av en strabisme som eksotementet;.

Hans ikke antatt å være forårsaket Ser på TV, spiller videospill eller jobber på datamaskinen. Men disse aktivitetene kan trette øyne, som kan forårsake en forverring av eSotropia.

Hvordan diagnostisert L’eksotement?

En diagnose utføres vanligvis basert på familiehistorie og visningstester. En oftalmolog eller en optometrist & # 8211; Spesialiserte leger i øyeproblemer & # 8211; de er de mest rustet til å diagnostisere denne lidelsen. De vil spørre deg symptomer, familiehistorie og andre helsemessige forhold for å hjelpe dem med å gjøre en diagnose.

Legen vil også lede en rekke visningstester. Disse kan inkludere:

 • Les brev fra et øye kart hvis barnet ditt er stort nok til å lese
 • Plasser en serie linser foran øynene for å se hvordan du kan bryte ned lyset
 • Test ser på hvordan man fokuserer øynene dine
 • Bruker dilating øyedråper for å bidra til å forstørre øyne elever og tillate en lege å undersøke sin interne struktur

Hvordan det behandles L’eksotement?

Når feiljusteringen av øynene oppstår alle livets begynnelse og driften er sjelden, kan legen anbefale å se og vente. Behandling kan anbefales hvis driften begynner å forverres eller ikke forbedres, spesielt i et barn hvis syn og øye muskler fortsatt utvikler seg.

L’Behandlingsmål er å få øynene til å justere så mye som mulig og forbedre visningen. Behandlinger inkluderer:

 • Briller: briller som bidrar til å korrigere myopia eller # 8217; Hypermetropia vil bidra til å holde øynene justert.
 • Patch: Personer med Esotropia har en tendens til å favorisere det justerte øyet, deretter utsikten i # 8217; øye vendt mot utsiden kan svekke, noe som resulterer i amblyopi (lat øye). For å forbedre styrken og utsikten i det disalignerte øyet, anbefaler noen leger å bruke lappen til øyet og # 8220; god & # 8221; I flere timer om dagen for å oppmuntre deg til å bruke L’svakere øye.
 • Øvelser: Legen din kan foreslå en rekke øyeøvelser for å forbedre konsentrasjonen.

I noen tilfeller kan legen også anbefale kirurgi for å tilpasse øyemuskulaturen. L’Intervensjon utføres under generell anestesi for et barn og et lokalt lammende middel for en voksen. Noen ganger må Intervensjonen gjentas.

Hos voksne, l’kirurgi betyr vanligvis ikke visningen. I stedet kan en voksen velge å gjennomgå kirurgi for å få øynene til å se ut.

Hva er perspektivet?

L’eksotement er vanlig og herdbar, spesielt hvis diagnostisert og korrigert i ung alder. På ca 4 måneder skal øynene justeres og i stand til å fokusere på. Hvis du oppdager en feiljustering etter dette punktet, kontroller det det fra en oftalmolog.

Eksperter observerer at den ubehandlede eksotementet har en tendens til å forverres over tid og sjelden forbedrer spontant.