Et populært stoff som hjelper til med å lindre fibromyalgismerter er på Choppi

Du vil bruke et alternativt stoff med milde opiumlignende effekter for å behandle kroniske smerter?

Du ville se etter det, selv om folk ba om at det ble oppført som et kontrollert stoff?

Noen mennesker, inkludert fibromyalgipasienter, gjør nettopp det. De brukte kratom for å bekjempe kroniske smerter.

Akkurat nå er stoffet lovlig de fleste steder, men i Florida kan det snart endre seg.

Kratom, eller bladene til Mitragyna speciosa-treet, kan tygges for å gi en medikamentlignende effekt. Kratom har blitt brukt i tusenvis av år i noen Sørøst-asiatiske land, men på grunn av rapporter om stoffets påståtte hallusinogene og vanedannende egenskaper, kan det snart bli vanskeligere å finne.

Den republikanske senatoren Greg Evers sendte et lovforslag til Florida-senatet som ville legge kratom til Sunshine States liste over kontrollerte stoffer. Regningen, SB 764, ble innført 6. februar godkjent restriktivt av Senatets strafferettskomité 10. mars.

Lovforslaget sørger for ytterligere to stopp i komiteen før den når senatkammeret. En husversjon av lovforslaget har ennå ikke blitt hørt av en komité.

Kratom er forbudt i Thailand, Malaysia, Australia og Burma, samt i Tennessee, Indiana, Wisconsin og Vermont i USA.

Imidlertid bruker mennesker rundt om i verden kratom for å lindre muskelsmerter etter anstrengelse eller i selvbehandling av en opiatavhengighet, iht en studie publisert i 2013 i Neuroscience & Bioatferdsanmeldelser.

Se den: en video som bryter ned fibromyalgi «

Et av de aktive midlene til kratom er mitragynin, som kan gi opiumlignende effekter. Den virker også muskelavslappende og anti-inflammatorisk.

Studier viser imidlertid at kratom har potensial for misbruk og kan føre til kognitiv svikt. En studie, publisert i 2014 av Society for the Study of Addiction, fant at når det ble isolert fra kratom, forårsaket mitragynin angst og kognitive forstyrrelser hos rotter og mus.

Inntil effekten av kratom er fullt kjent, ber forskerne om forsiktighet. En anmeldelse, publisert i 2012 i The Journal of the American Osteopathic Association, rådet leger til å gjøre seg kjent med stoffets tilgjengelighet, brukervaner og tilgjengelig forskning.

Opplev smerten? Hvordan finne ut om det er tretthet eller fibromyalgi «

Alt er ikke tapt for de som kan trenge kratom til medisinske formål. Regningen i Florida gir «et unntak fra planen for ethvert farmasøytisk produkt godkjent av United States Food and Drug Administration (FDA) som inneholder mitragynin».

Pasienter, som de som har fibromyalgi, kan kanskje ikke få kratomblader hvis regningen blir godkjent, men de kan bli foreskrevet et FDA-godkjent stoff som inneholder mitragynin.

Dette unntaket kan være avgjørende for enkelte brukere i USA.

Torsdag mislyktes et annet fibromyalgi-medisin i en studie etter markedsføring. Pfizer Lyricas smertestillende legemiddel mislyktes under behandlingstester hos ungdom med fibromyalgi. Lyrica er imidlertid godkjent for ulike bruksområder i 139 andre land og regioner, og er også godkjent i USA for behandling av andre sykdommer.

Medisinene som er tilgjengelige for å behandle fibromyalgi «