Essensielle oljer er gode for hjertes helse?

Når det gjelder hovedårsaken til døden i USA, kardiovaskulær sykdom triumf alle de andre. Og dette er sant for både menn og kvinner. Hjerte sykdommer dreper 610 000 mennesker i USA hvert år & # 8211; ca 1 av 4 dødsfall.

Redusere risikoen for hjertesykdom innebærer å gi enkle endringer i din livsstil, hvordan å slutte å røyke, redusere alkoholforbruket, intelligente spisevaner, daglig trening og overvåking av kolesterol og blodtrykk.

L & # 8217; Aromaterapi er bra for hjertet?

Brukes i medisin i århundrer, essensielle oljer er parfymerte forbindelser avledet hovedsakelig av destillasjon av blomster, blader, tre og plantefrø.

Essensielle oljer må inhaleres eller fortynnes i en vektorolje og påføres huden. Ikke bruk essensielle oljer direkte på huden. Ikke ta inntatt essensielle oljer. Noen er giftige.

bro Forskere er D & # 8217; enighet at det ikke er noen endelige bevis på at aromaterapi har terapeutiske effekter på mennesker med hjertesykdom, men C & # 8217; er Noen tester at aromaterapi kan senke stress og stress, som er risikofaktorer for hypertensjon. EN 2012 studie Oppdaget at aromaterapi med essensielle oljer kan senke blodtrykket gjennom avslapning.

Det er imidlertid verdt å merke seg at bare korte aromaterapiperioder er nyttige. I henhold til samme studio, en «8217; visning som varer mer enn en & # 8217; nå har motsatt effekt.

Hvis du ønsker å prøve å bruke essensielle oljer for å redusere risikoen for hjertesykdom, er disse noen av dine beste spill:

Basil

Dette & # 8220; ekte gress & # 8221; vises i pesto, suppe og pizza. Inneholder en solid dose vitamin K og magnesium. Også ekstrahert fra basilikumbladene Potensielt show Å senke dårlige kolesterolnivåer, ellers kjent som LDL (lavdensitetslipoproteiner). LDLS spiller en viktig rolle i # 8217; aterosklerose ved å deponere fettmolekyler langs veggene i arteriene.

Cassia

Å holde blodsukkernivået bidrar ikke bare til å forhindre diabetes, men også hjertesykdommer. Dette skyldes at det uregulerte høyt blodsukkeret kan øke mengden plakk som dannes på veggene i arteriene. Søket viser Quell & # 8217; Cassia Flower Extract reduserer blodsukkernivået som øker plasmainsulinet.

Salvie sclarea

Søk fra Korea viser at Dampene D & # 8217; hvite rosa blomsterolje av denne brede bladbusken er effektive for å redusere systolisk blodtrykk (det høyeste antallet i blodtrykksavlesning).

Cypress

Stress og strømmen, har en direkte effekt på blodtrykket og hjertets generelle helse. Vurdere l & # 8217; cypress olje som, hvis den brukes i aromaterapi massasje, gir Avslapping, letthet og kortsiktig lettelse fra tretthet.

Eukalyptus

Vanligvis forbundet med produkter for å lindre forkjølelse som hosteputer, Eucalyptus er også bra for hjertet. Sekund et studio, L & # 8217; Innånding av infundert luft med eukalyptusolje kan signifikant redusere blodtrykket.

Ingefær

En base mat av asiatisk mat, ingefær fra # 8217; Litt søt lukt har ikke bare antioksidantegenskaper og hjelper med kvalme, men også å drikke ingefærekstraktet i vann er lovende i Hemmer LDL.

Helichrysum

Kanskje ikke gjenkjennelig som andre i denne listen, Helicriso, med sine stokkblomster, kom ut i en studere som fokuserte på hans kardiovaskulære effekter. Det viste seg å være en «8217; annet potensielt alternativ for høy blodtrykksstyring.

Lavendel

En langvarig fast dato for hagen på baksiden, finner denne blå-violette blomsten sin vei i parfymer, i såper og er til og med påkalt for å fjerne mygg. Forskning & # 8211; Undersøkelser i duften av # 8217; lavendelolje fant at den produserer en stat d & # 8217; rolig og avslappet sjel i de som inhalerer det.

Marjoram

Hvis inhalert, oljen til denne Middelhavet urt (og smal i forhold til oregano) senker blodtrykket. Slapp av blodkar ved å stimulere parasympatisk nervesystemet, noe som forbedrer blodstrømmen.

Ylang Ylang

I 2013 undersøkte forskerne hvilken effekt ville ha hatt parfymeinnånding av denne blomsten i denne blomsten i Sørøst-Asia på en gruppe sunne menn. De rapportert At duften har hatt en slags beroligende respons og senket både hjertefrekvens og blodtrykk.