Erstatningsventiloperasjon som behandling av hjertesykdommer | Healthline

Grunner til erstatning

Hjerteventilene er ansvarlige for strømmen av blod rik på næringsstoffer gjennom hjertets rom. Hver ventil skal lukke helt etter å ha introdusert blodbanen. De syke hjerteventilene er ikke alltid i stand til å utføre jobben som de burde.

Stenosen, eller en krymping av blodkar, betyr at en mengde blod lavere enn normale strømmer til hjertet. Dette forårsaker muskeljobber mer. Selv ventilene som mister, kan representere et problem. I stedet for å stramme hermetisk, kan en ventil forbli litt åpen, slik at blodet blomstrer alle & # 8217;. Dette kalles regurgitation. Tegn på ventil kardiopati kan inkludere:

 • utmattelse
 • svimmelhet
 • svimmelhet
 • pust
 • cyanose
 • brystsmerter
 • flytende oppbevaring, spesielt i nedre lemmer

Reparasjonen av hjerteventiler er også en løsning for valvulær hjertesykdom. I noen mennesker er skaden for avansert, og det eneste alternativet er den totale utskiftningen av valven.

Typer av erstatningsventiler

De mekaniske og biologiske ventilene brukes til å erstatte de defekte ventilene. De mekaniske ventiler er kunstige komponenter som har samme formål som en naturlig hjerteventil. De er skapt av karbon- og polyestermaterialer som menneskekroppen tolererer godt. Kan vare mellom 10 og 20 år. Imidlertid er en av risikoen forbundet med mekaniske ventiler blodpropper. Hvis du mottar en mekanisk hjertventil, må du ta blodvæsken for resten av livet ditt for å redusere risikoen for hjerneslag.

De organiske ventiler, også kalt bioprosiske ventiler, er skapt av humane eller animalske stoffer. Det er tre typer organiske hjerteventiler:

 • En justerbar eller en homotraplant består av vev tatt fra hjertet av en menneskelig donor.
 • En svinekjøttventil er laget med svinekjøtt. Denne ventilen kan implanteres med eller uten en ramme som kalles stent.
 • En bovintventil er laget med ku stoff. Den kobles til hjertet ditt med silikongummi.

Økologiske ventiler øker ikke risikoen for å utvikle blodpropper. Dette betyr at det mest sannsynlig vil du ikke trenger å engasjere seg for et liv av anti-koagulasjonsmedisiner. En bioprotetisk varer ikke så mye som en mekanisk ventil og kan kreve erstatning på en fremtidig dato.

Legen din vil gi deg råd om hva slags hjerteventil tar i henhold til:

 • din alder
 • Din generelle helse
 • Din evne til å ta antikoagulant medisiner
 • L’Enhetens sykdom

Typer av ventil erstatning kirurgi

Erstatning av aorta ventilen

Aorta-ventilen ligger på venstre side av hjertet og fungerer som en utstrømningsventil. Dens oppgave er å tillate blodet å forlate venstre ventrikel, som er det viktigste hjemmepumpekammeret. Hans oppgave er også å lukke slik at blodet ubevisst i venstre ventrikel. Det kan være nødvendig å kirurgi på aortakventilen hvis du har en medfødt defekt eller en sykdom som forårsaker stenose eller regurgitasjon.

Den vanligste typen medfødt anomali er en bicuspid ventil. Normalt har aortakventilen tre seksjoner av stoff, notater som brosjyrer. Dette kalles tricuspid ventil. En feilventil har bare to klaffer, så det kalles bicuspid ventil. En nylig studie fant at erstatningskirurgiet til aortakventilen har en 94 prosent Femårig overlevelsesrate. Overlevelsesrate avhenger av:

 • din alder
 • Din generelle helse
 • Andre medisinske forhold du har
 • Din CARDIAC-funksjon

Mitral ventil erstatning

Mitralventilen ligger på venstre side av hjertet. Tjener som en tilstrømningsventil. Dens oppgave er å tillate blod fra det venstre atriumet å strømme inn i venstre ventrikel. Kirurgi kan være nødvendig hvis ventilen ikke åpnes eller lukkes helt. Når ventilen er for stram, kan det gjøre blodinnløpet vanskelig. Dette kan forårsake sikkerhetskopiering, forårsaker trykk i lungene. Når ventilen ikke lukker riktig, kan blodet gå tilbake til lungene. Dette kan skyldes en medfødt defekt, en infeksjon eller degenerativ sykdom.

Den defekte ventilen vil bli erstattet med en kunstig metallventil eller en biologisk ventil. Metallventilen varer et liv, men krever blodfluidiserende ansettelse. Den biologiske ventilen varer fra 15 til 20 år og vil ikke bli bedt om å ta medisiner som fluidiserer blod. Den femårige overlevelsesraten handler om 91 prosent. Følgende faktorer spiller også en rolle i overlevelsesraten:

 • din alder
 • Din generelle helse
 • Andre medisinske forhold du har
 • Din CARDIAC-funksjon

Spør legen din om å hjelpe deg med å evaluere dine personlige risikoer.

Dobbeltventil erstatning

En dobbeltventilutskifting er en erstatning av både mitral og aorta ventil, eller Dell’hele venstre side av hjertet. Denne typen operasjon er ikke så vanlig som de andre og dødeligheten er litt høyere.

Pulmonal ventil erstatning

Pulmonalventilen skiller lungearterien, som bærer blodet til lungene for oksidasjon, og høyre ventrikel, som er et av hjertets rom. Hans oppgave er å tillate blod å strømme fra hjertet til lungene gjennom lungearterien. Behovet for å erstatte lungventilen skyldes vanligvis stenosen, som begrenser blodbanen. Stenose kan skyldes en medfødt defekt, en infeksjon eller et karcinoid syndrom.

Prosedyren

Kardialventil substitusjon kirurgi utføres under generell anestesi med konvensjonelle eller minimal invasive teknikker. Konvensjonell kirurgi krever en bred og # 8217; navle. Hvis du har mindre invasiv kirurgi, kan lengden på snittet ditt være kortere, og du kan også redusere risikoen for infeksjon.

For at en kirurg, må du fjerne den sykeventilen og erstatte den med en ny, ditt hjerte må stoppes. Du vil bli plassert på en bypass-maskin som holder blodet sirkulerer gjennom kroppen din og lungene dine under operasjonen;. Din kirurg vil utføre graveringer i # 8217; aorta, gjennom hvilken ventilene vil bli fjernet og erstattet. C’Det er nesten en fil 2 prosent Risikoen for døden forbundet med ventil erstatningsintervensjon.

gjenoppretting

De fleste mottakere av kardiatventilutskiftningen forblir på sykehuset for ca. xnumx-xnumx dager. Hvis din intervensjon var minimalt invasiv, kan du gå hjem før. Medisinsk personale vil tilby smertestillende stoffer som trengs og overvåker kontinuerlig blodtrykk, puste- og hjertefunksjon i løpet av de første dagene etter kardialventilutskiftningen.

Komplett utvinning kan ta noen uker eller opptil flere måneder, avhengig av hastigheten på helbredelse og typen operasjon som utføres. Infeksjonen er hovedrisikoen umiddelbart etter kirurgisk inngrep, slik at sterile snitt er av største betydning. Kontakt alltid legen din umiddelbart hvis du har symptomer som indikerer en infeksjon på 8217, for eksempel:

 • feber
 • frysninger
 • Ømhet eller hevelse i graveringsstedet
 • Dreneringsøkning fra graveringsstedet

Oppfølgingsavtaler er viktige og hjelper legen din å avgjøre når du er klar til å gjenoppta dine daglige aktiviteter. Pass på at du har et støttesystem på plass for følgende klokkeslett ALLE & # 8217;. Be familie og venner for å hjelpe deg hjemme og følge deg med medisinske besøk mens du gjenoppretter.