Erklæring om ikke-ansvar på helseinformasjon

Healthline Media Inc er en digital utgiver og tilbyr ikke sin personlige helse eller medisinsk rådgivning. I tilfelle en medisinsk nødsituasjon, kaller det umiddelbart lokale beredskapstjenester eller besøker nødkammeret eller nærmeste presserende assistanse senter. Du må konsultere helsepersonell før du starter et ernæringsprogram, kosthold, mosjon, fitness, medisinsk eller velvære.

Dette innholdet, utviklet gjennom samarbeid med autoriserte medisinske fagfolk og eksterne samarbeidspartnere, inkludert tekst, grafikk, bilder og annet materiale som finnes på nettsiden, app, nyhetsbrev og produkter (& # 8220; innholdsinnhold og generell natur og kun for informasjonsformål og utgjør ikke medisinsk rådgivning; Innholdet er ikke ment å erstatte råd, diagnose eller profesjonell medisinsk behandling. Rådfør deg alltid med legen din eller annen kvalifisert helsetjenester for eventuelle spørsmål du kan ha på en medisinsk tilstand, prosedyre eller behandling, enten det er et reseptbelagte legemiddel, et benk-top-stoff, av et vitamin, et supplement eller en «8217; urtealternativ. Healthline Media garanterer ikke effekten eller sikkerheten til produktene eller behandlingene som er beskrevet i innholdet i Healthline Media. Helseforhold og informasjon om legemidlene er underlagt endring og ikke har til hensikt å dekke alle mulige bruksområder, indikasjoner, forholdsregler, advarsler, farmakologiske interaksjoner, allergiske reaksjoner eller bivirkninger. Healthline Media anbefaler ikke eller godkjenner en bestemt test, lege, klinisk omsorgsleverandør, produkt, prosedyre, mening, service eller annen informasjon som kan nevnes i nettsteder, i appene og innholdet i Healthline Media.

Utelukkelsene i ansvar som finnes her, er gitt på denne siden for enkel referanse. Disse utelukkelsene i ansvaret integrerer og er en del av Healthline-gjennomsnittet Forhold d’bruk.

Oppdatert i juli 2019.