Erektil dysfunksjon og sykling: Du bør være bekymret?

Beskrivelse

Sykling er en populær aerobic treningsmodus som brenner kalorier ved å styrke benmuskulaturen. Mer enn en tredjedel av amerikanerne rides på sykkel, ifølge en undersøkelse av Breakaway Research Group. Noen mennesker kjører av og til for moro og andre mennesker er mer alvorlige syklister som tilbringer timer om dagen på sykkel.

Menn som kommer på sykkel, kan ha ereksjonsproblemer som en utilsiktet konsekvens av å bruke for mye tid på sykkel sete. Koblingen mellom kjøreproblemer og ereksjon er ikke ny. Faktisk har den greske Hippocrates Doctor identifisert seksuelle problemer i mannlige riddere når han sa, & # 8220; de kontinuerlige hoppene på hestene gjør dem egnet for samleie.& # 8221;

Det er derfor sykling kan påvirke din evne til å nå en ‘8217; ereksjon og hvordan du kan hindre sykling fra å sette en bremse til sexlivet ditt.

Hvordan sykling påvirker ereksjonene?

Når du sitter på en sykkel i lange perioder, utøver setet et trykk på perineum, A’område som går mellom # 8217; anus og penis. Perineumet er fullt av arterier og nerver som leverer blod rik på oksygen og følelser til penis.

For at en mann har en «8217 ereksjon, sender nervøse pulser fra hjernen eksitasjonsmeldinger til penis. Disse nervesignalene tillater blodårene å slappe av, øke blodstrømmen gjennom arterier i penis. Ethvert problem med nerver, blodkar eller begge kan hindre deg i å ha en ereksjon. Dette kalles erektil dysfunksjon (DE).

I de siste tiårene har forskere oppdaget at noen mannlige syklister utvikler skade på nervehuset, den viktigste nerven i perineum og alle «arteriens besvimelse, som sender blod til penis.

Menn som tilbringer mange timer på sykkel har rapportert nummenhet og vanskeligheter med å nå ereksjonen. Eksperter mener at de starter når arterier og nerver forblir fanget mellom sykkelenes smale sete og pubic-beinene i syklisten.

Hvordan redusere risikoen for de

Med noen endringer kan du fortsatt kjøre for trening og moro uten å ofre ditt kjære liv.

Her er noen endringer du kan gjøre for å redusere risikoen for ED:

  • Endre ditt stramme sykkel sete for noe bredere med en ekstra polstring som støtter din perineum. Videre velger du et sete uten en nese (det vil ha en rektangulær form) for å redusere trykket.
  • Dumbbell. Lene fremover for å heve ryggen fra setet og vil lette perineum-presset.
  • Bruk polstrede sykkel shorts for å få et ekstra nivå av beskyttelse.
  • Reduser L’# 8217; treningsøkt. Pedal i mindre timer om gangen.
  • Gjør vanlige pauser i lange reiser. Gå eller stå regelmessig på pedalene.
  • Bytt til en tilbaketrukket sykkel. Hvis du bruker mye tid på sykling, ligger det mer delikat på ditt perineum.
  • Endre treningsrutinen. I stedet for å gå utelukkende på sykkel, går det fra jogging, svømming og andre former for aerobic trening. Gjør sykkeldelen av et komplett treningsprogram.

Hvis du merker smerte eller nummenhet i # 8217; området mellom endetarmen og skrotumo, stopper du pedalen for en PO & # 8216;.

Hva å gjøre i tilfelle av ed

Selv om det vanligvis ikke er permanent, L’og # 8217; nummenhet forårsaket av sykling kan vare i flere uker eller måneder. Den enkleste løsningen er å redusere turer på sykkel eller stoppe det. Hvis de passerer flere måneder og fortsatt har problemer med å nå ereksjonen, kontakt din primære lege eller urolog;. En medisinsk tilstand som en hjertesykdom, et problem med nerver eller restoperasjonseffekter kan være andre mulige årsaker til DE DE DE.

Avhengig av årsaken til problemet ditt, kan legen din foreskrive et av stoffene, og du kan ha sett annonsert på TV, inkludert:

  • Sildenafil (Viagra)
  • Tadalafil (Cialis)
  • Vardenafil (Levitra)

Disse stoffene øker blodstrømmen til penis for å produsere en ‘8217; ereksjon. Men vurder dem nøye fordi disse stoffene kan ha alvorlige bivirkninger. Narkotika for erektil dysfunksjon anbefales ikke for de som tar nitrater (nitroglyserin) for brystsmerter og mennesker med blodtrykk svært lav eller høy, leversykdom eller nyresykdom. Andre legemidler er også tilgjengelige for behandling av de, samt ikke-farmakologiske alternativer som penis og plantepumper.

Her er 5 urter å hjelpe og »

Snakk med legen din

Du trenger ikke å gi opp sykling. Bare gjør noen endringer i løpet av løpet. Hvis du utvikler og snakker med legen din om hva som forårsaker problemet og finner løsningen som vil gjenopprette sexlivet ditt trygt og effektivt.