Erektil dysfunksjon og L-arginin: Oppdag fakta

Herbal kosttilskudd og erektil dysfunksjon

Hvis du har å gjøre med erektil dysfunksjon (DE), kan du være villig til å vurdere mange behandlingsalternativer. Det er ingen mangel på urte kosttilskudd som lover rask omsorg. Et tips: oppmerksomhet. Få tester støtter bruken av de fleste kosttilskudd for å effektivt behandle’e. Men kosttilskudd og kombinasjoner av kosttilskudd invaderer markedet.

Et av de vanligste kosttilskuddene markedsføres for å behandle L’og det er L-arginin. Det finnes naturlig i kjødet, fjærfe og fisk. Det kan også utføres kort i laboratoriet.

Cos’er l-arginin?

L-arginin er en aminosyre som bidrar til å produsere proteiner. Det blir også nitrogenoksydgass (nei) i kroppen. Nei det er viktig for erektil funksjon fordi det hjelper blodkarene til å slappe av, så mer oksygenrikt blod kan sirkulere gjennom arterier. En sunn blodstrøm til penis arterier er avgjørende for normal erektil funksjon.

Effektivitet av L-arginin

L-arginin har blitt mye studert som mulig behandling for behandlingen for … og mange andre forhold. De på resultatet antyder at supplementet, selv om det generelt er trygt og godt tolerert av de fleste menn, vil ikke bidra til å gjenopprette en sunn erektil funksjon. Mayo Clinic gir L-arginin en grad C når det gjelder vitenskapelig bevis på behandling og suksess.

Imidlertid blir L-Arginin ofte kombinert med andre kosttilskudd, som har forskjellige resultater. Her er hva forskningen har å si:

L-arginin og yohimbinhydroklorid

Yohimbina-hydrokloridet, også kjent som yohimbin, er en godkjent behandling for L & # 8217;. I 2010 studere av kombinasjonen av L-arginin og yohimbinhydroklorid har oppdaget at behandlingen viser noen løfter. Imidlertid viste studien at behandlingen kun er ment for og mild til moderat.

L-arginin og piknogenol

Selv om L-arginin alene ikke kan behandle DE, kan kombinasjonen av L-arginin og et urte supplement kalt Picnogenol hjelpe. Et studio i Journal of Sex and Marital Therapy Det har oppdaget at L-arginin og piknogenol kosttilskudd har hjulpet et betydelig antall menn i alderen 25 og 45 år med og for å oppnå normale ereksjoner. Behandlingen har heller ikke forårsaket bivirkninger som oppstår med narkotika og.

Pycnogenol er et kommersielt navn for et supplement tatt fra furubarken til et tre som heter Pinus Pinaster. Andre ingredienser kan inkludere peanøtt hudekstrakter, frø D’druer og bark av amamelid.

Bivirkninger

Som ethvert stoff eller supplement, har L-arginin flere mulige bivirkninger. Disse inkluderer:

  • Økt blødningsrisiko
  • Usunn kalium ubalanse i kroppen
  • Endring i blodsukkernivåer
  • Redusert blodtrykk

Du bør være oppmerksom på å ta med L-Arginin hvis du også antar stoffer for DE, som Sildenafil (Viagra) eller Tadalafil (Cialis). L-arginin kan gi blodtrykk lavere, så hvis du har lavt trykk eller tar medisiner for å kontrollere blodtrykket, bør du unngå L-arginin eller konsultere en lege før du prøver det.

Snakk med legen din

Du bør snakke med legen din dersom du har symptomer på de. I mange tilfeller, «8217; og har en underliggende medisinsk årsak. Og for mange menn, selv stress og forholdsproblemer er faktorer.

Før du tar medikamenter eller kosttilskudd, bør du vurdere å prøve hjemme rettsmidler for å forbedre erektilfunksjonen. Miste vekt gjennom vanlig trening og et sunt kosthold kan hjelpe hvis du er overvektig eller overvektig. Fakta A’Bedre ide om hvordan kostholdet ditt kan forbedre seksuell funksjon.

Hvis du røyker, stopp. Røyking ødelegger blodårene, så stopp så snart som mulig. Legen din kan anbefale produkter og programmer som har vist seg å hjelpe folk å slutte å røyke og unngå tilbakefall.

L’og kan behandles med reseptbelagte legemidler som er ansatt av millioner av menn med få, om ikke noen, bivirkninger. Ha en åpen samtale med legen din eller urologen på de for å få hjelp og for å se om de kan være et symptom på en annen tilstand som krever oppmerksomhet. Finn ut mer om hvem du kan snakke om e.