Erektil dysfunksjon hos unge menn: Statistikk, årsaker, 7 behandlinger og mer

Forstå erektil dysfunksjon (DE)

L’ereksjon innebærer hjernen, nerver, hormoner, muskler og sirkulasjonssystem. Disse systemene jobber sammen for å fylle ut blodet erektilvevet i penis.

En mann med erektil dysfunksjon (DE) har problemer med å få eller opprettholde en ereksjon for samleie. Noen menn med de er ikke helt i stand til å få en & # 8217;. Andre har problemer med å holde ereksjonen i mer enn kort tid.

Og dets mest utbredt Blant de eldre mennene, men påvirker også yngre menn i store mengder.

Det er mange mulige årsaker til de, og mange av dem kan behandles. Fortsett å lese for å lære mer om årsakene til de og hvordan det blir behandlet.

Utbredelse av ED

De University of Wisconsin Rapporter en omtrentlig korrelasjon mellom prosentandelen menn som lider av mild og moderat og deres tiår av livet. Med andre ord, ca 50% av mennene over 50 og 60% av mennene på 60 år lider av de små.

TIL 2013 studie Publisert i Journal of Seksal Medicine antyder at de yngre mennene i det som var mest vanlig enn tidligere antatt.

Forskere har oppdaget at de fanget 26% av voksne menn under 40 år. Nesten halvparten av disse unge hadde en seriøs de, mens bare 40% av eldre menn med de hadde en seriøs de.

Forskerne har også lagt merke til at yngre menn med de de de fleste sjanser for eldre menn med de røyker eller bruker ulovlige rusmidler.

Fysiske årsaker til ed

Du kan føle deg ubehagelig i å diskutere og med legen din. Det er imidlertid verdt å ha en ærlig samtale, siden adressen kan føre til tilstrekkelig diagnose og behandling.

Legen din vil be om din komplette medisinske og psykologiske historie. De vil også utføre en fysisk undersøkelse og velge laboratorietester, inkludert en test av testosteronnivået.

L’og har forskjellige potensielle fysiske og psykologiske årsaker. I noen tilfeller kan DE-en tidlig tegn på en alvorlig helsetilstand.

Hjerteproblemer

Få og vedlikeholde en’ereksjon krever en sunn sirkulasjon. Arteriene hindret, en tilstand som kalles atherosklerose, er en mulig årsak til de.

L’Hypertensjon kan også føre til ed.

Diabetes

L’og kan være et tegn på diabetes. Dette skyldes at høyt blodsukkernivåer kan skade blodkarene, inkludert de som er ansvarlige for å levere blod til penis under ereksjonen.

Fedme

L’Fedme er en risikofaktor for diabetes og L’hypertensjon. Unge overvektige menn bør ta tiltak for å miste overflødig vekt.

Hormonelle lidelser

Hormonelle lidelser, som det lave nivået av testosteron, kan bidra til DE. En annen mulig hormonell årsak til DE er økningen i prolaktinproduksjon, et hormon som produseres av hypofysen.

Videre kan et nivå av skjoldbruskhormon unormalt høyt eller lavt forårsake e. Unge menn som bruker steroider for å bidra til å bygge muskelmasse, er også i høyere risiko for ed.

Psykologiske årsaker til ed

Seksuelle spenningsfølelser som fører til ereksjonen begynner i hjernen. Forhold som depresjon og angst kan forstyrre denne prosessen. Et av de viktigste tegnene på depresjon er tilbaketrekking fra ting som når de var fornøyd, inkludert samleie.

Selv stress relatert til arbeid, penger og andre livsarrangementer kan bidra til # 8217; og. Selv forholdsproblemer og dårlig kommunikasjon med en partner kan forårsake seksuelle dysfunksjoner både hos menn og kvinner.

Avhengighet av alkohol og narkotikamisbruk er andre vanlige årsaker til de blant unge menn.

Behandlinger for ED

Behandle årsaken til # 8217; og kan bidra til å løse problemet. Endringer i livsstil og naturlige rettsmidler gjør en positiv forskjell for noen menn. Andre drar nytte av narkotika, rådgivning eller andre behandlinger.

I henhold til de siste retningslinjene for American Urological Association (AUA), Noen grupper av menn kan trenge spesialiserte tester og evalueringer for å definere sine behandlingsplaner. Disse gruppene inkluderer unge menn og menn med en sterk familiehistorie av hjertesykdom.

Ignorere L’og anbefales ikke, spesielt fordi det kan være et tegn på andre helseproblemer.

Endringer i sunn livsstil

Å spise sunnere, gjør mer trening og å miste vekt kan hjelpe deg med å minimere problemer forårsaket av de. Slutte å røyke og redusere alkoholforbruket er ikke bare klokt generelt, men kan også hjelpe med L & # 8217;.

Hvis du er interessert i naturlige rettsmidler som urter, informer legen din før du prøver dem.

Kommunikasjon med partneren din er også viktig. L’Prestasjonsangst kan forverre andre årsaker til de.

En terapeut eller en annen psykisk helsepersonell kan være i stand til å hjelpe deg. Depresjonsbehandling kan for eksempel hjelpe til med å løse L’og og gir også ekstra fordeler.

Orale medisiner

Oral inhibitorer av type 5 fosfodiesterasi (PDE5) er reseptbelagte legemidler som kan bidra til å behandle # 8217; og. Disse stoffene anbefales før de vurderer flere invasive behandlinger.

PDE5 er et enzym som kan forstyrre handlingen av nitrogenoksidet (NO). NEI bidrar til å åpne blodkar i penis for å øke blodstrømmen og produsere en ‘8217; ereksjon.

Det er fire PDE5-hemmere som for tiden er på markedet:

  • Avanafil (Stredra)
  • Sildenafil (Viagra)
  • Tadalafil (Cialis)
  • Vardenafil (Staxyn, Levitra)

Bivirkninger kan inkludere hodepine, varme blinker, se endringer og magesykdommer.

Intracavernose injeksjoner

Alprostadil (Coverject, Edex) er en løsning som injiseres i penisbasen fra 5 til 20 minutter før samleie. Kan brukes opptil tre ganger i uken. Det er imidlertid nødvendig å vente minst 24 timer mellom injeksjoner.

Bivirkninger kan inneholde smerte og brenning i # 8217; kjønnsområdet.

Intraurterale suppositorier

Alprostadil er også tilgjengelig som skal erektil dysfunksjon. Selges som et muse (medisinert uretralsystem for ereksjon). Det skal brukes fra 5 til 10 minutter før’seksuell aktivitet. Unngå å bruke det mer enn to ganger i 24-timers buen.

Bivirkninger kan inneholde smerte og brenning i # 8217; kjønnsområdet.

Testosteron

Mennene hvis de er resultatet av et lavt nivå av testosteron, kan bli utsatt for testosteronbehandling. Testosteron

Den er tilgjengelig i en rekke former, inkludert geler, patcher, orale tabletter og løsninger som injiseres.

Bivirkninger kan inneholde dårlig humør, akne og prostata vekst.

Vakuumbegrensningsenheter

Andre behandlingsalternativer kan tas i betraktning hvis stoffene har helt lykkes. Vakuumbegrensningsenheter er generelt trygge og effektive.

Behandlingen inkluderer posisjonering av en sylinder på penis. Du lager et vakuum alt’interiør i sylinderen. Denne døren til A’ereksjon. Et band er plassert rundt bunnen av penis for å bevare ereksjonen og sylinderen er fjernet. Bandet må fjernes etter ca. 30 minutter.

Du finner en på Amazon.

Kirurgi

L’siste utvei for menn med de er anlegget av en halvan protese.

De enkle modellene tillater penis å bøye nedover for vannlating og mot l’høy for samleie. De mest avanserte plantene tillater væsken å fylle anlegget og danne en ereksjon.

Det er risiko forbundet med denne operasjonen, så vel som hvilken som helst operasjon. Det bør vurderes bare etter at andre strategier har mislyktes.

Vaskulær kirurgi, som tar sikte på å forbedre blodstrømmen i penis, er et annet kirurgisk alternativ.

Vær positiv

Og det kan være et ubehagelig emne å diskutere, spesielt for yngre menn. Husk at millioner av andre menn står overfor det samme problemet, og at det er behandlet.

Det er viktig å se etter en behandling for # 8217; og fordi det kan være et tegn på andre helseproblemer. Takle tilstanden direkte med legen din vil føre til raskere og tilfredsstillende resultater.