Equine Moskva Bites: Symptomer, Behandling og mer

COS’er en hestesko flue?

Det er sannsynlig at du har blitt bitt av en hestesko mer enn en & # 8217;. I noen regioner er Gnats praktisk talt uunngåelige, spesielt i sommermånedene.

Hvis du ikke er kjent med dette irriterende insektet, er disse store mørke fluer. De er mer aktive i dagslyset, spesielt om sommeren. Generelt kan du gjenkjenne en hestfly fra sin størrelse. Disse fluene er omtrent tommelen lenge, noe som gjør dem mye større enn en middels flue.

Hestflyter kan også skille seg fra fargen sin. Den øvre delen av en hestflue er hvit, typisk merket med noen vertikale svarte linjer. Det nedre segmentet av flyet er full svart.

Moscers finnes i hele Nord-Amerika og er svært fokusert på varme og fuktige stater, som Florida.

En hestesko vil bite meg?

Gnats angriper store pattedyr, som mennesker, hunder og, selvfølgelig hester.

De er mer tiltrukket av å flytte objekter og mørke gjenstander. De er også tiltrukket av’karbondioksid. Dette kan forklare hvorfor alle de sommeraktivitetene alle «åpner som gjør at du puster tungt og svette ser ut til å gjøre hestet flyr skiller seg ut.

Hvis du noen gang har trodd at en hestesko var på utkikk etter hevn, kan du være rett. Skadedyrsverdenen forklarer at flyr av hesten spesielt er veldig vedvarende. De er kjent for å forfølge sine ofre for en kort tid hvis deres første bit ikke gir dem det tilfredsstillende måltidet de håpet.

Hvordan er en hestfluebit?

Hvis du noen gang har blitt bitt av en hestfly, vet du det gjør vondt. Mandible av flyet er det som gjør disse bittene så smertefulle. Mandibelen er i hovedsak kjeften av’insekt. Den har en saksform og kan kutte direkte inn i huden.

Mandibelen er også utstyrt med små kroker for å hjelpe hestens å stoppe for å mate bedre. Når flyflyet er blokkert, spiser blod fra huden. Denne bitt kan forårsake en sterk brennende følelse. Det er vanlig å prøve kløe, betennelse og hevelse i # 8217; område av bitt. Du kan også utvikle en blåmerke.

Hestflygebiter er farlige?

Bortsett fra øyeblikkelig smerte, er equine flybittene generelt ikke skadelige for menneskets mann.

Disse bittene er vanligvis bare et problem for hester. Dette skyldes at hestflyene er hestinfeksjonsanlegg, også kjent som sumpfeber. Når de biter et hestedyr, kan de overføre denne farlige sykdommen for livet.

Hvis smittet kan en hest oppleve generell feber, blødning og sykdom. Noen hester presenterer ikke noen symptomer, men kan fortsatt overføre sykdommen til andre hester.

Hva skal jeg gjøre hvis en hestesko biter meg?

Du bør rengjøre biten og påføre en spray eller en antiseptisk benksalve for å holde såret rent og redusere irritasjonen og kløen. I de fleste tilfeller kan en hestflyvebit helbrede alene om noen dager.

Sørg for at du sjekker området for tegn på en infeksjon på 8217, som overdreven pus eller dårlig lukt. I tilfelle uvanlige symptomer, kontakt legen din.

Noen insektbitt kan forårsake mer alvorlige reaksjoner. Hvis du har problemer med å puste, en / 8217; utslett som sprer seg eller en forverring av smerte, bør du konsultere en lege.

Outlook

Hvis du har bitt fra en hestfly, vil bitt generelt helbrede om noen dager. Vanligvis vil ingen negative bivirkninger oppstå. Hvis biten din ikke er helbredet innen en uke, eller hvis du opplever uvanlige symptomer som svimmelhet eller forverring av smerte, bør du konsultere legen din. De kan evaluere din bite og bestemme eventuelle påfølgende trinn.

Hvordan kan jeg forhindre hestflygebiter?

For å hindre fremtidige equine-flybitt, bruk en avstøtende for insekter før du går ut av alt & # 8217;. Hvis mulig, følg lyse farger. Moscers er tiltrukket av mørkere farger, så dette kan hjelpe deg med å holde dem unna.

Sjekk: Hva forårsaket denne insektbiten forårsaket? »