Epsom saltbad i graviditet: Hva er fordelene?

Del på Pinterest

Epsom salt er alliert av en gravid kvinne.

Dette naturlige middelet for smerte og smerte har en bemerkelsesverdig lang historie. Det har blitt brukt i århundrer som behandling for ulike graviditetsproblemer.

Her er en titt på fordelene med Epsom-saltet under graviditeten.

COS’er Epsom Salt?

Epsom-saltet er faktisk risøbler. Dette skyldes at det ikke inneholder natriumklorid. Epsom-saltet er en krystallisert form av magnesium og sulfat, to mineraler som er tilstede i naturen.

Disse krystalliserte mineralene opprinnelig oppdaget som & # 8220; Salt & # 8221; Hva i dag kaller vi dem til Epsom, England. Epsom salt er i bruk i århundrer.

Slik bruker du Epsom Salt

Gravide kvinner kan bruke Epsom-saltet mens de er nedsenket i et kar. Epsom-saltet løses veldig lett i vannet. Mange idrettsutøvere bruker den i badekaret for å lindre muskelsmerter. Sverger som hjelper musklene til å gjenopprette etter en hard trening.

Bland ca 2 kopper Epsom salt i et varmt bad og senk i ca 12-15 minutter. Pass på at du holder temperaturen på # 8217; komfortabelt og ikke brennende vann. Heve for mye kroppstemperatur ved å nedsenke deg selv i et boblebad er farlig for barnets fremtid. Av denne grunn, de varme badene (eller vannet; veldig varmt bad vann) bør unngås under graviditet.

Fordelene

Det er flere fordeler i # 8217; ta salt fra Epsom salt under graviditet. Dette er de fem hovedgrunnene til at gravide kvinner anbefaler det.

1. Berolige disse musklene

Gravide kvinner kan finne at et bad med Epsom salt bidrar til å lindre muskelsmerter og ryggsmerter. Det anbefales ofte å behandle benkramper, et vanlig problem under graviditeten.

2. Lenitive for huden

Mange gravide kvinner oppdager at Epsom-saltet beroliger den forlengende huden. Også anbefalt å øke hastigheten på helbredelsen av kutt og små brannsår.

3. Hjelpe fordøyelsen

Gravide kvinner trenger ikke å innta Epsom-saltet med mindre legen ga deg spesifikke instruksjoner og anbefalinger om doseringen.

4. Redusere stress

Det antas at magnesium er en naturlig stressreduksjon. Mange gravide kvinner oppdager at Epsom-saltet bidrar til å roe sjelen.

5. Salt

Magnesiummangel er et helseproblem i USA. Epsom salt kan bidra til å erstatte en del av det vi savner i kostholdet vårt. Kontakt legen din dersom de er redd for ikke å ansette nok salt i kostholdet ditt. Ikke inntre Epsom-saltet med mindre legen din gir deg spesifikke instruksjoner.

Det er effektivt?

Noen undersøkelser tyder på at magnesiumsulfat absorberes gjennom huden. Det er derfor det brukes på et bad. Men noen eksperter sier at den absorberte mengden er for liten til å oppnå betydning.

Ingen hevder at Epsom Salt, hvis brukt på bad, liten eller ingen skade. Dette betyr at mange leger ser Epsom-saltet som en trygg måte å finne lettelse, selv om lettelsen ikke kan måles vitenskapelig.

Andre fordeler

En studie publisert på British Journal of Obstetrics and Gynekologi Overvåket kvinner til hvem intravenøs magnesiumsulfat ble administrert for behandling av preeklampsi. Preeklampsi er en potensielt farlig tilstand for livet som utvikler seg under en liten prosentandel av graviditetene.

I studien utført av de britiske, ble gravide fra hele verden med preeklampsi behandlet med magnesiumsulfat. Redusert risikoen for over 15 prosent. Faktisk brukte leger magnesiumsulfat til å behandle preeklampsi fra tidlig på 1900-tallet. Studien støttet tiår med bruk.

Epsom-saltet ble også brukt til å behandle fordøyelsesproblemer som halsbrann og forstoppelse. Men denne behandlingen krever forbruk av Epsom Salt. Dette er noe du aldri bør gjøre uten en legehåndbok.

Hvor å kjøpe Epsom Salt

Epsom-saltet er tilgjengelig på apotek og i mange dagligvarebutikker. Du finner en rekke merker og priser. Ikke c’det er ekte forskjell mellom ingen av dem. Men under graviditet, hold deg til det rene Epsom-saltet.

Ikke bruk produkter blandet med urter eller oljer for å unngå allergiske reaksjoner eller andre komplikasjoner.

Advarsler

Du bør aldri spise Epsom Salt. Under graviditeten, ikke drikk løs eller injiser den uten råd og # 8217; en legehjelp. Selv om sjeldne, overdose eller magnesiumsulfatforgiftning kan forekomme.