Epsom Salt Detox: Bruker, hvordan å gjøre det og mer

Cos’er en detox fra Epsom salt?

En detox fra salt er ikke det samme som heller kjøkkensaltet i badekaret. Avgiftningsbadene er vanligvis laget av Epsom Salt, som tillater mineraler til & # 8220; Ekstrakt & # 8221; Toksinene fra kroppen. Tilhengere kan si at dykket i et saltbad Epsom kan fjerne skadelige giftstoffer og balansere kroppen. De kan også si at det hjelper med:

 • Vektkontroll
 • Få lettelse fra de vondt musklene
 • Helseøkning
 • Slappe av

Epsom-saltet ligner på kjøkkensalt, men det er en helt annen forbindelse. Epsom-saltet består av både magnesium og sulfat, mens kjøkkensaltet er natrium.

Ifølge angivelig ble Epsom-saltet brukt i over 400 år, siden en engelsk bonde grunnla at Amara Water & # 8221; Amara vann & # 8221; I hans brønner hadde han betydelige helbredende egenskaper på utslett og skader. Les videre for å lære om fordelene med Epsom Salt og hvordan du bruker den på et bad.

Hva er fordelene med avgiftning fra Epsom Salt?

L’Magnesiumabsorpsjon er den største fordelen med et Epsom saltbad. Ytterligere studier er nødvendig for å bekrefte at kroppen din kan absorbere magnesium gjennom huden. En studie fra 2004 undersøkte 19 deltakere og fant en økning i magnesium og blodsulfatnivåer etter badene.

Fordeler Metodige Acts for en mykere hud Et 20 minutters bad kan myke huden, redusere betennelsen og Styrke den kutan barrieren For å holde huden hydrert, ømhet og muskelsmerter, 12 minutters bad for å redusere betennelse, muskelsmerter og spenning; C’Moderat test At magnesium kan redusere muskelkramper Avslapping og anti-stress 1 time soaking bad kan bidra til å lindre stress (magnesiummangel kan forårsake angst, depresjon og stress) soaking 20 minutter eller oral inntak: fra 10 til 30 gram for voksne; Fra 5 til 10 gram for barn i alderen 6 og oppover
(Snakk med legen din dersom du har et barn under 6 år) fører til intestinale bevegelser fra 30 minutter til 6 timer etter dosen. kan dra nytte av personer som er i fare for lave nivåer, inkludert de med fibromyalgi)

Tilleggsinformasjon: Bruk av Epsom salt som avføringsmiddel »

Noen av disse fordelene kan også skyldes temperatur og natur av selvbehov for et bad. Varme hjelper med avslapning, smerte og smerte.

Hvordan ta et avgiftningsbad på Epsom Salt

For å ta et bad av Epsom salt, kan du:

1. Bruk 2 Epsom Salt Cups for et standard badekar med varmt vann (aldri mer enn 101.5-102 ° Fahrenheit).

2. Hell salt under vanndispenseren;. Dette gjør at saltet skal oppløse seg raskere og blande helt på badet. Blandingen av vann skal være saponosa.

3. Fordyp i tanken i minst 12 minutter (eller 20, for forstoppelse).

For flere fordeler med aromaterapi, legg til essensielle oljer som lavendel, peppermynte eller meleleuca til badet ditt. Eller ta mer enn 12 minutter å virkelig slappe av og nyte litt & # 8216;.

For å lære mer: essensielle oljer kan bidra til å lindre smerte? »

For mindre applikasjoner kan du lage en Epsom saltpasta. Hvis du vil bruke salt på noen deler av kroppen, kan du lage en pasta med en liten mengde salt og vann og spre seg på den berørte kroppen.

Du kan kjøpe Epsom Salt i en naturlig matbutikk, i en matbutikk eller online. Unngå å bruke Epsom-saltet i badestamper, hydromassasjebassenger og jetfly med jets, med mindre produsenten sier det er ok.

Epsom salt fungerer for vekttap?

Tester på badene

Det er ingen bevis på at Epsom Salt Baths er effektive. Høyst, en’nå i et varmt bad kan hjelpe deg med å brenne ca 126 kalorier. Det er det samme som en 30 minutters spasertur, men uten fordelene med å øke fysisk styrke eller motstand. Vekttapsrapporter kan også skyldes svette og vekttap av vann;.

Drikkeprøver

Eksperter anbefaler ikke å drikke Epsom salt som avgiftning & # 8220; saltet & # 8221;. Mest vekttap vil være vekten av vannet, som vil bli gjenopprettet raskt når du slutter å drikke Epsom salt. Du kan også prøve diaré, da det også er en avføringsmiddel.

Gjør det i stedet for

Det er mye mer effektive og mer varige måter å få et sunt vekttap. De første trinnene inkluderer:

 • Følg et balansert og næringsrikt kosthold
 • jevnlig
 • øve på
 • Begrense inntaket av alkohol og sukker

L’Alkohol Depletes spesielt Magnesiums kropp, så du bør begrense alkoholdrikker hvis du ønsker å sjekke magnesiumnivåene dine.

For å lære mer: Alt du trenger å vite om vekttap »

Risiko og bivirkninger av Epsom Salt Baths

Snakk med legen din om enhver tvil du har på et saltbad Epsom. Risikoen for bivirkninger av et bad av Epsom salt er lave. Kroppen din vil ikke absorbere så mye magnesium gjennom huden. Et saltbad Epsom er også relativt trygt for barn, men du bør ta ytterligere forholdsregler for å hindre at barnet ditt drikker saltvann Epsom.

Gravide kvinner, barn og personer med redusert nyrefunksjon bør unngå å ta oral magnesium. Hvis nyrene ikke virker på optimale nivåer, kan kroppen din ikke være i stand til å kvitte seg med overflødig magnesium, og sette deg i fare for alvorlige helsekomplikasjoner.

Bivirkningene av magnesium overdose, vanligvis fra # 8217; inntak, inkluderer:

 • sløvhet
 • tåkesyn
 • Svimmelhet eller besvimelse
 • Pusteproblemer
 • øke eller redusere i urinering
 • Heartbeat Slowdown
 • muskel svakhet

Bivirkninger er sjeldne hos personer med normal nyrefunksjon. Kontakt lege dersom symptomene vedvarer eller ikke forbedres.

Alt du trenger å vite om Epsom Salter

Sjekk med legen din dersom du er i tvil om å ansette et Epsom bad på grunn av magnesium overdose. Selv om flere studier er nødvendige for å demonstrere Epsom saltbadene eller # 8217; magnesiumabsorpsjon gjennom huden, fortsetter folk å signalere fordeler.

For den gjennomsnittlige personen kan en saltbadavgiftning ha mer eksternt enn interne fordeler. Du vil nok legge et bad av Epsom salt som føles mer oppdatert, mindre sår og med mykere hud. Selv om det er usannsynlig at et Epsom Bath Aid med vektstyring kan være en hyggelig opplevelse etter en lang dag med arbeid eller etter treningsstudioet. Et varmt bad i seg selv er en fin måte å redusere stress og bruke kvalitetstid i avslapning.

Lær mer: 7 Sunn magnesiumfordeler »