Eple cider eddik og erektil dysfunksjon

Apple cider og erektil dysfunksjon

L’Apple eddik (ACV) er en gjæret krydder fra epler. Det er en populær sunn mat som brukes i pickles, salatdressinger, marinert og andre oppskrifter.

L’Apple eddik har blitt brukt som hjemmemedisin for mange vanlige helsemessige forhold. Noen hevdet at 8217; ACV kan behandle eller til og med kurere erektil dysfunksjon.

Erektil dysfunksjon (DE) oppstår når menn ikke kan få eller støtte ereksjoner for samleie. Dette er et vanlig problem som oppstår av ulike grunner.

De vanlige årsakene til erektil dysfunksjon inkluderer:

 • hjertesykdom
 • Forholdsproblemer
 • Følelsesmessig ubehag (stress, angst, depresjon)
 • Misbruk av fantastiske stoffer
 • røyk
 • sår
 • diabetes
 • fedme
 • Kreft og bivirkninger av behandling

L’Apple eddik er et middel mot erektil dysfunksjon?

For tiden er det ingen studier på hvordan L’ACV påvirker direkte’ed. Noen helsemessige fordeler utforsket Dell’ACV er blodsukkerkontroll, vektstyring og forebygging av hjertesykdom.

L’ide om at epleeddik kan behandle erektil dysfunksjon kan utlede av det faktum at det bidrar til å behandle noen av årsakene til erektil dysfunksjon.

Menn som har type 2 diabetes, er mer sannsynlig å utvikle og. En 2010 studio viste at ACV viser blodsukkeret hos personer med type 2 diabetes.

Å være overvektig kan også føre til erektil dysfunksjon. Sekund Studere fra 2009, ACV kan bidra til å redusere kroppsvekt og masse hos personer med fedme.

Hjerte sykdommer kan også forårsake e. EN 2012 studie har vist at den vanlige bruken av ACV kan senke lipidnivåene i blodet. L’lipidnivåer Senking hjelper til med å forhindre hjertesykdom.

En studie på dyr publisert i Journal of Agricultural and Food Chemistry I 2011 viste han at ACV kunne bidra til å redusere kolesterolet. Senkende kolesterol kan bidra til å forhindre hjertesykdom.

Imidlertid er epleeddik ikke kjent for å behandle noen sykdom, og det er heller ikke en tryllestav for vekttap. Til slutt er det behov for videre forskning for å forstå forholdet ditt med mannlig seksuell helse.

Slik bruker du L’Apple eddik

L’Apple eddik kan brukes i mange oppskrifter og kan også tas som et daglig supplement.

Her er noen måter å bruke det på:

 • Enkelt supplement. Ta 1 til 2 ss epler eddik for munnen om dagen. Dette er den samme dosen som brukes i noen medisinske studier på G’mann, men vær forsiktig så du ikke tar mer, siden det kan forårsake skade.
 • Bland marinadene. Legg til 1 eller 2 ss til en marinade av kjøtt. L’eddik er en vanlig ingrediens i marinadene. Selv om noen kokker når de blir utsatt for varme, vil de holde noen egenskaper.
 • Bruk i salatdressinger. Legg til 1 eller 2 ss rå i en hjemmelaget salat dressing.
 • Bruk i gjæringer. Legg til en klemme på hjemmelagde pickles eller forberede fermentert mat med krydder.

L’Apple eddik kan forårsake bivirkninger?

L’Apple eddik er ikke en medisinsk behandling for erektil dysfunksjon og kan ikke erstatte behandling for diabetes eller vektproblemer. Du bør snakke med legen din om eventuelle helseproblemer du har og følge omsorgsplanen.

L’Apple eddik inneholder eddiksyre. Ta det rå kan forårsake mage eller ubehag. Kan forårsake skade på halsen, munnen og alle «esophagus hvis det tas i høye mengder, selv om dette er usannsynlig. Imidlertid, L’eddiksyre i # 8217; Apple eddik kan erode tenner emalje.

Folk som tar visse stoffer eller insulin-stoffer, bør ikke bruke ACV regelmessig. Kan redusere effektiviteten av disse stoffene. Det kan også senke kaliumnivået, et viktig næringsstoff.

Ta ut mat

L’Daglig rekruttering av epleeddik kan ha en positiv effekt på ditt generelle trivsel. Det er imidlertid fortsatt ingen søk som viser at eplecider eddik helbreder eller til og med kanalisere erektil dysfunksjon eller andre helseproblemer.

Studier viser at den vanlige bruken av ACV generelt kan være helsebærende. Kan også hjelpe med problemer som diabetes, hjertesykdom eller fedme. Disse problemene i sin tur kan forårsake erektil dysfunksjon.

Vurder L’Apple eddik en sunn mat og et supplement for ditt regime. Du kan prøve fordelene for helsen din generelt, inkludert mindre problemer med erektil dysfunksjon med minimumskostnader eller risiko.