Epilator: D & # 039-modus; bruk, fordeler, risiko og forskjellige hårtyper

Cos’er en epilator?

Selv om det finnes en rekke hårfjerningsteknikker, vil du lære gjennom opplevelsen som noen metoder er bedre enn andre. Trinn, Spiumare, Depiforare og Ringare Alle kan eliminere overflødige hår, men resultatene kan være lavere enn de ønskede de ønskede.

Hvis du er ute etter noe annet, kan en epilator være hårfjerningsmetoden du leter etter. Denne elektriske enheten er utformet for å fjerne håret direkte fra røttene.

Del på Pinterest

Alternativene inkluderer en tørr epilator som kan brukes uten vann eller en våt epilator hvis du vil ha bekvemmeligheten av å fjerne håret under badet eller dusjen.

Fjern håret fra roten kan virke smertefullt. Og ja, noen prøver noe ubehag med hårfjerningen, spesielt første gang. Noen områder av kroppen din kan være mer følsomme enn andre. Men flere epiler, mindre smerte du kan prøve.

Fortsett å lese for å finne ut hvordan epilatorene og fordelene med denne metoden fungerer.

Slik bruker du en epilator?

En epilator fungerer på samme måte som voksing, da det fjerner hår fra røttene. Men en epilator bruker ikke voks. I stedet rive hårene mens du flytter enheten på forskjellige deler av kroppen din.

For de beste resultatene, exfoliate huden før du bruker en epilator. L’Exfoliation fjerner de døde hudcellene og kan forhindre inngrodd hår.

Start med å posisjonere L’Epilator i en vinkel på 90 grader i forhold til huden. IKKE trykk enheten mot huden. Heller, hold det fritt mot huden. Trekk huden og deretter langsomt flytte epilatoren i retning av hårvekst.

Hvis du flytter … Epilator I motsatt retning til hårvekst, vil du kutte hårene på huden, men du vil ikke fjerne dem fra roten.

Andre forslag til bruk av en epilator:

  • Bruk en natt epilator. Noen føler seg rettferdighet og hudirritasjon etter å ha fjernet håret.
  • Rødheten forsvinner etter et par D’timer, oppnå en klar og jevn hud.
  • Noen epilatorer har forskjellige hastighetsinnstillinger. Start med A’lav innstilling, og øker deretter gradvis hastigheten for å se hva du kan tolerere.
  • Vær tålmodig. For de beste resultatene må du sakte flytte enheten på kroppen, så ta deg tid. Hvis du beveger deg for fort, kan du forlate håret tilbake.
  • Fukter huden etter bruk av en epilator for å redusere irritasjonen.
  • Ikke glem å rengjøre epilatoren etter hver bruk for å redusere risikoen for hudinfeksjoner. Fjern vedvarende hår og bruk alkohol for å rengjøre enheten.

Fordeler med denne typen epilering

Smerter er en ulempe ved å fjerne hårfjerning. Men hvis du er i stand til å håndtere ubehag, kan resultatene overvinne dette negative.

En fordel ved å bruke en epilator er at du vil få en jevnere hud og resultatene kan vare lenger enn de fleste andre hårfjerningsmetoder som barbering, depilatory kremer eller pinsett.

Resultatene varierer fra person til person, men du kan forvente en jevn hud opptil fire uker. Dette skyldes at håret tar lengre tid å vokse tilbake når det fjernes fra røttene.

L’Hårfjerning kan også være en «8217; alternativ hvis du ønsker å fjerne det korteste håret. Voksing er ikke alltid effektiv på kort hår fordi voks kan trykke på håret mot huden. Som et resultat stiger håret ikke fra røttene når du fjerner oleatkortet.

En annen fordel er at 8217; hårfjerning kan føre til hårreduksjon på kroppen over tid. Med denne metoden vokser håret mykere og tynneste. Håret kan også vokse tilbake på en langsommere rytme. Lengre kjøre l’hårfjerning, mindre hår du vil legge merke til på enkelte deler av kroppen din.

Det er risiko?

L’bruk av en epilator er en generelt sikker måte å fjerne overflødige hår. Det kan være ubehagelig eller smertefullt, spesielt alle & # 8217;.

Ifølge en populær Blogg på hårfjerning, Hvis du går for fort eller flytter enheten i motsatt retning til hårvekst, er det mulig å krydre håret ditt i stedet for å trekke dem ut av roten. Disse kortere og ødelagte hårene kan bli inngrodd eller smittet.

Epilatorer for forskjellige hårtyper

Epilatorer kan brukes på hår av forskjellige områder av kroppen, inkludert armer, ben, kjønnsområde og til og med ansikt.

Kjøp epilatorer.

Selv om ikke alle epilatorene anbefales for ansiktshår, er det epilatorer laget spesielt for mykt eller fint ansiktshår. For å fjerne håret fra Quest’område, se etter enheter som bekrefter at du kan bruke dem trygt på ansiktet ditt.

Kjøp epilatorer for hår på ansiktet.

Du kan også bruke en epilator for å fjerne kosest hår som tungt ansiktshår og pubic bikini eller hår. Disse epilatorene har kraftigere pincettere og motorer for å hjelpe deg med å håndtere tykkere hår.

Kjøp tykke hår epilatorer.

Ta bort

L’Hårfjerning kan gi en jevnere hud, med resultater som varer opptil fire uker. Men mens de endelige resultatene er imponerende, er denne hårfjerningsmetoden ikke smertefri.

Men jo mer bruker du en epilator og bedre din teknikk, mindre ubehag du kan prøve. L’Hårfjerning kan til og med bli din favoritt hårfjerningsteknikk.