Enterra olje: omsorg for eksem?

COS’er den oljeaktige oljen?

L’Enotera er en plante opprinnelig fra Nord-Amerika. Det vokser også i Europa. Det tar navnet sitt fra de gule blomstene i anlegget, som blomstrer om kvelden. L’Olje kommer fra frøene til anlegget. L’enotera olje har en fettsyre omega-6 og gamma-linolensyre (GLA). L’Olje er tilgjengelig i kapsler, som skal tas oralt. Du kan også finne vin olivenolje i mat og i noen skjønnhetsprodukter.

Slik bruker du L’Enterra Oil?

Enotera har en medisinsk historie. Innfødte amerikanere har tradisjonelt brukt plantestamme og juice av bladene sine for å berolige huden betennelse, hevelse og blåmerker. L’bruk av oljen som et middel for eksemet begynte i årene og # 8216; 1930. L’eksem er en hudtilstand som forårsaker en rød, pruriginøs og noen ganger smertefull hudutslett. De Mayo Clinic rapporterer at det er mer vanlig hos barn, som ofte vokser ut, men selv voksne kan få det. Det er ingen kur. Hvis du noen gang har hatt å gjøre med eksemet, vet du hvor ubehagelig. Det vanligste behandlingskurset er lindrende symptomer, ofte med urte kosttilskudd, som for eksempel vin ytre olje.

L’Enotera olje er også en behandling for psoriasis og akne. Det har vært forbundet med behandlingen av leddgikt, osteoporose, brystsmerter, diabetiske nevropati og menopausale symptomer.

Storbritannia en gang godkjent Enterra olje for behandling av behandlingen av «8217; eksem og brystsmerter, men tilbakekalt lisensen i 2002 på grunn av utilstrekkelig bevis som fungerer. I dag er det motstridende tester som er effektive for behandling av eksem.

De Nasjonalt senter for tilleggs- og tilleggsmedisin Det viser det som ineffektivt for behandling av behandlingen av oral eksem hvis det tas av muntlig og en 2013-studie som det ikke lenger er effektivt enn placebo-pillene. Imidlertid fant en annen 2013-studie at doser på 160 mg eller 360 mg administrert til barn og ungdom var en effektiv behandling.

Hva er komplikasjonene forbundet med vin olivenolje?

Gravide kvinner bør aldri bruke dette tillegget fordi det kan forårsake komplikasjoner som spontan abort og indusert arbeid under graviditet. Kvinner som ammer, bør også unngå vin olivenolje.

De fleste kan enkelt bruke vinen ytre olje i korte perioder, men det er ikke mange tegn på sine langsiktige effekter. US Food and Drug Administration (FDA) ikke godkjent som behandling for enhver medisinsk tilstand. Kosttilskudd er ikke justert på samme måte som narkotika. De er ikke regulert for kvalitet, så det er mulig at kosttilskudd er forurenset. Du bør konsultere legen din før du bruker dem.

De mulige bivirkningene av enteraolje er mageforstyrrelser og hodepine. Folk som har konvulsive lidelser eller antar at narkotika for schizofreni kan være i fare for kramper hvis de tar det. Hvis du lider av hvilken som helst type hemorragisk lidelse eller tar antikoagulantia, kan Oentera øke risikoen for blåmerker og blødninger.

Hva er takeaway maten?

Mens Enotera kanskje ikke er magisk omsorg for eksem, kan vitenskapen ikke si med sikkerhet som ikke vil hjelpe. Fremtidig forskning kan gjøre ting klarere. Diskuter dine behandlingsalternativer for’eksem med legen din.