En viktig sjekkliste for å reversere solskader og mørke flekker

Del på PinterestPichamon Chamroenrak Design

L’Åtti prosent av synlig aldring er forårsaket av solen

Går ut ALLE’åpen for å nyte en lys dag, og den blå himmelen er ikke det eneste øyeblikket til ly fra solens stråler, men det er en av de mest kritiske øyeblikkene å gjøre det. Tross alt, hvor ofte du vanligvis går ut? Sannsynligvis en gang om dagen.

Men du visste det til 80 prosent Dell’synlig aldring er forårsaket av ultrafiolett (UV) utsikt over solen? Aldring. Ikke for stress, mangel på søvn eller for mange glass vin på hverdager mer enn vi ønsker å innrømme. De tynne linjer og alder flekker? De er sannsynligvis skadet av solen.

Vi snakket med Dott. David Lortscher, Dermatologen sertifisert av styret og grunnleggeren av Cruologi, For å få denne endelige veiledningen om hvordan du beskytter deg mot eldre UV-stråler og kansellerer sporene av solskader fra ansiktet ditt.

Post-akne, Sun Survival Guide

I alle alder og periode på året, her er reglene som skal følges for å motvirke effekten av solskader:

Tre regler å følge:

 • UV-solstråling når jorden, opp til 95% er druer og ca 5% er UVB. Du trenger et bredt spektrum solkrem, hver dag alle 8217; år, for å beskytte deg mot begge deler.
 • Solen kan forverre akneens hyperpigmentering; Beskytt huden din for å unngå mørkere tegn igjen av Dell’akne.
 • Noen ingredienser som brukes til å redusere mørke flekker, kan gjøre huden din enda mer følsom for solskader; Vær ekstremt årvåken med solkrem under bruk.
 • Dette betyr ikke at du ikke kan nyte tiden på den tiden og friluft, enten det er varmt sommerdager på stranden eller glitrende vinterdager.

  Nøkkelen er å bygge en P’vane og engasjere seg i en rutine.

  Vi utdyper vitenskapen ved foten av hver regel under.

  1. Bruk solkrem for å beskytte deg uten å unngå livet ALL’friluft

  Del på Pinterest

  Så langt som 95 prosent av stråler som kommer på den jordbaserte overflaten & # 8211; Og på huden din & # 8211; Jeg er druer. Disse strålene er ikke motløs av overskyet himmel eller glass. Deretter unngå livet til utendørs. Åpen luft er egentlig ikke svaret & # 8211; Dekke, spesielt med solkrem, det er.

  Her er sannheten om solbeskyttelse: Statistisk bruker du ikke nok til å forhindre tegn på aging.

  Faktisk, hvis du er bekymret for poengene som falmer, må du være veldig våken! Mange behandlinger for akne og fading av arr, både på resept og fra disken (OTC), kan gjøre huden din enda smidig overfor solen.

  Lortscher anbefaler minst 30 SPF, og vi anbefaler også å bruke 1/4 teskje på ansiktet for å sikre at du blir lovet beskyttelse på # 8217; etiketten.

  SPF-klassifikasjoner er basert på A’anvendelse av 2 milligram for firkantet cennet meter. Dette tilsvarer et gjennomsnitt på 1/4 ts bare for ansiktet ditt. Det er drastisk Mer enn folk tror de trenger. Hvis du ikke bruker 1/4 ts hver dag, vurder sjansen til å måle den for å se hvor mye du trenger det.

  2. Bruk disse ingrediensene til å invertere solskader

  Del på Pinterest

  Forebygging er enklere enn inversjonen når det gjelder solskader, men det er alternativer der ute for å behandle synlige tegn på’aldring fra solskader, kjent som bildealdering.

  Problemet er: Du må forplikte deg til å bruke en alvorlig solbeskyttelse før du bruker dem. Ellers vil du gjøre mer dårlig enn bra.

  Før du prøver anti-aging behandlinger for fine linjer, grov konsistens og hyperpigmentering, spør deg selv:

  • Du unngår solens topptimer?
  • Du dekker huden utsatt ved å ha på seg hatter, solbriller og høyre klær?
  • Bruker regelmessig Spectrum Solar Creams hver dag SPF?

  Hvis svarene dine er ja til alle disse tingene, er du klar til å gå på tynn linje av solskaden reversering. Her er de viktigste ingrediensene som kurologi bruker i sine personlige behandlingsformler:

  1. Niacinamid

  Ifølge Lortscher, & # 8220; [dette] er en kraftig agent som arbeider for å minimere mørke flekker og # 8217; hyperpigmentering. Studiene har vist at niacinamidet kan:

  • fungere som antioksidant
  • Forbedre epidermal barrierefunksjon
  • Reduser den tynne hyperpigmentering
  • Redusere subtile linjer og rynker
  • Reduser rødhet og flekker
  • Reduser huden gul
  • Forbedre L’hud elastisitet

  Fungerer ved å blokkere overflaten av pigmentet på det ytre laget av huden og kan også redusere produksjonen av pigment & # 8221; sier Lortscher.

  Niacinaamid er også lett tilgjengelig i mange fuktighetsgivende serum og kremer, noe som gjør det enkelt å legge til i din rutine.

  Produkter å prøve:

  • Skinceuticals b3 metacell fornyelse
  • Paula’s valg-boost 10% niacinamid
  • Det vanlige Niacineamid 10% + sink 1%

  2. Azelainsyre

  [Dette] kan bidra til å redusere tegn som er igjen av akne & # 8221; sier Latscher. En ingrediens på FDA-godkjente reseptbelagte handlinger ved å rydde noen mørke flekker igjen av akne eller # 8217 betennelse; soleksponering reduserer produksjonen av melanin og blokkerer unormale melanocytter [pigmentproducerende celler som de gikk på tilt] & # 8221 ;.

  L’Azelainsyre er en ganske stjernelig ingrediens for anti-akne og anti-aldring, men er ikke så kjent som sine kolleger som hydroksysyrer og retinoider. Den har antioksidantegenskaper, det er lavere Tretinoin irriterende, og det er et veldig sterkt anti-inflammatorisk spill som brukes som en Behandling for rosacea.

  Produkter å prøve:

  • Cruologi & # 8211; En rekke formuleringer inneholder variable konsentrasjoner av azelainsyre i kombinasjon med andre aktive ingredienser.
  • Finacea 15% gel eller skum & # 8211; Godkjent av FDA for behandling av rosacea.
  • Azelex 20% krem & # 8211; FDA godkjent for behandling av akne.

  3. Topical retinols og retinoider

  Vitamin Aderivater arbeider for å redusere hyperpigmentering ved å øke omsetningen av epidermale celler, så vel som andre mekanismer. De kan være tilgjengelige fra telleren (for eksempel retinol) eller reseptbelagte (for eksempel tretinoin tilgjengelig i noen grusomme blandinger.

  & # 8220; tiår med forskning bekrefter at tretinoin er den & # 8221; Gold Standard & Fight L’akne og porer blokkert, i tillegg til å redusere tynne linjer, uønsket pigmentering og forbedring av hudstrukturen & # 8221; sier Lortscher.

  Produkter å prøve:

  • Instanaturals retinol serum

  Selv om retinolen har blitt et ord d’rekkefølge i anti-aging produkter, vær oppmerksom på hva du finner i produktene du observerer.

  Lortscher advarer om at OTC-retinolene vurderes av ekspertene mye mindre effektive enn tretinoin. Selv om styrken kan variere, er det observert at retinolen er ca. 20 ganger mindre kraftig enn tretinoin & # 8221;.

  4. C-vitamin

  «[Dette] er en super ingrediens som har anti-aging fordeler og reparasjoner eksisterende hudskade. Blokkere skaden før du fortsatt forekommer frie radikaler. Det bidrar også til å rekonstruere strukturen i huden din ved å stimulere kollagenproduksjonen, et protein som utgjør ditt bindevev og gir huden sin struktur, sier Lorschter.

  Produkter å prøve:

  • Valget av Paula Resist C15 Super Booster
  • Tidløs hudpleie 20% Vitamin C Mer ferulinsyre og.
  • Vitamin C Serum for Facial Trusin Naturals

  Vitamin C kan være en utmerket’lagt til ditt regime både om morgenen før solkremet og om kvelden. Det er også en utmerket følgesvenn for sterk spektrum daglig solkrem. Selv om det ikke kan erstatte solbeskyttelse, er det en smart måte å øke din beskyttelsesinnsats.

  5. Alfa Idrossicids (AHA)

  «Alpha hydroksysyrer kan bidra til å redusere hyperpigmentering. Det er tilrådelig å bruke dem om kvelden, med en solkrem som brukes om morgenen & # 8220; sier Lortscher.

  «Start bare en gang i uken, gradvis øke frekvensen som tolerert. De mest brukte AHAS inkluderer glykolsyre (avledet fra sukkerrør), melkesyre (melkavledet) og mandelsyre (avledet av elskede mandler). & # 8220;

  Produkter å prøve:

  At du prøver å reservere tegn på bildet aldring eller ta opp fra pigmenteringen av akne, solbeskyttelsen er det første trinnet.

  3. Kryss kontroll av ingredienser i hudpleie

  Del på Pinterest

  Hvis du fortsatt kjemper mot nye mørke flekker, anbefaler vi deg også å overvåke hudpleieutraften nøye. Denne misfargingen kan vare i uker eller til og med måneder. Det kalles postinflammatorisk hyperpigmentering og er forårsaket av en hudlesjon, som for eksempel et kutt, brenn eller psoriasis, men L’Akne er den vanligste kilden.

  Gjør mye forsiktig hvis du trenger å bruke:

  • Aktuelle behandlinger. Disse inkluderer glykolisk og retinoidsyre.
  • Narkotika for oral akne. Doxycyklin og # 8217; Isotretinoin (Accutane) kan forårsake, utsøkt følsomhet for solen og gi en alvorlig advarsel på # 8217; Sun Exposure & # 8221; sier Lortscher.

  Mens solen også kan forårsake hyperpigmentering alene, A’ytterligere eksponering for solen kan ytterligere mørke flekkene. Kontroller alltid ingrediensene i nye produkter for å se om det er ingredienser som kan forårsake lysfølsomhet.

  Når du skal, og du bør ikke bruke produktene dine

  Vi dekket deg. Først, uansett hva du bruker, må du beskytte huden din med et bredt spektrum daglig solskrem.

  1. Du bør unngå fotosensibiliserende ingredienser når C & # 8217 er solen?

  Ifølge Lortscher, nei.

  Selv om de bruker dem om natten, begge en god praksis (siden noen ingredienser kan «nedbrytes etter displayet av kunstig lys eller sollys» 8221;), kan du bruke produkter om natten ikke avbrutt sine fotosensitivitetsegenskaper om morgenen.

  2. Hvilke ingredienser setter deg (og ikke) i større risiko?

  Derivater av vitamin A (retinol, tretinoin, isotretinoin) og AHA (Glykolsyre, melkesyre, mandelsyre) øker følsomheten mot solen. Følg for å bruke dem om natten og følg alltid den daglige solbeskyttelsen.

  Vitamin C, L’azelainsyre og hydroksy syre beta (salicylsyre) øker ikke følsomheten for solen. De kan påføres i løpet av dagen, men husk at de kan bidra til å eliminere de øvre døde og ugjennomsiktige hudlagene, og avslører en jevnere og mer skjør hud under.

  Fordi det er så viktig å blokkere sollys

  Del på Pinterest

  Vi har forberedt deg på hvordan du beskytter deg, men halvparten av kampen for å være årvåken med rutinen din, er å forstå hvorfor.

  Solskader påvirker ikke bare synlige tegn, flekker og tegn på’aldring: Lorstcher advarer om at stråler er kreftfremkallende. [8220; [også] undertrykker noen aktiviteter i immunsystemet, spiller en nøkkelrolle i utviklingen av hudkreft.& # 8221;

  Ja, både UVA og UVB er et lagkreft og jobber på begge hjørner for å gjøre det. Mens UVB-stråler brenner huden din, trenger UVA-stråler seg skikkelig dypt inn i huden din uten umiddelbare advarselsskilt.

  Skinskader forårsaket av UVA-stråler:

  • sagging
  • rynke
  • Tap av hud elastisitet
  • Tynnere og gjennomsiktig skinn
  • Ødelagte kapillærer
  • Lever eller alder flekker
  • Tørket, grov og guoriacea hud
  • Hud tumorer

  Videre er det skade på molekylærnivå: Det er sannsynlig at du har hørt om de frie radikaler (og av «8217; betydningen av antioksidanter), men mange mennesker vet ikke at druestråling skaper disse skadelige frie radikaler. Dette betyr at garvet hud er motsatt av en sunn hud: det er skadet skinn. Det er et tegn på at kroppen din prøver å beskytte deg mot ytterligere skade på DNA.

  & # 8220; Logronged UVA eksponering Skader kollagenfibre i [Lær] & # 8221; forklarer lailsher. «Det er ikke bare lange dager på stranden for å forårsake synlig aldring. L’UVA-strålereksponering skjer hver gang du går mot bilen, jobber på skyfri dager eller sitter i nærheten av et vindu & # 8220;.

  Så nå CE L’Du kan invertere synlig solskader med alle produktene som støttes av vitenskapen som er tilgjengelig, men som Lastscher-understrekninger: [Hvis] du ikke beskytter [fra solen], ikke c Det er nødvendig å lete etter produkter for å behandle flekkene i’alder og andre former for hyperpigmentering, mens du kjemper mot en tapt kamp! & # 8220;

  Kate M. Watts er en’lidenskapelig om vitenskap og skjønnhetsforfatter som drømmer om å fullføre sin kaffe før avkjøling. Hans hus er invadert av gamle bøker og planter d’krevende leilighet, og ble enige om at hans beste liv er ledsaget av en subtil patina av hunden hår. Du kan finne den på Twitter.