En liten hjelp her: Diabetes

Antallet voksne som lider av diabetes er nesten firedoblet siden 1980 og Verdens helseorganisasjon (WHO) prosjekter at diabetes vil være den syvende årsaken til døden i verden i 2030.

I USA, mer enn 30 millioner Folk har diabetes.

Likevel er det over 7 millioner de vet ikke engang hvordan de skal ha sykdommen.

Diabetes er en kronisk sykdom som oppstår når glukose i kroppens blod (også kjent som blodsukker) er for høyt. Type 2 diabetes er den vanligste formen for diabetes og oppstår når kroppen blir motstandsdyktig mot # 8217; insulin eller produserer ikke nok. Oftere forekommer hos voksne.

Hvis ikke behandlet, kan diabetes forårsake skade på nerver, amputasjoner, blindhet, hjertesykdom og slag.

Selv om det ikke er noen behandling for diabetes, kan sykdommen administreres. L’American Diabetes Association (ADA) anbefale Balanse dietten med øvelsen og medisinen, som vil bidra til å kontrollere kroppsvekten og holde glukose i blodet i et sunt intervall.

Gjennom L’utdanning og bevissthet er det en rekke organisasjoner og tiltak som arbeider for å skape programmer og gi ressurser til personer med diabetes og deres familier. Vi ser på to institusjoner som er i forkant med innovative tjenester for de som bor med type 1 eller type 2 diabetes.

Senter spesialisert seg på DR Diabetes. Mohan

Sønn av & # 8220; far til diabetologi & # 8221; Indisk, Dr. V. Mohan har alltid vært bestemt til å bli en pioner innen diabetes. Han begynte å jobbe på banen som en universitetsstudent i medisin og hjalp sin far, den avdøde prof. M. Viswanathan, for å skape det første private senteret for diabetes i India, basert i Chennai.

I 1991, i et forsøk på å betjene det voksende antallet mennesker som lider av diabetes, Dr. Mohan og hans kone, Dr. M. REMA, etablert MV Diabetes-spesialitetssenteret, som senere ble kjent som Senter spesialisert seg på DR Diabetes. Mohan.

& # 8220; Vi startet på en ydmyk måte & # 8221; sa Dr. Mohan. Senteret åpnet med noen få rom i en utleie eiendom, men nå har det vokst til å inkludere 35 grener i hele … India.

Mens vi gjennomfører stadig større prosjekter, med guddommelige velsignelser, er vi i stand til å finne riktig personale for å hjelpe oss med å utføre disse aktivitetene, og dette er den grunnleggende hemmeligheten til vår suksess og sa Dr. Mohan.

Dr. Mohan’S er en del av et nettverk av private klinikker som tilbyr assistanse på ca 400 000 personer med diabetes i hele … India. Senteret har også blitt et samarbeidssenter i DRI. Mohan dekker et bredt spekter av kliniske tjenester, opplæring og utdanning, tjenester for landlig diabetes og forskning.

I tillegg til diabetes klinikker, Dr. Mohan grunnla Madras Diabetes Research Foundation. Det har vokst til å bli en av de største autonome forskningssentrene på diabetes i Asia og publisert mer enn 1.100 forskningsdokumenter.

Dr. Mohan’S er stolt av å være A’Family Company. Hennes datter Dr. Rm anjana og dron. Ranjit Unnikrishnan er tredje generasjons diabetologer. Dott.SSA Anjana er også administrerende direktør i sentrum, mens Dr. Unnikrishnan er visepresidenten.

«L’Inspirasjon til å jobbe i diabetes kom i utgangspunktet fra min far. Deretter inspirerte støtten til min kone og påfølgende generasjon meg til å utvide arbeidet vårt, veldig bredt & # 8220; sa Dr. Mohan sa.

Ta kontroll over din diabetes

Ta kontroll over din diabetes (TCOYD) er definert av utdanning, motivasjon og empowerment. L’organisasjon & # 8211; Hosting konferanser på diabetes og pedagogiske programmer & # 8211; ble grunnlagt i 1995 med målet om å inspirere folk med diabetes for å bedre klare sin tilstand.

Dr. Steven Edelman, grunnlegger og direktør for Tcoyd, som bor sammen med type 1 diabetes, ønsket bedre omsorg enn de som tilbys til diabetes-samfunnet. Som en endokrinolog ville han gi ikke bare håp og motivasjon til samfunnet som han tilhørte, men også en ny måte å forstå hva som ble utsatt for de som lider av diabetes. Dette var det første TCOYD-frøet.

Sluttet seg til kreftene med Sandra Bourdetette, som i en alder av æra var en farmasøytisk representant. Som en medstifter, kreativ visjonær og første administrerende direktør for organisasjon, spilte Sandy en viktig rolle i å gi livet til deres fellessyn.

Siden’Start forsøkte Dr. Edelman å holde det lett og morsomt å gjøre et vanskelig tema attraktivt. Hans grove borderline humor har alltid definert Tcoyd og L & # 8217 erfaring; organisasjonen fortsetter å bruke denne taktikken til sine mange konferanser og workshops, kontinuerlige medisinske treningsmuligheter og elektroniske ressurser.

I dag er den nasjonale lederen i å levere A’førsteklasses utdanning på diabetes både til pasienter og helsepersonell.

Mange av våre konferansedeltakere beveger seg bort fra hendelsene våre med en følelse av nyutviklet empowerment for å ta kontroll over deres tilstand & # 8221; sier Jennifer Braidwood, direktør for markedsføring for Tcoyd.

I 2017 utvidet TCOYD-merket til å legge til en digital plattform for å tilpasse seg det kontinuerlig utviklende panoramaet i diabetesverdenen. Denne plattformen kombinerer live hendelser i person med et one-stop ressurs senter fokusert på digitale relasjoner.

Jen Thomas er journalist og media strateg basert i San Francisco. Når du ikke drømmer nye steder å besøke og fotografere, kan det bli funnet i Bay-området som kjemper for å bekjempe hennes blinde Jack Russell Terrier eller synes tapt fordi hun insisterer på å gå overalt. Jen er også en konkurransedyktig spiller av Ultimate Frisbee, en diskret clicmer, en forfallet løper og en aspirerende antenne skuespillerinne.