En detox av foten fungerer? Kjenner fakta

Hva er poenget med en avgiftning av foten?

Avgiftningen av føttene blir stadig mer populære som en måte å frigjøre kroppen mot skadelige toksiner. Potensielle toksiner kan variere fra urenheter som er tilstede i luften, til kjemikaliene som er tilstede hjemme og til skjønnhetsprodukter. På grunn av deres økende popularitet, tilbys de idiotiske avgiftningene til foten nå i enkelte spa for helse og velvære, i alternative helsekontorer og til og med for hjemmet; bruk hjemme. Hvis du er nysgjerrig på å vite hvordan og # 8217; det er en avgiftning av foten, og hvis det kan hjelpe deg, her er det du trenger å vite.

Hvordan skal en ionisk avgiftning av fotarbeidet?

Det sies at en ionisk detox av foten virker ved å ekstrahere toksiner fra kroppen gjennom føttene. Ta for eksempel det populære avgiftningsbadet for ioncleanse føtter. Annonsert som en trygg og avslappende måte å frigjøre kroppen på, virker ioniseringsmaskinen til å ionisere vannet i fotbadet.

Det sies at denne prosessen gir en positiv ladning ALLE’vann i vannet;. Det sies at den positive ladningen tiltrekker toksinene seg negativt i kroppen din. Ioner i # 8217; badevannet opprettholder antagelig en kostnad som gjør at de kan binde seg til alle tungmetaller og toksiner i kroppen din, som ligner på hvordan en magnet fungerer. Dette tillater toksiner å bli eliminert fra føttene anlegget.

Hva faktisk gjør fargeendring til vann;?

Noen off-avgifting supportere hevder at hvis vannet i fotbadet endrer farge, betyr det at detox fungerer. Dette er ikke sant. Hvis detox-verkene ikke har noe å gjøre med vannets farge;. Fargen på vannet; vann kan forandre seg for en rekke trivielle grunner, dvs. tilstedeværelsen av urenheter i # 8217; vann. Dette skjer ofte når du bruker vann fra springen.

Fargen på’skiftende vann kan også skyldes den pediluge selv. Selv om stamtreprodusentene bekrefter at ioniserende ladning vil fjerne metaller og toksiner fra kroppen til personen som bruker den, ikke forklare hvordan ladningen hopper på metaller som faktisk finnes i fotbadet.

L’Elektrisitet i produktet kan forårsake korrosjon av en del av metallet av metallet med bruk. Dette kan forklare en del av misfargingen av vannet;. De fleste fotavgift bruker også spesielle salter i vannet, som kan samhandle og endre farge til vannet.

Hva sier forskningen

Selv om forskningen om avgiftning av føttene er begrenset, er det noen bevis som tyder på at øvelsen ikke er effektiv.

Forskere i en 2012 studere Han ga et grundig titt på ioncleanse-fotbadet og fant at avgiftning av foten ikke gjorde noe for å redusere nivåene av toksiner i kroppen. De konkluderte også med at fotbadet ikke stimulerte kroppen til å fjerne giftstoffer alene, for eksempel gjennom nyrene eller leveren.

Det er verdt å merke seg at de fleste testene for å støtte denne praksisen er anekdotisk.

Hvem bør vurdere en avgiftning av foten?

Nesten alle, med unntak av de med åpne sår eller en fotsinfeksjon, kan dra nytte av avslapning som kan gi et varmt fotbad. Når det er sagt, trenger du ikke å kjøpe et dyrt avgiftningsprodukt for føttene dine.

Bruk Epsomsaltene, med eller uten et avgiftende produkt for føttene, i et fotbad, for å oppdatere og rengjøre føttene.

L’Soaking føttene kan være en fantastisk måte å slappe av etter en hard dag eller for å hjelpe til med å reaktivere sirkulasjonen på føttene dine. De kan også være nyttige hvis du lever foten D’atlet.

Sjekk: Du kan bruke Epsom Salter hvis du har Diabetes »

Risiko og advarsler

Bivirkninger

  • kvalme
  • Han retched
  • svimmelhet

Hvis du velger å kjøpe utstyr for avgiftning av føttene som skal brukes hjemme, må du sørge for at du vet hvordan du skal bruke maskinen riktig før første gangs bruk.

Potensielle bivirkninger av fotavgiftning inkluderer kvalme, oppkast eller svimmelhet.

Hvis du har diabetes, bør du konsultere legen din før du prøver en avgiftning av føttene dine. Prosessen kan påvirke blodsukkernivået. Hvis føttene har en redusert følsomhet, kan du være mer sannsynlig å brenne forbrenninger på grunn av’forlenget dukkert i varmt vann.

Bunnlinjen

Det er ingen søk til støtte fra # 8217; bruk av avgiftning for føttene, men ikke C’Det er grunn til å mistenke at prosessen er skadelig eller farlig. Hvis du er interessert i fordeler som du sier at avgiften av føttene gir, kan du først utforske alternativene dine for et fotbad. Fordyp dine føtter i et varmt bad med essensielle oljer eller Epsom salter kan være en fantastisk måte å friske opp og reinvigorere.

Kjøp essensielle oljer.

Kjøp Epsom Salter.

Fortsett å lese: Hvordan impregnere en fot med eddik «