Electroagupuntura: Bruk, prosess, tester, bivirkninger og sikkerhet

Hva så & # 8217;?

L’elektroagupunktur ligner på akupunktur, en allment praktisert form for tradisjonell kinesisk medisin (MTC). Akupunkturen inkluderer bruk av tynne nåler for å stimulere spesifikke trykkpunkter relatert til uønskede symptomer.

I # 8217; standard akupunktur brukes en nål på hvert behandlingssted. L’Elektroagupuntura er en modifisert form som bruker to nåler.

En liten elektrisitet passerer mellom disse nåler under behandling. Denne strømmen gjelder generelt større stimulering til terapeutiske punkter i forhold til rotasjonen av # 8217; nål eller andre håndteringsteknikker som en akupunktør kan bruke.

Fortsett å lese Finn ut mer om’ElectroAgupuncture, inkludert måten det er gjort og søket bak det.

Hva folk bruker det?

Folk bruker elektroagupunktur for å adressere en rekke symptomer og helseproblemer, inkludert:

 • Kjemoterapi relatert kvalme
 • leddgikt
 • smerte
 • understreke
 • avhengighet
 • tinnitus

Hvordan virker det?

I MTC er helsen din avhengig av strømmen av qi (energi) i kroppen din. Denne energien beveger seg langs usynlige stier, kjent som meridianer. Disse er funnet i hele kroppen.

Det antas at Qi bidrar til å holde kroppen din i balanse og fremme sin naturlige evne til å helbrede seg selv. En strøm av blokkert eller avbrutt qi kan ha en negativ innvirkning på fysisk og følelsesmessig velvære.

Det er her som kommer inn i spill l’elektroagupunktur. Stimulerer poengene som er koblet til symptomene for å starte strømmen på Qi. To nåler er plassert rundt poenget mens en bil gir dem en elektrisk puls.

L’elektroagupunktur tar sikte på å øke potensielle helbredende effekter av standard akupunktur.

Hva skjer i løpet av en økt?

L’Elektroagupunktur utføres vanligvis av en akupunktør. Slik kan en økt vises:

 • Akupunktøren din vil evaluere symptomene dine og velge trinnene for behandling.
 • De vil sette inn en nål på behandlingsstedet og en annen i nærheten.
 • Når du har satt inn nålene til riktig dybde, vil akupunktøren bruke elektroder for å koble nålene til en spesiell maskin for elektrotopuncture.
 • Etter å ha koblet elektrodene, slår de på maskinen. ElectroAgupuncture-maskiner har justerbare strøm- og spenningsinnstillinger. Alle’Lavspenninger og frekvenser vil bli brukt, selv om akupunktøren din kan justere frekvensen og spenningen til strømmen under behandling.
 • Pulsa elektrisk strøm, vekslende mellom de to nåler.

En typisk økt kan vare mellom 10 og 20 minutter, som er mindre enn den gjennomsnittlige akupunktursesjonen.

Hvor effektiv det er?

L’elektroagupunktur er en ganske ny behandling, så det er ikke mange tester for å støtte sin effektivitet for ulike bruksområder.

Imidlertid tyder en håndfull studier at det kan gi litt lettelse fra bivirkningene av kjemoterapi, fra # 8217; leddgikt og akutt smerte (kortsiktig).

Leddgikt

TIL 2005 Gjennomgang undersøkt to studier som utforsker fordelene med akupunkturen for reumatoid artritt (RA).

En studie brukt elektro-behandlingsbehandlinger. I denne studien rapporterte de som mottok en elektro-valpunkturbehandling en betydelig reduksjon i knæresmerter bare 24 timer etter behandling. Denne effekten varer opptil fire måneder etter behandling.

Revisjonsforfattere noterer imidlertid at studien bare inkluderte et lite antall deltakere og var av lav kvalitet.

Nyere Gjennomgang av litteraturen Siden 2017 undersøkte han 11 randomiserte studier kontrollert på # 8217; elektro-behandling for kneet arthissen. Resultatene antyder at elektroagupuntura har bidratt til å redusere smerte enn å forbedre bevegelsen. Forfatterne bemerket at studier syntes å foreslå at fire ukers behandling var nødvendig.

Forfatterne av studien konkluderte med å understreke behovet for høyeste studier av høy kvalitet for å støtte fordelene ved behandling av behandlingen;.

Akutt smerte

TIL 2014 Gjennomgang av litteratur Han undersøkte mange prekliniske studier på dyr på Electro-Puppuncture som en form for smertelindring. Resultatene tyder på at 8217; elektroagupunktur kan bidra til å redusere ulike typer smerte.

Forfatterne fant også bevis som tyder på at en kombinasjon av elektroopunktur og smertestillende midler kan bare være mer effektive enn stoffet. Dette er lovende, da det kan bety at 8217; bruk av’elektroagupuntura for å lindre smerte kan redusere behovet for høye doser medisin.

Husk at disse resultatene kommer fra dyreforsøk. Flere søk er nødvendig for å forstå effekten av smerten i smerte hos mennesker.

Kjemoterapi relatert kvalme

TIL 2005 Gjennomgang av 11 randomiserte studier undersøkte bruken av akupunktur for å redusere kjemoterapi korrelert oppkast. Forfatterne bemerket at elektroagupunkturen syntes å være mer nyttig for å redusere oppkast umiddelbart etter en kjemoterapibehandling med hensyn til standard akupunktur.

Kan forårsake bivirkninger?

Som med standard akupunktur, kan elektro-puppuncture forårsake noen bivirkninger for noen mennesker.

Disse kan inkludere:

 • Mild kvalme
 • Svimmelhet, følelse av besvimelse eller besvimelse
 • smerte eller mild blødning under innføring av nålen
 • rødhet eller blåmerker på nettstedet til & # 8217;
 • Infeksjon på stedet for Nål, selv om dette er sjeldent når du bruker engangs sterile nåler

Hvis prikken eller vibrasjonen av den elektriske strømmen forårsaker ubehag, fortell umiddelbart akupunktøren. Hvis spenningen er for sterk, kan følelsen bli ubehagelig. Det elektriske støt er mulig, men det er sjeldent hvis akupunctore er trent og maskinen fungerer som den skal.

Det er risiko?

L’ElectroAgupuncture er generelt veldig trygt hvis utføres av en ekspertleverandør. Men hvis den ikke utføres riktig, kan elektroagupunkturen forårsake intern skade eller til og med elektrisk støt.

Du bør også prøve L’ElectroAgupuntura hvis:

 • jeg er gravid
 • har hjerte sykdommer
 • han hadde et slag
 • Ha en pacemaker
 • Ha l’epilepsi
 • Konvulsjonsopplevelse

Generelt anbefaler vi å snakke med legen din før du prøver en ny behandling, spesielt hvis du har underliggende helseproblemer.

Hvordan kan jeg finne en leverandør?

Hvis du vil prøve Electro-Puppuncture, må du først finne en Akupunctor som er autorisert av staten. Pass på at du spør om de tilbyr elektriske stimuli når du ringer for mer informasjon. Ikke alle akupunkturklinikker tilbyr denne behandlingen.

For å søke etter autoriserte fagfolk i ditt område, kan du prøve å lete etter National Certification Commission for Agopuncture og Oriental Medicine’registrere. Når du har funnet en leverandør, kan du ringe eller sjekke online med ditt statsråd for lisenser for å sikre at du har en lisens til å trene i staten din.

Før du foretar en avtale, vurder muligheten til å spørre legen noen spørsmål, for eksempel:

 • Hvis de har opplæring eller sertifisering i ElectroAgupuncture
 • hvor lenge en typisk behandling
 • Hvor lenge har du vært kunder
 • Hvis du opplever i’bruk av elektroagupunktur for å behandle symptomene dine
 • Hvis de godtar en’medisinsk forsikring

Hvis du er bekymret for smerte eller ubehag, la ham få vite det. De kan være i stand til å møte dine bekymringer og hjelpe deg med å føle deg mer komfortabel før din første sesjon.

L’Akupunktur krever vanligvis mange behandlinger i området i flere uker for å gjøre en forskjell, så vent på at du kommer tilbake til andre behandlinger.

Selv om akupunkturisten velger aksepterer helseforsikringen, dekker ikke alle forsikringsleverandører akupunkturen, så det er en god ide å ringe leverandøren din for å finne ut om de vil dekke akupunkturbehandlinger og i dette tilfellet hvor mange.

Bunnlinjen

L’elektroagupunktur er nært knyttet til akupunkturen, men innebærer stimulering av to nåler med en elektrisk strøm. Noen tror at denne øker helbredende egenskapene til den tradisjonelle akupunkturen.

Det er begrensede tester for å støtte de mange uttalelsene som er gjort på # 8217; Electroagupuntura. Men forskningen som eksisterer, antyder som kan hjelpe med ulike helseproblemer, inkludert leddgikt, akutt smerte og bivirkningene av kjemoterapi.

L’Akupunktur er en godt studert praksis basert på «bevis som har blitt brukt i tusenvis av år. Vi trenger videre forskning på # 8217; legge til elektrisitet til denne gamle praksisen.