Ekstra Medicare Assistance: Du er egnet?

Del på Pinterest

Medicare Extra Help-programmet er utviklet for å gi økonomisk hjelp til reseptbelagte legemidler til folk som har Medicare. Det kalles også et tilskudd for lav inntekt av del D. Denne økonomiske bistanden er basert på inntektene dine og nivået på økonomisk krav.

Federal Medicare Extra Help-programmet dekker bare reseptbelagte legemidler. Det er forskjellig fra Medicare Savings-programmene som er sponset av staten. Mange som kvalifiserer for Medicare ekstra hjelp, vet ikke engang det.

Les videre for å finne ut om Medicare Extra hjelp kan hjelpe deg med kostnadene for reseptene dine.

Grunnleggende forestillinger om Medicare ekstra hjelp

Hvis du har Medicare, har du rett til medisin Drug Dekning, også kalt Medicare Part D. Imidlertid innebærer denne reseptbelagte legemiddeldekningskostnadene, inkludert copays og fradrag. Det er her at han kommer til å spille medicare ekstra hjelp.

Hvis du har en begrenset inntekt og besparelser, kan Medicare ekstra hjelp dekke reseptbelagte medisinerskostnader og reseptbelagte plan premier.

Medicare ekstra hjelp kan gi opp til $ 4,900 Bistand hvert år hvis du er egnet. Dette programmet er begrenset til dekning av reseptbelagte legemidler. Hvis du trenger hjelp til å betale andre deler av Medicare, for eksempel Medicare del A (sykehuspleie deksel) eller Medicare del B (dekning for poliklinisk omsorg), er det andre programmer finansiert av enkelte stater som kan hjelpe deg.

Medicare ekstra hjelp gjelder heller ikke for Medicare Advantage-programmer (Medicare Del C) eller Medigap.

Hva er L’kvalifisering alder for Medicare ekstra hjelp?

Medicare ekstra hjelp er tilgjengelig hvis du er egnet for originale Medicare. Basert på den eksisterende amerikanske lovgivningen, blir folk egnet for Medicare ALLE’alder av 65. Dette programmet gjelder mindre alderskrav og mer inntekt og kulturarv.

Det er unntak Alle’alder av egnethet for Medicare ekstra hjelp. Hvis du har rett til sosial sikkerhet, selv om du ennå ikke er 65 år, eller hvis du har visse medisinske forhold, kan du kanskje samle Medicare på forhånd. Hvis du er egnet for Medicare før de 65 årene på grunn av disse unntakene, kan du også ha rett til Medicare Extra Help.

Unntak for Medicare Fitness Alder inkluderer:

  • Nyresykdom på terminalstadiet (ESRD)
  • Lou Gehrigs sykdom

Du kan be noen om å veilede deg gjennom prosessen eller fylle ut skjemaet ved å ringe nummeret (800) – medisinere.

Andre måter å få hjelp til betaling av Medicare

Det er fire typer Medicare Savings-programmer for å hjelpe deg med Medicare-premier Del A og Del B, hvis du trenger hjelp. Reglene for disse programmene varierer avhengig av tilstanden du bor i.

Dette er alle programmer med kriterier som kan hjelpe deg med å betale Medicare på forskjellige måter:

  • Kvalifisert Medicare-mottaker
  • Mottaker Medicare Lavinntekt spesifisert
  • Individuell kvalifikasjon
  • Funksjonshemmede kvalifiserte og arbeidende mennesker

Ring L’Federal Social Security Administration på nummer 800-772-1213 for å finne ut hvilke fordeler du er kvalifisert til å motta.

L’

Medicare ekstra hjelp er utformet for å støtte reseptbelagte medisinerskostnader i # 8217; Medicare-området. Dette programmet kan hjelpe med premier, copays og fradragsberettigede kostnader.

L’Antall antall # 8217; hjelp du mottar er basert på inntektene dine og dine eiendeler. Ring Medicare Office for å starte forespørselen prosessen er den beste måten å finne ut om du er egnet.