Eksem arr: 10 Hjem Rettsmidler for å prøve

Eksem arr

L’Eksem er en hudtilstand som forårsaker kløe, tørr og squamous hud. I de mest alvorlige tilfellene kan huden virke coriatea, tørr og arr (lanking). L’Eksem kan også være ubehagelig, og det finnes forskjellige typer.

Selv om det ikke er noen kur for denne tilstanden, er behandlinger tilgjengelige for å redusere symptomene og myke arrvevet.

10 rettsmidler for å forbedre eksem arr

Behandlingen av eksem arr varierer i vanskeligheter, avhengig av tyngdekraften. Nøkkelen er å returnere fuktigheten for å hindre kløe, lanking og sprekk på huden. Tallrike behandlinger er tilgjengelige for å forbedre symptomene og forhindre dannelsen av arr. I noen tilfeller kan behandling også bidra til å redusere arrene.

Før du driver en alternativ behandling, diskuter fordelene og ulemper med legen din. Mens homøopatiske midler kan bidra til å redusere symptomene, kan de mest alvorlige eksemasene kreve tradisjonell medisinsk behandling.

1. Ripe!

Selv om det er en enkel anbefaling, er ikke grunnen av viktig for å forhindre dannelsen av arrvæv. L’eksem irriterer huden og kan føre til at den bryter den. Denne irritasjonen kan intensivere kløen til tilstanden din.

Skrape kan ikke bare skade huden, men kan også øke lickenification.

Fuktighet huden og unngå å utløse faktorer kan redusere kløen på grunn av eksemet og forhindre ytterligere arr.

2. Flourbad D’havre

Flourbadene D’havre kan behandle hudforstyrrelser og forbedre hudhelsen. D & # 8217 mel inneholder antioksidant og antiinflammatoriske egenskaper som kan redusere betennelse og # 8217; irritasjon og forynge huden.

D & # 8217-melet kan også brukes som en eksfolant for å returnere hudhydrering, fjerne døde celler og redusere arrene. Å behandle eksem arr, fordyp kroppen din i et bad med mel d’havre i ca 3 minutter om dagen. Du kan også bruke en lotion basert på Flour D’havre på huden din.

3. Honning

Honning er kjent for sine antiinflammatoriske, antibakterielle og helbredende egenskaper. Men ikke alle slags honning har de samme egenskapene. Manuka honning er en mer konsentrert form for honning med et ekstra løft av antibakterielle komponenter. utdanning De anerkjente Manuka honning for sine helbredende egenskaper av sår og annonsere sin bruk som en aktuell behandling for skadeinfeksjoner.

For å redusere eksem arr kan du bruke manuka honning direkte på hudutslett. Du kan også blande den med sukker for å lage en skrubbe på daglig sukker. Gjenta for å få bedre resultater. Hvis symptomene blir verre, snakk med legen din om en alternativ behandling.

4. Apple eddik (ACV)

L’Apple eddik er rik på vitaminer og næringsstoffer som trengs for å regenerere hudceller. L’ACV er kjent for sine antiseptiske og antibiotiske egenskaper. Det brukes også som en eksfoliant, siden det bidrar til å fjerne død hud og stimulerer sunn hudvekst.

For eksem arr, fortynn en liten mengde ACV med vann. Påfør løsningen på huden og la den handle i noen minutter. Vask ACV-blandingen med vann og gjenta denne behandlingen hver dag for raskere resultater.

Du kan også legge til eplecider eddik alle’bad vann å exfoliere huden og beroligende symptomene på eksemet. Før du bruker dette produktet, må du sørge for at du kan fortynnes riktig for å forhindre hudirritasjon.

5. Hamp frøolje

L’hamp frøolje har antiinflammatoriske egenskaper og fremmer også hudhelsen. Inneholder essensielle fettsyrer som trengs for å bygge sunne hudceller og redusere arrskilt. Det kan også bidra til å lindre kløe og # 8217; irritasjon.

utdanning Anerkjent L’hamp frøolje som en effektiv behandling for hudforstyrrelser som eksem, dermatitt og psoriasis. Ifølge søket kan hampfrøoljen styrke huden for å motstå ulike infeksjoner og forbedre elastisiteten.

For behandling av eksemet, påføring av det fortynnede hampfrøoljen med en vektorolje, direkte på det berørte området. For en dypere penetrasjon, masser huden på huden.

6. Kamille

Kamille er en’annen anlegg anerkjent i medisin. Kamille er spesielt kjent for sine antioksidantegenskaper. Disse samme egenskapene kan bidra til å bekjempe arr fra hudsykdommer.

Kamille fremmer hudhelse ved å strømme huden og forbedre hudfarge. En kontrollert studie avslørte at kamillekremet var like effektivt i behandling av eksemet som en foreskrevet hydrokortisonkrem.

Å behandle eksem arr, gni en benk kamille krem ​​(OTC) på arrene daglig. Du kan også forberede kamille og massasje te blader på huden.

7. Aloe vera

Aloe vera er en anti-inflammatorisk som kan redusere hudirritasjonen og forbedre arrens utseende. Sekund Undersøkelser Siden 2008, L’Aloe Vera øker kollageninnholdet og kan endre kollagen-sammensetningen av sår.

For å ta vare på eksemet, kan du trekke ut den friske aloe fra plantens blader og bruke den på huden din. La oljen eller gelen på huden gjennom hele natten, men skyll om morgenen.

8. Lavendel

L’Lavendelolje inneholder antiseptiske og antibakterielle komponenter. Det brukes også som en essensiell olje for å berolige og redusere stress. Som en hudbehandling ble det vist at lavendel akselererer sårheling.

I en 2016 studio, Forskerne anvendt lavendelolje til det sirkulære områdene av såret på rotter for alternative dager. Resultatene viste at L’Lavendelolje ikke bare økte gjenvinningen av såret, men også redusert sårområdet sammenlignet med kontrollfagene.

For å redusere eksem arr, bruk eller massasje l’lavendelolje på det berørte området. Pass på at du fortynner den først med en vektorolje, siden den rene essensielle oljen er for sterk for huden din. Du kan også drikke den som te.

9. Karithet smør

Shea Butter inneholder fuktighetsgivende egenskaper som kan bidra til å myke og redusere arr. Kan øke fuktighet i huden for å behandle effekten av tørrhet i eksemet. Shea smør er rik på vitaminer, og det var kjente igjen Som et effektivt middel for hudforstyrrelser, spesielt for cheloidbehandling.

For å behandle eksem arr, gjelder det rå shea smør på huden. Gjenta L’daglig bruk for raskere resultater. Hvis huden din irriterer etter bruken, vurderer du en alternativ behandling og diskuterer alternativene dine med legen din.

10. Gurkemeie

Gurkemeie er en Gresset på 8217; gress kjent for sine antiinflammatoriske egenskaper. Curcuma inneholder curcumin, en forbindelse rik på antibakterielle, antivirale og antiinflammatoriske egenskaper. En studio i 2015 avslørte at gurkemeie krem ​​kunne akselerere sårheling og redusere arr for cesaree sår.

For å behandle eksem arr, bruk en blanding av honning og gurkemeie på det berørte området. La masken i 10-20 minutter og skyll med varmt vann. Du kan også drikke te til gurkemeie.