Egnethetskrav til Medicare Del D

Del på Pinterest

Medicare er ikke bare for amerikanere i alderen 65 år. Du kan også ha rett til Medicare hvis du møter andre kriterier. Medicare del D, som er planen for narkotika på Medicare resept, er inkludert i denne egnetheten.

For å være berettiget til Medicare, er det nødvendig å kvalifisere på en av følgende måter:

 • Du er 65 år gammel, og du kan registrere deg for Medicare Parts A og B.
 • Du mottok utbetalinger av funksjonshemming for sosial sikkerhet i minst 2 år. Ventetiden for Medicare er kansellert dersom en diagnose av amyotrofisk lateral sklerose (SLA) er mottatt. Med denne tilstanden er du egnet for den første måneden der du mottar en invaliditetsbetaling.
 • Mottar en diagnose av nyresykdom på terminalstadiet (ESRD) eller nyresvikt og må gjennomgå dialyse eller nyretransplantasjon. Railways ansatte med ESRD kan kontakte sosial sikkerhet for å få informasjon på # 8217; egnethet Medisinere ved 800-772-1213.
 • Barn under 20 år med ESRD kan kvalifisere om de har minst en forelder egnet for fordelene med sosial sikkerhet.

Hva er egnethetskravene til Medicare del D?

La oss nå undersøke mer detaljert kondisjonen til Medicare Del D. De viktigste egnethetskravene til Medicare Part D inkluderer:

Alder 65 eller forrige

For de fleste, blir du egnet for første gang å melde deg på Medicare Del D fra 3 måneder før 65-årsdagen din til 3 måneder etter bursdagen din.

Når du finner en plan for å registrere deg, må du gi din eneste Antall Medicare og datoen du har blitt egnet til. Du kan registrere deg på nett, Ring direkte ønsket del D Piano leverandør eller ring 800-Medicare for hjelp med en plan.

En kvalifiserende funksjonshemning

Hvis du ikke er 65, men du har et funksjonshemning som kvalifiserer deg til å motta fordelene med trygdeordninger eller # 8217; Railway Pension Disability, har du rett til Del D 3 Måneder før den 25. måneden av Betaling av subsidier opp til 3 måneder etter 25. måned etter mottak av subsidier.

Viktige tidsfrister

Det er regler for å etablere når det er mulig eller ikke å registrere seg for en Medicare Plan del D. Det er registreringsdatoer, datoer hvor du kan endre planen og datoer for å forlate dekselet. Her er en grunnleggende oversikt over viktige datoer for ekstra eller modifikasjon av medisinsk reseptbelagte legemiddeldekning.

Fra 15. oktober til 7. desember

Dette er den åpne registreringsperioden. Hvis du er egnet, i løpet av denne tiden kan du:

 • Registrer deg for et fly som gir et deksel til resept
 • Endre planene til delen d.
 • forlater dekningen av del D, som kan føre til sanksjoner hvis du ikke har reseptbelagte dekning

Fra 1. januar til 31. mars

Du kan endre eller forlate Medicare Advantage-planer med dekning del D eller holder seg til originale Medicare (deler A og B) i denne perioden.

Du kan ikke bli med i en piano del D i løpet av denne tiden hvis du har originale Medicare.

Fra 1. april til 30. juni

Hvis du har abonnert på dekselet til Medicare deler A eller B og ønsker å legge til del D, kan du registrere deg i løpet av denne perioden for første gang. Etterpå, for å endre planene for del D, er det nødvendig å vente på registreringene åpne (fra 15. oktober til 7. desember).

Hva er straffen til Medicare Part D-prisen?

Det er en god ide å registrere seg på en piano del D når du blir egnet, selv om du ikke tar reseptbelagte legemidler. Fordi? Medicare legger permanent en straff på # 8217; 1% til prisen hvis du ikke registrerer deg innen 63 dager etter den første kvalifikasjonsperioden.

Straffraten beregnes ut fra den nasjonale premiefrekvensen for året pågår som multiplisert med antall måneder når du ikke har registrert deg når du har rettet. Så hvis du venter, vil din ekstra straff være basert på hvor lenge du ikke hadde dekning av del D. Dette kan legges til.

Hvis du har en Medicare Advantage-plan, når du blir 65, er det fortsatt nødvendig å ha dekning av del D.

Du kan unngå sanksjon hvis du har & # 8220; kredittdekning & # 8221; Medicare av en annen plan. Dette betyr at du har et deksel for narkotika som i det minste er lik Med Medicare Base-delen D-dekselet fra en annen kilde, som en arbeidsgiver.

Siden kriminelle kan øke kostnaden for prisen, er det fornuftig å kjøpe en lavpris del av en lav pris når den blir egnet. Du kan endre planene under hver åpen opptaksperiode hvis et annet deksel kreves.

Hva er medisin dekning alternativer på Medicare resept?

Alle planer om del D og reseptbelagte legemidler tilbys gjennom en privat forsikring på en privat forsikring. Tilgjengeligheten varierer avhengig av staten.

Den rette planen for deg avhenger av budsjettet ditt, fra kostnadene ved narkotika og hvor mye du vil betale for premier og fradrag. Medicare har A instrument For å hjelpe deg med å sammenligne planene i ditt område i lys av 2020.

 • Del D. Disse planene dekker reseptbelagte legemidler for polikliniske tjenester. Alle planene må tilby et grunnleggende nivå av narkotikabasert basert på Medicare-reglene. Spesifikk flydeksel er basert på form av planene eller på # 8217; listen over narkotika. Hvis legen din vil ha en dekket medisinering som ikke er en del av «-listen over den planen, må han skrive et klagebrev. Hver avgjørelse om dekning av det ikke-formelle stoffet er individuelle.
 • Del C (Advantage-planer). Denne typen plan kan ta vare på alle dine medisinske behov (deler A, B og D), inkludert dental og visuell dekning. Premiene kan være høyere, og du må kanskje kontakte leger og apotek på nettverket.
 • Medicare Supplement (Medigap). Disse planene bidrar til å betale noen eller alle levende utgifter (OOP) som en fradrag og copays. 10 etasjer er tilgjengelig. Du kan sammenligne prisene og dekning med det originale Medicare dekning gap og premier. Velg det beste alternativet for å gi deg de høyeste fordelene ved laveste priser.

Hvis du tar spesielle eller dyre stoffer, eller du har en kronisk tilstand som krever narkotika, velg planen basert på hva som er dekket for å gi deg maksimal fordel.

Forslag til å velge en Medicare plan del d.

Husk at planen du velger, er ikke skåret i steinen. Hvis dine behov endres fra år til år, kan du bytte til en annen plan i neste åpne registreringsperiode. Du må være i planen et helt år, og velg forsiktig.

Når du bruker Medicare Søker For å velge en piano del D, skriv inn stoffene og dosene, og velg deretter apotekene. Blant planene for medisiner tilgjengelig, vil du først se det laveste månedlige premieplanet. Husk at den laveste premieplanen kanskje ikke oppfyller dine behov.

C’er et nedtrekksvalg til høyre på skjermen som viser tre alternativer: lavere månedlig premie, laveste årlige medisiner fradragsberettiget og laveste stoffet mer premium kostnad. Klikk på alle alternativer og se på dine valg før du tar en endelig avgjørelse.

 • Velg en plan i henhold til dine generelle helse- og medisinske behov.
 • Stedet hvor du bor, for eksempel i flere stater i løpet av året eller på landlig beliggenhet, kan påvirke de tilgjengelige planene. Spørre om navigator For hjelp med det beste alternativet.
 • OOP-kostnadene for premier, franchise og copays kan variere avhengig av planene. Sjekk hva som ikke er dekket. Legg til kostnadene ved elementene som ikke er dekket og deretter sammenlignende med lavere premier for å se hva som er det beste alternativet.
 • Medicare tariff planer basert på medlemmers undersøkelser og andre kriterier fra 1 til 5. Kontroller evalueringen av planen før du tar en beslutning. Du kan passere en gang på et femstjerners fly fra et gulv med lavere rangering mellom L’8. desember og 3. november.
 • Du kan legge til Medigap-dekning for OOP-kostnader hvis du har det originale Medicare-dekselet med del D.
 • Hvis du har leger og apotek du liker, sørg for at de er oppført i nettverket av planen din.

Bunnlinjen

Medicare del D er en viktig fordel som bidrar til å betale reseptbelagte legemidler som ikke er dekket av originale Medicare (deler A og B).

Det er private legemiddelplaner som du kan legge til i den originale Medicare-dekningen, eller du kan velge en Medicare Advantage (del C) gulv med narkotika dekning. Disse planene kan også gi dental og visuelle fordeler. Husk at premiene kan være høyere, og du må kanskje kontakte leger og apotek på nettverket.

Hvis du har en reseptbelagte legemiddeldekning gjennom arbeidsgiveren eller foreningen som er minst lik den grunnleggende Medicare-dekningen, kan du holde den planen. Velg den som gir deg det beste dekselet til den beste prisen.

Husk, C’er en permanent straff lagt til premien din Hvis du ikke velger en plan for narkotika, eller du ikke har en dekning for narkotika når du er kvalifisert.

Medicare-nettsiden.Gov har nylig blitt oppdatert og alternativene og visningene har endret seg. Kontakt A stat Navigator eller ring 800-Medicare for å få hjelp til å velge den beste planen for deg.