Effekter av konsert- og alkoholblanding

Metylfenidathydroklorid (konsert) er en langvarig stimulant D & # 8217;. Hans kraftige effekt på hjernen bidrar til å lindre symptomer på oppmerksomhetsunderskuddsforstyrrelse og hyperaktivitet (ADHD).

L’Alkohol er A’andre stoffer som har en kraftig effekt på hjernen. Drikke anbefales ikke mens du tar konserter. Denne kombinasjonen kan føre til noen alvorlige effekter. Videre er konsert et stoff med potensial for misbruk, så det anbefales ikke for folk med en historie med alkoholmisbruk.

Fakta av konserten

Bekreftelse er en type stimulant tilgjengelig for behandling av’ADHD. Dato l’hyperaktivitet i # 8217; ADHD, det kan virke som en oksymoron foreskrive stimulerende for denne tilstanden. Imidlertid har disse typer narkotika faktisk motsatte effekter av hva navnet deres innebærer. De jobber ved å øke dopamin i hjernen for å lindre symptomene på # 8217; ADHD. Økte dopaminnivåer bidrar til å stimulere hjernen og øke oppmerksomheten og konsentrasjonen. Fordi det er en langvarig stimulant D & # 8217, er det nødvendig å ta konserter bare en gang om dagen for å lindre symptomene. Effektene kan forsvinne hvis du hopper over en dose.

Legen vil trolig foreskrive stoffet først i en daglig dose på 18 mg for å evaluere konsertresponsen din. Daglige doser varierer fra 18-72 mg, selv om den typiske daglige dosen for voksne er 18-36 mg.

Tilleggsinformasjon: Concepting Drug Information (Methylphenidate) »

Konsert og alkohol

Bland alkohol og konsistent er et dårlig valg fordi det kan føre til alkoholforgiftning og øke bivirkningene.

Alkoholforgiftning

L’Alkohol er en depressiv, deretter undertrykker L’hjernens aktivitet. Denne effekten kan forårsake:

 • Angst eller irritabilitet
 • Depresjon
 • utmattelse
 • Tap av koordinering
 • uregelmessig oppførsel

Imidlertid kan stimulerende som konsert ignorere disse depressive egenskapene til Dell’alkohol. Dette kan være farlig. Han kan bringe folk til å føle at de ikke hadde full alkohol fordi de ikke føler effektene. I sin tur kan dette føre til å drikke mer, noe som til slutt kan føre til alkoholforgiftning. L’Alkoholforgiftning kan være dødelig.

Det er kjent at konserter forblir i kroppen din lengre enn andre stimulanter. Etter å ha sagt dette, kan blandekonsert med alkoholen bli enda farligere enn å blande andre stimulanter med alkohol.

Ytterligere informasjon: Symptomer på alkoholforgiftning, behandling og andre »

Augmented concierge bivirkninger potensial

Drikke alkohol kan øke de potensielle bivirkningene av konsise. Disse bivirkningene inkluderer:

 • kvalme
 • hodepine
 • tørr i munnen
 • irritabilitet

De vanligste resultatene av kombinasjonen av konsis og alkohol er:

 • Redusert konsentrasjon
 • svimmelhet
 • døsighet

På grunn av hjernens delikate natur, drikker alkohol under L’å ta en stimulant kan også forårsake psykiatriske endringer. Dette kan føre til en forverring av symptomene på ADHD, så vel som angst og aggresjon.

Betraktninger på feilsøking

Kapastering er et tidsplan 2. Dette betyr at det har potensialet for feil bruk. Legene er forsiktige med å foreskrive konserter til folk som har en historie med narkotika- eller alkoholmisbruk.

Selv om den nøyaktige tilkoblingen ikke er klar, kan folk med ADHD ha en trend all’rusmisbruk. Ifølge en rapport i Forskning og helse på # 8217; alkohol, C’er et klinisk signifikant forhold mellom alkoholmisbruk og L’ADHD. Rapporten oppdager at rundt 25% av voksne som mottok omsorg for narkotika for narkotika og alkoholmisbruk, har også L’ADHD.

Snakk med legen din

L’Alkohol kan være farlig alene, men dets effekter kan også være verre hvis blandet med narkotika. Både l’alkohol som konserten påvirker hjernen. Deres kombinasjon kan føre til farlige situasjoner.

For å unngå L’alkoholforgiftning og andre potensielle problemer, unngå å drikke alkohol under L’Concerta Intake. Hvis du har en historie med alkoholavhengighet, snakk med legen din før du tar denne medisinen.