Effekten av konserten på kroppen

Samtalt, kjent generelt som metylfenidat, er en stimulant som brukes primært til å behandle underskuddsforstyrrelse av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD). Kan hjelpe deg med å konsentrere seg og gi en beroligende effekt, men det er et kraftig stoff som bør forsiktig tas.

Effekten av konsistens på kroppen

Kurset er en stimulant av sentralnervesystemet. Er tilgjengelig på medisinsk resept og er ofte foreskrevet som en del av en total behandlingsplan for ADHD. Kapasitet brukes også til å behandle en søvnforstyrrelse kalt narkolepsi. Legemidlet er klassifisert som et stoffstyrt av Program II fordi det kan skape avhengighet.

Fortell legen din dersom du lider av eksisterende helsemessige forhold, eller hvis du antar andre stoffer. Det er viktig å følge legenes instruksjoner under rekruttering. Fortsett å regelmessig konsultere legen din og rapporterer umiddelbart alle bivirkningene.

Dette stoffet har ikke blitt studert hos barn under 6 år.

Sentralnervesystemet (SNC)

Konsentrasjonen har en direkte innvirkning på sentralnervesystemet. Stimulerende midler som en konsert tillater nivåene av noradrenalin og dopamin å øke sakte og hele tiden, forebygging av nevroner fra å gripe dem. Norepinefrin og dopamin er nevrotransmittere naturlig produsert i hjernen. Norepinephrina er et stimulerende middel og dopamin er knyttet til kapasiteten til oppmerksomhet, bevegelse og opplevelser av glede.

Du kan finne enklere å konsentrere seg og organisere deg selv med riktig mengde norepinefrin og dopamin. I tillegg til å øke din evne til oppmerksomhet, kan du være mindre sannsynlig å handle impulsivt. Du kan også få mer kontroll over bevegelsene, slik at det kan være mer behagelig.

Legen din vil trolig starte med en lav dose. Om nødvendig kan dosen gradvis økes til du får de ønskede resultatene.

Alle stoffer kan forårsake side og konsistente effekter ikke noe unntak. Noen av de vanligste bivirkningene på sentralnervesystemet er:

  • Sløret syn eller andre endringer i synet
  • tørr i munnen
  • Vanskelighetsgrad å sove
  • svimmelhet
  • Angst eller irritabilitet

Noen av de mest alvorlige bivirkningene er kramper og psykotiske symptomer som hallusinasjoner. Hvis du allerede har problemer med oppførsel eller tenkning, kan konserter forverre dem. I noen tilfeller kan dette stoffet forårsake nye psykotiske symptomer hos barn og ungdom. Hvis du er gjenstand for kramper, kan konserter forverre tilstanden din.

Du bør ikke ta denne medisinen hvis:

  • de er for mye engstelig eller lett omrørt
  • Han har tic, Tourette syndrom eller en familiehistorie av Tourette Syndrome
  • har glaukom

Noen barn opplever langsom vekst under L’Concerta inntak, så legen kan overvåke barnets vekst og utvikling.

Konkurranser kan forårsake rask økning i dopaminnivåer hvis det tas i svært høye doser, noe som kan forårsake euforisk følelse eller høy. Av denne grunn kan konsert være gjenstand for misbruk og kan føre til avhengighet.

Videre kan høye doser øke aktiviteten til norepinefrin og kan føre til tanker, mani eller psykoseforstyrrelser. Fortell legen din dersom du har en historie med rusmiddelmisbruk, inkludert alkohol eller L’alkoholisme. Hvis du finner nye eller forverret følelsesmessige symptomer, ring legen din umiddelbart.

L’Konkurranse plutselig avbrudd kan føre til tilbaketrekking. Symptomene på avholdningen inkluderer søvn- og tretthetsforstyrrelser. L’Abstinence øker risikoen for å utvikle alvorlig depresjon. Hvis du vil avbryte # 8217; å ta dette stoffet, snakk med legen din, som kan hjelpe deg med å gradvis redusere.

Sirkulasjons- / kardiovaskulærsystem

Stimulerende midler kan forårsake sirkulasjonsproblemer. En dårlig sirkulasjon kan gjøre huden på fingrene og føttene bli blå eller røde. Fingrene dine kan også virke kaldt eller ufølsomt. De kan være spesielt følsomme for temperatur eller til og med skade.

Konserter kan øke kroppstemperaturen og forårsake overdreven svette og # 8217.

L’Bruk av stimulanter kan øke risikoen for hypertensjon og økning i hjertefrekvensen. Det kan også øke risikoen for hjerneslag eller hjerteinfarkt. Hjerterelaterte problemer kan forekomme hos personer som har eksisterende mangler eller hjerteproblemer. Plutselig død har blitt rapportert hos barn og voksne med hjerteproblemer.

Fordøyelsessystemet

L’Concerta Intake kan redusere appetitten. Dette kan føre til vekttap. Hvis du spiser mindre, må du sørge for at maten du spiser er rik på næringsstoffer. Spør legen din om du bør ta kosttilskudd. Du kan utvikle underernæring og tilknyttede problemer hvis du bruker denne medisinen i lang tid.

Noen mennesker føler seg magesmerter eller kvalme under L’Concerta inntak.

Alvorlige bivirkninger av fordøyelsessystemet inkluderer blokk med spiserør, mage eller Dell & # 8217;. Dette er mer sannsynlig å være et problem hvis du allerede har en krymping i fordøyelseskanalen.

Reproduktivt system

I menn i enhver alder kan konsert forårsake en smertefull og langvarig ereksjon. Denne tilstanden kalles priapismo. Hvis dette skjer, er det viktig å konsultere en lege. Priapisme kan forårsake permanent skade hvis ikke behandlet.