Effekten av bulimi på kroppen din

Bulimia Nervosa er en matlidelse som er beskrevet som en destruktiv modell for å spise og rense for å kontrollere vekten. To av de viktigste bulimiske oppførelsene er bolten (å spise mye mat) og blødning (selvinducert oppkast), men bulimi inkluderer mye mer. Det kan også be om en enorm følelsesmessig hyllest og føre til alvorlige og farlige forhold for livet.

Når du tenker på bulimi, er det svært sannsynlig å tenke på binge og rensingen og # 8217;. Dette er imidlertid ikke de eneste symptomene på lidelsen. Bulimi kan oppstå gjennom følgende symptomer:

Del på Pinterest

I tillegg til mental stress, setter kontinuerlig bolter og rensing kroppen for å teste. I motsetning til Dell’anoreksi, en annen type matlidelse, bulimi har ikke nødvendigvis symptomer på betydelig vekttap. Men effektene er fortsatt veldig virkelige.

Sentralnervesystemet (mental og følelsesmessig helse)

Selv om det er karakterisert som en matforstyrrelse, er bulimi også en psykisk helseforstyrrelse som forårsaker en syklus av helseproblemer. Du kan prøve depresjon, angst eller obsessiv-kompulsiv oppførsel. L’humør og # 8217; irritabilitet kan oppstå på grunn av mangel på vitaminer eller oppførsel forbundet med bulimi. For eksempel kan konstant overvåking av mat og vekt bli en & # 8217;. Noen kan også bing ned i hemmelighet og deretter skjule spor av mat og avføringsmidler. For å oppnå sin ideelle vekt, kan folk også misbruke stoffer.

Også l’tvangsmessig trening eller bekymring for utseendet er vanlige symptomer. Det er ikke uvanlig for en person med bulimi som bruker mye tid på å tenke på mat og hvordan du sjekker det. Faktisk kan folk med bulimi konsentrere seg nok på å spise eksklusive andre aktiviteter som pleide å nyte.

Å måtte holde hemmeligheter bidratt til stress og angstsyklus. Over tid kan skylden samle seg i å holde hemmeligheter til vennene dine og kjære. Dette kan også ledsages av følelser av forlegenhet og skam. Selvmordsadferd kan danne seg som klimaks av stress og # 8217; ekstremt usunn kroppsbilde.

Fordøyelsessystemet

Syklus syklusen og rensingen har til slutt en innvirkning på fordøyelsessystemet ditt. Ikke bare er fysisk krevende, men effekten av bulimi kan føre til generell svakhet og tretthet.

Sår hals, magesmerter eller begge kan være de første åpenbare fysiske bivirkningene av bulimi. Som forstyrrelsen utvikler seg, kan kronisk selvinducert oppkast forårsake en rekke symptomer i fordøyelseskanalen, som starter fra munnen. Over tid, l’høyt oppkast syreinnhold kan skade tennene dine og forårsake emalje erosjon, følsomhet av tenner og gingival sykdommer. Du kan se kinnene eller hovne hovne kjever til hevelse i spyttkjertlene.

L’Syre kan også:

 • irritere eller rive din esophagus
 • bryte din esophagus og forårsake blod i oppkast
 • Irritere magen
 • Forårsake magesmerter, halsbrann og syre refluks
 • Skader på tarmen og forårsaker hevelse, diaré eller forstoppelse

Sett en finger i halsen er en av de vanligste måtene som folk med bulimi fremkaller brekninger på. Gjør det flere og flere ganger kan forårsake callosures på baksiden av hånden (i # 8217; område av knoklene) på grunn av knoklene som kommer i kontakt med snittene. Dette fenomenet er kjent som tegn på Russell. L’surhet markerer huden på fingrene og hendene.

En annen måte prøver noen mennesker å frigjøre kroppen fra overflødige kalorier fra mat er å bruke diuretika, slanking eller avførende piller. L’Overdreven bruk av disse produktene kan gjøre tarmbevegelse vanskelig uten å bruke dem. Selv l’feil bruk av diuretika kan skade nyrene. Overdreven tarmbevegelser kan også forårsake hemorroider.

Sirkulasjonssystemet

Hyppig rensing kan forårsake dehydrering. Dette fører til svake muskler og ekstrem tretthet. Det kan til og med ubalanse dine elektrolytter og sette ditt hjerte å prøve. Dette kan forårsake uregelmessig hjerterytme (arytmi) og i noen tilfeller seriøs, en svekket hjerte muskel og hjertesvikt. Elektrolyttene som har en tendens til å forsvinne på grunn av konstant oppkast, er kalium, magnesium og natrium.

Bulimi kan forårsake lavt blodtrykk, svakt håndledd og anemi. Oppkast kan være en voldelig hendelse. Dens rene styrke kan også føre til at blodårene bryter i øynene dine.

Reproduktivt system

Ernæringsmessige mangler som lider av bulimi kan forårsake hormonell ubalanse. Tretthet kan drepe ditt seksuelle ønske. Bulimi kan forstyrre menstruasjonssyklusen eller avbryte det helt. Hvis eggstokkene ikke slipper mer egg, er det umulig for sperm som gjødter egget;.

Gravide kvinner som fortsetter å engasjere seg i grenseoppførsel og rensing står overfor ytterligere komplikasjoner for seg selv og for barna sine. Disse inkluderer:

 • Mors hypertensjon
 • Svangerskapsdiabetes
 • spontanabort
 • for tidlig fødsel
 • Podalica fødsel
 • Høyere risiko for keisersnitt
 • Nyfødte med lav fødselsvekt
 • Medfødte defekter
 • dødfødt
 • Vanskelighetsgrad i # 8217; amming
 • Postparto depresjon

L’bruk av diuretika eller avføringsmiddel under graviditeten kan være skadelig for fosteret.

Tegumentary System

Tegumentary System inkluderer hår, lær og negler. Også disse delene av kroppen er ikke immun mot effekten av bulimi. Dehydrering på grunn av hyppig oppkast betyr at kroppen din ikke har nok vann. I sin tur kan håret ditt bli tørket og frizzy. Du kan også oppleve håravfall.

Selv tørr hud og negler er en langsiktig sikkerhetseffekt av bulimi. Din hud kan bli grov og skummel, mens neglene dine blir skjøre.