Duer fingre: årsaker, behandling og andre

Hva er fingrene til duer?

Pigeon tær, eller innfødt, beskriver en tilstand der tærne blir slått mens du går eller går.

Det er mer vanlig hos barn enn hos voksne, og de fleste barn kommer ut før de kommer til L’ungdomsårene.

I sjeldne tilfeller er kirurgi nødvendig.

Fortsett å lese for å lære om årsakene og symptomene på pigeing fingre og hvordan de blir behandlet.

Hva er årsakene til pigeon fingre?

For mange barn utvikler fingrene til duene i # 8217; livmor. Begrenset plass i # 8217; livmor betyr at noen barn vokser i en posisjon som vender på forsiden av føttene mot innsiden. Denne tilstanden kalles metatarsata.

I noen tilfeller oppstår fingrene på duene når beinene på beina vokser i løpet av barnets år. Tilstedeværelsen av en fot innen 2 år kan skyldes en vri på tibia, eller tibia, kalt intern tibial twist.

Et barn på 3 år eller mer kan eksperimentere med en rotasjon av lårbenet, eller lårbenet, kalt medial femoral twist. Dette er noen ganger referert til som femoral antiverjon. Jenter har A Høyere risiko å utvikle medial femoral twist.

Hva er symptomene på pigeon fingre?

I tilfeller av metatarsata er symptomene enkle å se ved fødselen eller umiddelbart etterpå. En eller begge føttene til barnet ditt blir vendt mot interiøret, selv i ro. Du kan legge merke til at ytre kanten av foten er buet, nesten en halvformet.

Den interne tibialvridningen kan ikke være så åpenbar til barnet begynner å gå. Du kan legge merke til at en eller begge føttene roterer mot innsiden; inne i hvert trinn.

Media femoral twist kan være tydelig etter 3 år, men de åpenbare tegnene er vanligvis tilstede innen 5 eller 6 år.

I mange tilfeller kjører foten og kneet både mens barnet går. Det kan også være åpenbart selv når barnet ditt er i hans sted. Barn med medial femoral vri sitter ofte med flate ben på gulvet og føttene på begge sider i form av & # 8220; w & # 8221;.

C’er en relatert tilstand som heter Out-Toeing. Beskriver føttene som kjører mot utsiden. De samme beinutviklingsproblemer som bærer alt 8217; innsetting kan også forårsake fjerning.

Det er risikofaktorer?

Alle tre årsakene til # 8217; insekt har en tendens til å falle i familier. En forelder eller bestefar som har blitt ødelagt som barn, kan formidle denne genetiske trenden.

Fingrene til duer kan følge med andre forhold med benutvikling som påvirker føttene eller bena.

Hvordan fingrene til duer er diagnostisert?

Inneing kan være mild og ferskt merkbar. Eller det kan være åpenbart for det punktet hvor det påvirker barnets gang.

For å diagnostisere inntaket og dets sannsynlige årsak, vil legen se på barnet som står og går. De bør også forsiktig bevege barnets føtter, føle hvordan knærne bøyer seg og ser etter tegn på at en vri eller sving er tilstede i babyens sider.

Legen kan også få bilder av barnets føtter og ben. Imaging Tests kan inkludere røntgenstråler eller TC-skanninger for å se hvordan beinene er justert. En type røntgenvideo kalt fluoroskopi kan vise beinene på barnets ben og føtter som beveger seg.

En barnelege kan kunne nøyaktig diagnostisere årsaken til barnets duer fingre. Eller du må kanskje konsultere en spesialist i pediatrisk ortopedi hvis tilstanden ser ut til å være seriøs.

Det er behandlinger for pigeing fingre?

I tilfelle av mild eller til og med moderat intoleranse, har barn en tendens til å overvinne problemet uten behandling. Noen år kan være nødvendig, men beinene etablerer ofte seg i en korrekt justering.

Nyfødte med alvorlige metatarsal metater kan trenge en serie kaster plassert på foten eller føttene som er berørt i uker. Dette skjer vanligvis ikke før et barn har minst seks måneder. Calchi tar sikte på å rette opp justeringen før barnet begynner å gå. Legen din kan vise deg strekker og massasje teknikker for å hjelpe deg med å vokse babyens bein i riktig retning.

For tibial vri eller medial femoral vri, i de fleste tilfeller er det ingen kapasitet, foresatte eller spesielle sko. Problemene trenger bare tid til å bli løst. C’Det var en tid da natttøtter og et bredt spekter av andre enheter ble anbefalt for barn med pigeing fingre. Men disse var stort sett ineffektive.

Hvis ALLE’alder på 9 eller 10 år har det ikke vært noen reelle forbedringer, kirurgi kan være nødvendig for å justere beinene riktig.

Det er mulige komplikasjoner?

Inneing forårsaker vanligvis ikke andre helsekomplikasjoner. Vandring og løping kan påvirkes, som kan forstyrre et barns evne til å øve sport, danse eller spille andre aktiviteter. I mange tilfeller er tilstedeværelsen av duer fingre ikke D & # 8217;.

Hvis tilstanden er ganske alvorlig, kan et barn føle seg vanskelig. Det kan også være plaget av sine jevnaldrende. Som foreldre bør du snakke med din sønn av helbredelsesprosessen. Vurder også ordet terapi med noen trent til å jobbe med barn som står overfor følelsesmessige utfordringer.

Hva er perspektivet for fingrene av duene?

Det er viktig å huske på at spissen av duen ikke betyr at det er noe som ikke står permanent i foten eller i sønns ben. Det er ikke et tegn på at barnets føtter alltid vil slå til det indre eller hvem som vil ha problemer med å gå. Vil ikke påvirke deres vekst eller helse i beinene sine.

De aller fleste barn som utvikler seg, fortsetter å ha normale og sunne føtter og ben uten kirurgi eller intervensjon. Når en operasjon er nødvendig, har den en høy suksessrate.

Utsiktene til et barn som har å gjøre med duer fingre er nesten alltid positive. For mange barn er det en tilstand som kan overvinne før du oppretter et varig minne.