Du trenger et øyeblikkelig middel mot psoriasis? Ta kontakt med pantryet ditt

Psoriasis krever behandling på ulike nivåer. Du kan bruke en kombinasjon av emollients, oral eller injiserbare biologiske stoffer og lysterapi for å lindre symptomene. Også, du kan se etter behandling andre steder. Naturlige rettsmidler kan bidra til å lindre noen av psoriasis symptomer. Men åpenbart er de ikke det samme som reseptbelagte legemidler fra legen eller dermatologen.

Husk at vitenskapelig støtte for naturlige rettsmidler også mangler. Noen tror at bidrar til å roe rehancies of psoriasis og holde tilstanden under kontroll. Du bør alltid konsultere en lege før du bruker noe naturlig middel, siden de kunne forstyrre andre behandlinger. Men her er noen ting & # 8211; Mange som du sannsynligvis allerede er i hånden i pantryet på kjøkkenet ditt & # 8211; som kan fungere for kortsiktig.

Forsterket kornblandinger

Sjekk L & # 8217; etiketten til din favoritt frokostblanding for å se om den inneholder vitamin D. Ellers vil du kanskje finne en som inneholder den. Vitamin D kan redusere celleveksten og endre måten ditt immunsystem fungerer. Det antas at disse to egenskapene til vitamin Aiutino med psoriasis.

L & # 8217; å legge til vitamin D bør starte gjennom kostholdet med mat eller kosttilskudd. Du kan få vitamin D fra sollys, men dette risikerer eksponeringen for skadelig ultrafiolett stråling. De American Academy of Dermatology Indikerer forsterkede matvarer eller kosttilskudd som sunne vitamin D-kilder.

Vegetabilske oljer, valnøtter og frø

Din samling av vegetabilske oljer, valnøtter og frø har blitt viktigere for å håndtere din psoriasis. Noen inneholder omega-3 fettsyrer, designet for å hjelpe psoriasis. Følgende grunnleggende fôring av dispensasjonen inneholder naturlig omega-3:

  • Oljer, som grønnsaker og oliven
  • valnøtter, spesielt nøtter
  • Linseed frø og gresskarfrø

Måten omega-3 fettsyrer kan hjelpe med en rekke helsemessige forhold, inkludert psoriasis, mottar mye oppmerksomhet. Denne syren kan bekjempe betennelsen og hjelpe immunforsvaret ditt. Psoriasis regnes som en immun-mediert inflammatorisk sykdom, og deretter å finne ernæringsmessige kilder som inneholder omega-3, er et skritt i å bekjempe symptomene på psoriasis.

en studere konkluderte med at omega-3 integrator integrator integrerer integrerer aktuelle behandlinger. Det kan også redusere lesjonene i hodebunnen og resizing, blant annet fordeler.

Oljer, valnøtter og frø i ditt pantry kan gi omega-3 alfa-linolensyre – 3. To andre Omega-3, Eicosapentaenoic og Docosaeanoic Acid, finnes i fisktilskudd og fiskeolje.

Eddik

Viniker kan også hjelpe din psoriasis. De ble brukt i gamle kulturer for mange forhold, inkludert betennelse og helbredende sår, infeksjoner, magesår og andre lidelser.

L & # 8217; Apple eddik er et populært naturlig middel. Det antas å bidra til å kurere hodebunnen som er berørt av psoriasis. Du bør konsultere legen din og bruke forsiktighet når du bruker den i hodebunnen. Prøv det fortynnet i vann kan bidra til å redusere den brennende følelsen. Hvis du har sprukket eller åpen hud, unngå å bruke eddik, som den vil brenne og unravel.

Havre

Melet d & # 8217; havre kan hjelpe deg med å berolige huden når den er irritert av psoriasis. Spesielt D & # 8217-melet; kolloidal havre regnes som en av de beste former for mel D & # 8217; havre som skal brukes på huden. & # 8220; kolloidal & # 8221; Det betyr at mel D & # 8217; havre er fint malt og kokt.

Du kan prøve flour d & # 8217; havre direkte fra pantryet til å berolige huden, men det kan være en beste ide å lete etter hudprodukter som inneholder mel D & # 8217; kolloidale havre. Ingen vitenskapelig bevis støtter bruken av D & # 8217 mel; havre i psoriasis. Men noen rapport som beroliger huden og reduserer rødhet. Baderom, lotioner og andre produkter som inkluderer dette naturlige middelet er tilgjengelige.

Honning

Du kan ha en honningbeholder i ditt pantry, og venter bare for å bli brukt. Du kan kombinere den med oliven og voks d & # 8217; bier for å skape en aktuell behandling for din psoriasis.

TIL studere I komplementære terapier i medisin, denne naturlige aktuelle blandingen med kortikosteroider sammenlignet. Studio konkluderte med at honningbasert salve var nyttig i psoriasisstyring.

Gurkemeie

Gurkemeie er en gress som brukes til en rekke medisinske forhold, inkludert betennelse, leddgikt og hudsykdommer. Det er et krydder som brukes i pulver karri og er gul.

TIL studere I # 8217; Iranian Journal of Pharmaceutical Research undersøkt gurkemeie og dens effekter på mild til moderat psoriasis. Studien konkluderte med at gurkemeie har forbedret hudlesjoner med minimal bivirkninger. Studioet anbefalte bruken av en aktuell gurkemær salve som en del av en behandlingsplan for de med plakettpsoriasis.

Spør legen din om matlaging med gurkemeie, ansette et gurkemærskudd eller bruke en gurkemeie-topisk, kan hjelpe din psoriasis.

Mat å unngå

Mens mange matvarer i ditt pantry kan hjelpe deg med psoriasis, blir andre mat anerkjent som faktorer som bidrar til betennelsen. Du vil unngå så mye som mulig betennelsen, da det kan føre til at psoriasisene utveksles.

Hold deg unna dannede matvarer og raffinert sukker. Disse artiklene er ofte de grunnleggende elementene i pantryet og kan bidra til forverringen eller alle ampifiseringen på 8217; psoriasisforsterkning.

L & # 8217;

Ikke c & # 8217; det er ikke noe galt med å se over det medisinske skapet eller apoteket for psoriasisbehandlinger. Men snakk med legen din før du prøver et naturlig middel som de du finner i ditt pantry. Naturlige rettsmidler kan forstyrre stoffene du tar eller forverres symptomene. Det er alltid bedre å følge råd fra legen din.