Du ønsker å gå ned i vekt? Hold deg til Weight Watchers eller Jenny Craig, Stu

Pasienter som er i markedet for et vekttapsprogram bør gå med Weight Watchers eller Jenny Craig, ifølge en artikkel publisert i dag på Annals of Internal Medicine.

Oppgaven lette etter gyldige studier for å støtte påstander om kommersielle vekttapprogrammer og produkter, inkludert Atkins, Slimfast, Nutrisystemog The Biggest Loser Club. Forskerne sa at de fleste av programmene manglet bevis for å vise at de fungerer og er trygge. De identifiserte 32 diettprogrammer å studere, men var bare i stand til å finne vitenskapelige studier på 11 av dem, og de fleste studiene varte i mindre enn ett år.

Bare Weight Watchers og Jenny Craig kan vise til studier som viser langsiktige resultater og sikkerhet, konkluderer rapporten.

Analysen oppdaterer en utforskning av det samme emnet i 2005 Annals of Internal Medicine. Den rapporten slo fast at bare Weight Watchers hadde bevis for å støtte programmet.

Relaterte nyheter: leger begynner å behandle fedme «

Leger skal veilede overvektige pasienter

Mer enn en tredjedel av amerikanske voksne er overvektige. Helsekostnader knyttet til fedme ble estimert til 147 milliarder dollar i 2008, ifølge en lederartikkel som fulgte med studien.

«Dessverre brukes langt mer ressurser på å håndtere komplikasjonene av fedme enn på å behandle selve tilstanden,» skrev Dr. Christina Wee, MPH, fra Beth Israel Deaconess Medical Center og Harvard Medical School i lederartikkelen.

Leger ofte du kan ikke eller du kan ikke veilede pasientene gjennom selve vekttapsprogrammene, som har gjort kommersielle programmer og produkter viktigere og viktigere.

«Fedme har ikke vært under den medisinske paraplyen på lenge. Det er virkelig de siste to årene at det har blitt anerkjent som en kronisk tilstand, sier Dr. Kimberly Gudzune, forfatter av artikkelen og assisterende professor i medisin ved Johns Hopkins University, til Healthline. «Av denne grunn er mer vekttap i det kommersielle området.»

Forfatterne håper at deres studie på vekttapsprogrammer vil gjøre leger tryggere på å hjelpe pasienter som prøver å gå ned i vekt.

«De fleste tror ikke de snakker med legen sin om «Jeg vil gå ned i vekt», og jeg håper flere av disse samtalene finner sted i det medisinske feltet. Jeg håper denne studien vil gi leger verktøy for å begynne å hjelpe mennesker, «sa Gudzune.

Pasienter kan også få mer vekttapsdekning.

The Affordable Care Act krever omfattende dekning av forebyggende medisin. Det inkluderer spesifikt fedmetester og kostholdsråd med lege.

Forsikringsselskaper kan muligens tilby dekning for vekttapprogrammer.

Relaterte nyheter: Crash Dieters er ikke lenger sannsynlig å gå opp i vekt «

Fordeler og ulemper med programmer

Leger kan føle seg komfortable med å henvise pasienter til Jenny Craig eller Weight Watchers, konkluderer studien. Men selv disse to forskningsbaserte programmene er ikke like.

Jenny Craig-programmet har resultert i større vekttap enn Weight Watchers. Men Jenny Craig, som inkluderer ferdigpakkede måltider sammen med adferdsrådgivning, koster mye mer. Jenny Craig-abonnementet koster $ 500 i måneden, mens Weight Watchers koster $ 40.

Weight Watchers, det eneste selskapet som svarte på en forespørsel om kommentar før Healthlines frist, ser på sin avhengighet av ekte mat som ikke bare billigere, men også mer sannsynlig å gi langsiktige resultater.

«For at sluttbrukeren skal kunne velge maten de vil spise hjemme, på restauranter, på arbeidsplassen eller hvor enn maten kommer inn i livet vårt, tilbyr Weight Watchers overbevisende langsiktig levedyktighet og bærekraft,» sa Gary Foster, Ph.D., vitenskapelig sjef for Weight Watchers International, Inc.

Forskere bemerker at Nutrisystem også viste løfte for kortsiktig vekttap, men manglet bevis for langsiktig suksess.

De kortsiktige resultatene tyder også på at kalorifattige måltidserstatninger som Optifast er en effektiv vekttapstrategi, men studien fremhever mangelen på ettårige studier og mulige risikoer. Rask vekttap kan overbelaste galleblæren, som fjerner kolesterol fra kroppen, forklarte Gudzune.

Ifølge studien resulterte ikke Atkins, Slimfast og populære vekttapsgrupper på nettet i betydelig vekttap.

Når det gjelder de mer nyanserte helsespørsmålene, planlegger studieforfatterne å analysere effektene hver av diettene har på blodtrykk og blodsukker, sa Gudzune.

Relaterte nyheter: Når du kan si at det er på tide å gå på diett? «