Du må holde klærne dine? 23 Seksuelle stillinger, Teknikker, Annet

Del på Pinterest

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvis livet ditt er mer fokusert på å gjøre ting som ender opp, er det på tide å nyte en sveltent.

Ekte liv er ikke som filmer, så noen ganger finner du tid for lengre danser, er ikke realistisk og sier bosatt seksiolog av kalexotikk Dr. Jill McDevitt. Retweet.

Nøkkelen er å huske at sex ikke starter eller stopper ved Pound Town. & # 8220; det rådende bildet i henhold til hvilken penetrasjon & # 8216; telle’Som et kjønn er patriarkalsk, hetero-moderne, ekstremt begrensende, fri for fantasi og ærlig kjedelig & # 8221;.

Makeout City, Humping Hill og Analingus Avenue kan alle være like hyggelig.

Ikke tro det på ordet. Prøv følgende steder neste gang du tilpasser deg et raskt spill.

Foreløpige og andre tips for en glitrende saus

Selv raskere kan være varme og minneverdige, spesielt hvis du holder disse forslagene i tankene.

Det du har på deg er viktig

For nybegynnere anbefaler vi deg å unngå noe med store hengsler, studs, tips og spenner for belter som kan bli fanget i huden eller få håret ditt. Enhver topp eller bunn som kan rive hvis du beveger deg på feil måte, er et automatisk forbud.

Noen klær å velge i stedet:

 • Klær, skjørt eller kilt, som lett kan trukket opp for eksponerte privatpersoner
 • Dress bukser og løse bukser som forlater mer plass til en stropp-på eller en & # 8217;
 • leggings, som lar deg lettere stimulere kjønnsorganer uten å fjerne dem
 • Truser uten hest eller røv uten rumpa for enkel tilgang

Klærne dine kan tjene som visuelle foreløpige

‘L’Klær kan være mer enn noe som gir enkel tilgang, men noe som tyder på hva som kommer til å komme og: 8221; sier den seksuelle læreren Cassandra Corrado med ELLER. skole.

Tenk: En lav blonderjsey, en dress som gjemmer en hard kuk eller en stropp under, grå leggings som avslører et vått punkt når du står opp eller en ring som også fungerer som en vibrator.

Hva du har på deg & # 8211; Og som du har på deg den & # 8211; kan legge til nye følelser

For eksempel, mens noen materialer som bomull kan forårsake gnidning, kan silke legge til en behagelig glatt følelse mot en klitoris.

Hvis du foretrekker mye press og friksjon i spillet ditt, test med ribbet jeans og fløyel, som skaper mer gnidning under humping og eksternt kurs.

Andre eksempler:

 • Skjorter med dusker kan brukes til å tømme brystvorter.
 • Sports Bras kan brukes til å skape en hyggelig smertefull popup-pop-up sensasjon.
 • Undertøy kan være smale i ryggen og trukket frem og tilbake blant baken for å ta anal.

Hvis du har tid til å forberede, vurdere L’å legge til et slitsomt sexleketøy til blandingen

Du vil ta med ting fra WOW til WOW? Vurder disse alternativene, som du kan kjøpe online:

 • Pulserende truser
 • Vibratorer for truser
 • Brukbare vibratorer
 • Butt plugg
 • Pulserende caps
 • Seler med en lomme for en kule vibrator

Bruk ordene dine før du bruker munnen din

Bygge sexting forventning om dagen.

Eller hviske alle de skitne tingene du vil gjøre med partneren din i # 8217; frakk garderobe.

Noen linjer for å prøve:

 • Jeg tenker på måten du beveger deg mot munnen min når jeg senker munnen min.& # 8221;
 • Jeg kan ikke slutte å tenke på måten du rode fingrene i går kveld og # 8230;
 • Jeg mangler smaken av nakken din og måten du imporerer når du vil ha leppene mine andre steder.& # 8221;

Quick Ptil: ists og i noen tilfeller er graviditeten fortsatt mulig

Risikoen for å kontrahere A’seksuell overføring infeksjon (STI) er det samme om du utløser i to dager på rad eller bare 10 minutter og # 8221; sier Corrado. Så sørg for at du blir kjent med din STI-stat og bytte denne informasjonen på forhånd.

Hvis en eller begge er positive resultater på en ist under den siste screeningen, eller du har ikke hatt denne chatten, anbefaler vi at du bruker:

 • Dental dams under kontakt vulva-munn, vulva-vulva og munn-anus
 • kondomer under kontakt penis-vulva, strap-vulva, penis-munn og kontakt strap-munn
 • En latexhanske eller kondom for fingre under manuell spill

Vennlig påminnelse: Graviditet er en risiko mesteparten av tiden C’er penetrasjon av penis i skjeden. Hvis du er interessert i å forebygge graviditet, bør du diskutere prevensjonsalternativer.

Advarselsord: Sex i det offentlige er ikke lovlig

Gjør en quickie på en parkeringsplass, i et offentlig bad, i en park eller på et bad, kan det virke varmt.

Selv om du har de fleste av klærne dine, husk at i USA er sex i det offentlige ulovlig.

Selv om L’anklage avhenger av «Specific Act & # 8220; å ha sex i offentligheten kan komme i trøbbel, spesielt hvis personen som oppdager, er en mindreårig & # 8221; sier Corrado.

Posisjoner for cunnilingus eller manuell stimulering

Du kan fortsatt gå av og berøre rundt, selv når klokken gjør nedtellingen.

Dekomprimere og fordypre

Utmerket for garderobe garderober og badeboder, begge forblir stående.

Start med unbuttoning og dekomprimerer mottakeren. Så partneren kan skyve hånden mellom beltet og mottakerens hud for å plage hans lepper og # 8217; vaginalåpning, gni klitorisene eller trenge inn i hullet med en finger.

Ovasjon

Med ryggen mot veggen og partner foran deg på knærne eller sitter, hvis sitteplasseringen gir dem bedre tilgang til kjønnsorganene dine, vikle et ben over skulderen. Fordi du støtter deg selv på et enkelt ben, er en god balanse og en anstendig benkraft et must.

Mens partneren din lakker brikkene dine, la deg plage hullet ditt med en finger. Eller skriv inn den for stimulering av punkt G eller a.

Vertikal 69

Denne veldig atletiske posisjonen krever at en partner har styrken til den øvre delen av Hulk.

Hvis du beundrer armene dine mens du leser dette, spør partneren din om å bli mot en vegg, med føttene på bredden på hoftene. Så løp en tur på veggen til du er vertikalt med rette armer og munnen på et kjønnsnivå.

Spør partneren din, vikle armene rundt beina dine, løft deg litt for å fjerne vekten fra håndleddene og skuldrene. Herfra begynner du å slikke / munching / suge.

Hvis du tenker at dette høres ut som en god risiko for ikke mange premier, har du rett. Men hei, et kåt par kan drømme & # 8230;

Posisjoner for fellatio eller manuell stimulering

Din pucker og poter kan brukes hvis partneren din har en penis eller har en koblet en.

Orgasmen kan ikke være målet, men hvis det er og mottakspartneren har en penis, utgjør en kondom for enkel rengjøring / # 8221; sier McDevitt.

Gjensidig masturbation

Innrøm det: Ingen vet hvordan du liker å bli rørt bedre enn deg selv. Mens du opprettholder visuell kontakt, kan hver av dere røre opp eller under buksene og sier Corrado.

& # 8220; Det kan være veldig spennende å scene et show for din partner på denne måten, sier. Også, vil du sannsynligvis få begge raskere. Sveltina mestret.

Knel og skrik

Denne klassikeren krever at mottakeren skal kikke dildoen eller penis gjennom klaffen. Donoren skal falle på knærne foran sin partner og bruke munnen og hendene til å slikke, kjærtegne og suge.

Hvis C’det er en vegg rundt, har du to alternativer, ifølge Corrado. Eller spør mottakeren å hvile ryggen mot den for å støtte, eller stå foran veggen og bøyd mot det slik at de kan plassere underarmene mot det.

Husk: Dette er sannsynligvis ikke tiden for den dype halsen, siden det er bedre for sakte, kontrollert og bevisst sex, ikke for hasty sex & # 8221; sier Corrado.

Lapping lap dance

Denne sittestilling starter med mottakeren som bærer stammen til lys og skråner en knebøy på en stol, en sofa, en boks eller en sjef.

Donoren er derfor fri til å sitte på knærne til partneren eller å knele og strekke seg opp og ned med hender, munn eller begge deler.

T-Boner

Du trenger en benk, en seng eller et bord for dette. For å starte, spør giveren om å ligge med det ødelagte hodet utover kanten.

Mottakspartneren vil slippe buksene til knærne eller kikke hanen gjennom klaffen. Så, de vil bli gått på partnerens ansikt, bøye knærne for å bringe brikkene til leppene til deres fløyte.

Ditt hals er naturligvis mer åpen i denne posisjonen, så hvis donoren har en sensitiv pryarngeal refleksjon er et godt alternativ & # 8221; sier Corrado.

Stillinger for rimming

Ahh, Analingus. Også kjent hvordan å starte salaten eller rimming. & # 8220; Rimming er handlingen med å gi glede All’Anal inngangen til partneren din med munnen & # 8221; sier Corrado. Full av 4.000 nerver, stimulere Quell’området kan gjøre følelsen utrolig bra for alle.

MERK: For en hvilken som helst rydposisjon, hvis mottakspartneren ikke hadde tid til å ta en dusj (eller bruk en våt tørk på forhånd), vil du kanskje bruke en tanndam.

Undervanns nese

Mottakeren skal senke bunnen bare ganske nede og bøye. Donoren vil komme på knærne bak dem slik at de ser på sittende.

Denne posisjonen utvider naturligvis kinnene, noe som betyr at giveren kan bruke hendene dine til andre ting, hvordan å gjøre narr av den fremre halvparten av partneren eller drille gjennom klærne dine.

Ansiktet sitter

Du har mye plass til å ligge ned? Flott. Spør partneren som gir deg liggende, helt kledd. Mottakspartneren bør holde skjørtet hevet eller bladle buksene, og skiller seg ut på partnerens ansikt i en omvendt ridderposisjon.

Mottakspartneren kan vippe bassenget for å hjelpe Lick Master å finne poenget som gjør det føles bra. Mottakeren kan bruke hånden til å forstørre kinnene sine eller for å forlenge fremover og gi glede til partneren gjennom klær.

Misjonær hevet

Du trenger en seksuell pute eller en genser / kappe du kan appellere for dette.

Mottakeren starter lounging, buksene trukket rundt rumpa. Deretter kan de plassere & # 8220; enheten & # 8221; Under hoftene trekker du knærne så mye som mulig for å bidra til å avsløre # 8217;.

Partneren han gir kan ligge for å være tunge for å rose seg og slikke ham som en lollipop.

Posisjoner for vaginal penetrasjon

To ord: kondomer og clitors.

Kondomer vil lette rengjøring hvis partneren din har en penis eller er knyttet.

Og klitoris hvorfor, vel, de fleste med vagina trenger klitorstimulering for å nå orgasme.

gyngestol

Be partneren som trenger for å trekke buksene opp til halvt lår og sitte på en sofa eller en stol uten armer. Så få mottakspartneren på toppen, mot den.

Denne stillingen gir seg godt til svingbevegelsene, i motsetning til trykkbevegelser & # 8221; sier Corrado.

Trekk ut en kulevibrator for å bruke på klitakitorisen til syklisten, og du kan snakke mindre enn noen få minutter for å komme seg av & # 8221; sier.

Doggy på døren

Døren vil gi både noe å lene seg på eller kle seg.

Mottakeren skal skutt, holde rammen, med ganske lave bukser for å gjøre det mulig å L & # 8217;.

Partneren med penis eller stropp-on står bak dem, oppvarmer partneren for penetrasjon med fingrene før du glir alt & # 8217;.

Mottakeren kan bue rammen for å modifisere inngangsvinkelen og donoren kan holde seg på partnerens sider for å utnytte.

Når en rytme er funnet, kan mottakeren bruke en hånd til å omgir klitten.

Puntet og penetrert

For denne stående posisjonen vil mottakspartneren trenge et vinduesrill, et bord, en arbeidsflate eller en stol for å støtte benet.

Du vil starte begge ved å slippe feilen og plassere deg foran # 8217;. Hvis mottakeren kan stå i balanse på et ben og hviler den andre foten på noe, vil skjeden åpnes for en dypere tilgang og «8221, sier Corrado.

Donoren kan øke følelsen med å bruke en hånd for å leke med brystvorten eller partnerens klit.

Posisjoner for anal penetrasjon

& # 8220; Hvis du prøver å ha analsex når du har liten tid, foreslår jeg at du utvider din definisjon av hva som er analsex, inkludert rimming, buttpluggspill og anal fingering & # 8221; sier Corrado.

Fordi? Fordi anal penetrasjon kan være smertefull for mottakeren hvis det blir rushed, til og med forårsaker lacerasjonen av det følsomme belegget.

Fingering Fanny Flash

Be mottakeren å holde seg foran veggen, beltet på setet trukket under rumpen. Så spør giveren om å bære kondom for fingrene, bruk smøremiddelet og skriv inn.

Hvis mottakeren har en prostata, kan donoren prøve å kaste de to-tommers fingrene til navlen og gjøre en bevegelse av tilnærming mot prostata.

Hvis mottakeren har en vulva, kan donoren lage sirkler langs L’Rich Input of Nervi Dell & # 8217;. Eller, som går dypt, noe som kan stimulere poenget en.

Planlagt Plug Play

Oppmerksomhet: Denne stillingen er en forpliktelse.

Sett inn en plugg i potetet (med smøremiddel, DUH). Så klær. Pluggen kan hjelpe til med å forberede ryggen din for analrapporter senere på natten & # 8221; sier Corrado.

Eller du kan velge en fjernkontrollert levende analplugg og gi fjernkontrollen til kontrollpartneren din mens du er i det offentlige.

Husk stoleknight

Hva du trenger: smøremiddel, en beholder i brede klær og en stol.

Sett penetratoren, la feilen ut og påfør fritt (!) Smøremiddel til deres tre. Deretter, med kjolen eller skjørtet smuldret i midjen (eller buksene til drakten gled ned), se bort fra partneren og sitte på penis eller stropp-på.

Donoren kan sette hendene på partnerens sider for å kontrollere dybden og hastigheten på penetrasjon.

Pungent stående

Doggy åpner virkelig # 8217; ano, så generelt kan du få en dypere penetrasjon. Så dette er bare for bekreftet anal elskere.

Mottakspartneren vil bøye på en sofa eller bord og partneren som gir den, bør rulle på kondom og gå opp til dem bak dem.

& # 8220; Vennligst ikke glem smøremiddelet & # 8221; sier McDevitt. Bemerket.

Bunnlinjen

Fakta vel, hastige danser kan være like sexy og morsomme som layouter.

Gabrielle Kassel er en forfatter av sex og velvære basert i New York og Crossfit Level 1 Trainer. Det har blitt en tempo person, testet over 200 vibratorer og spist, full og børstet med kull, alt i navnet på journalistikken. På fritiden kan du finne lesebøker om selvhjelp og rosa romaner, trykk på en benk eller poledans. Følg den opp Instagram.